Цього тижня Ubisoft проведе презентацію Assassin’s Creed Black Flag Resynced

Обсуждение статей и новостей сайта
Ответить
Автор
Member

Пропоную обговорити: Цього тижня Ubisoft проведе презентацію Assassin’s Creed Black Flag Resynced
=============================================================

► Ну, хоча б так... :) раз вже "Skull and Bones" не "взлетів" (який вони, якщо не помиляюсь, заклали в розробку мало що не з виходу оригінального "AC: Black Flag").
► В свій час оригінальна гра сподобалась, можливо й буде сенс колись і в цей "Resynced" взяти погратися (повноцінно не відслідковував, але десь начитався, що трохи додаткового контенту "підсиплять"?)
olegwatch
Member

Головне, щоб ціна була адекватна (мої фантазії), то я куплю навіть якщо тільки графоній новий зроблять. Люблю цю частину. Подивимось...
moto
Member

Не знаю за остальные серии ассасинов, но блек флаг для меня топчик! Море, стихия, свобода, динамика, исследование, пираты, сокровища, охота, графика, ром... :super: ,а  что еще нужно?
Hotspur
Member

Це була думаю найкраща гра в серії
vsx
Member

Единственная игра от Ubisoft которую я жду. Ну может еще ремейк Splinter Cell
firestarter256
Member

vsx
Ну Сплинтер тоже жду, а Флаг сразу на предзаказ
Voozy
Member

Интересно, обладателям старой версии - скидка будет?
tablestikus
Member

firestarter256: 21.04.2026 12:50 vsx
Ну Сплинтер тоже жду, а Флаг сразу на предзаказ
Рімейк Фішера наче як поховали звільнивши команду що його робила
Keyser Soze
Member

Главное, чтобы системные требования были вменяемые, тогда, есть все шансы взлететь. :up:
hohlid19
Member

Самое главное чтоб ремейк не отменили, а то мы знаем, как они это любят делать
alextampa
Member

Дуже багато чув хорошого про цю гру. Скажіть, вона схожа на морські бої в Одісеї? Чи там щось унікальне?
МОНАХ
Member

alextampa, усі битви на кораблях в наступних АС більшою мірою базуються на принципах "AC: Black Flag", тільки зі своїм "історичним" візуалом і перками, але в "AC: Black Flag" морські битви це чи не половина геймплею, зі своїми квестами, викликами, прокачкою корабля і іншим. Грати - весело. І хоч там морська карта немаленька і грінду вистачає - не сказав би, що "пилососити" її нудно.
Draqoon
Member

moto: 21.04.2026 11:55 Не знаю за остальные серии ассасинов, но блек флаг для меня топчик! Море, стихия, свобода, динамика, исследование, пираты, сокровища, охота, графика, ром... :super: ,а  что еще нужно?
Прибрати погану боївку, та переробити навички героя, бо герой одразу скаче наче він ассасин який пройшов шлях від і до. :rolleyes:
firestarter256
Member

tablestikus
Пичалько, старье погоняю
XXXshadyXXX
Member

Ну такое... В свое время в 2013 году игра была до дыр пройдена на пк в паре с GTX 760))). Играть еще раз... Ну разве что тем кто пропустил...
Ektalion
Member

XXXshadyXXX: 23.04.2026 21:16 Ну такое... В свое время в 2013 году игра была до дыр пройдена на пк в паре с GTX 760))). Играть еще раз... Ну разве что тем кто пропустил...
Гру перепробили, бої змінили, добавили квестів. Добавили офіцерів, для яких теж будуть квести на лояльність і тд.
Cirax
Member

olegwatch: 21.04.2026 11:45 Головне, щоб ціна була адекватна (мої фантазії), то я куплю навіть якщо тільки графоній новий зроблять. Люблю цю частину. Подивимось...
2099грн, почти адекватная.
Ektalion
Member

Cirax: 23.04.2026 21:55 2099грн, почти адекватная.
То за непотрібний непотріб доплата. Стандартне видання коштує 1800 грн
Ответить