Новости
Последние статьи и обзоры
NVIDIA приписують наміри придбати одного з великих виробників ПК та компонентів
-
walkman3000
Member
Предлагаю обсудить NVIDIA приписують наміри придбати одного з великих виробників ПК та компонентів
EVGA
-
yariksom
Member
DELL 
-
XXXshadyXXX
Member
Biostar инфа 100% 
-
yariksom
Member
Блін, я вже й забув про них, здається вже 15-20 років нічого не чув. Зайшов на сайт, а вони виявляється купу продукції продовжують виробляти. Жалко, що на українському ринку зараз ніби їх нема.
-
Sanьka
Member
Так мова про збірника ПК, а ля Делл, Леново, НР тощо.
Хоча вони настільки великі що мало в це віриться. З іншого боку амбіції у Хуанга ще більші.
Хоча вони настільки великі що мало в це віриться. З іншого боку амбіції у Хуанга ще більші.
-
FastBullet
Member
Купували колись X470 GT8. Виявилась доволі цікавою платою в плані VRM, але помилки в проектуванні не дали можливість запускати ОЗУ вище 2933 МГц у 2-канальному режимі. В 1 канал було все чудовоyariksom: ↑ 14.04.2026 11:27Блін, я вже й забув про них, здається вже 15-20 років нічого не чув. Зайшов на сайт, а вони виявляється купу продукції продовжують виробляти. Жалко, що на українському ринку зараз ніби їх нема.
-
erkins007
Member
При текущем бабле нвидиа она может купить просто любого. Хоть всю Пегатрон корпорейшн с Асус, Асрок и прочим в придачу.Sanьka: ↑ 14.04.2026 12:15 Так мова про збірника ПК, а ля Делл, Леново, НР тощо.
Другое дело нужна ли им такая покупка.
-
waryag
Member
Думаю, їх цікавить саме виробництво і збирання, з мінімальною націнкою за гучний бренд (свій і так є, кращий).
-
Sanьka
Member
Взагалі то це погано, бо прірва з конкурентом настільки велика, що там просто без варіантів.erkins007: ↑ 14.04.2026 12:23При текущем бабле нвидиа она может купит
Отправлено спустя 1 минуту 20 секунд:
Фокскон..... Але напевно навіть НВ не подужають його поглинути.waryag: ↑ 14.04.2026 12:31Думаю, їх цікавить саме виробництво і збирання,
-
waryag
Member
Теж подумав... А потім - що він занадто великий і важливий - не дадуть.Sanьka: ↑ 14.04.2026 12:33Фокскон..... Але напевно навіть НВ не подужають його поглинути.
-
erkins007
Member
У фокскона капитализация 3трлн. Даже для нвидиа это перебор.waryag: ↑ 14.04.2026 12:37Теж подумав... А потім - що він занадто великий і важливий - не дадуть.Sanьka: ↑ 14.04.2026 12:33Фокскон..... Але напевно навіть НВ не подужають його поглинути.
Вот тот же Асус, который 400 лярдов стоит они могут за свободный нал купить не залезая в акции
-
Барбарис
Member
yariksom, червоні карти від них постійно на ринку - недорогі, шумні, але ціна гарна.
-
vmsolver
Member
400 ярдов это капитализация наверное, ибо столько нала это много даже для Нвидиа, а вот заплатить большую часть цены дорогими акциями вполне себе нормально. Сборщик железа не должен стоить 400 ярдов, это сильно много, это 10 заводов с техпроцессами 2-3нм.erkins007: ↑ 14.04.2026 12:38 ...
Вот тот же Асус, который 400 лярдов стоит они могут за свободный нал купить не залезая в акции
-
erkins007
Member
Фокскон стоит 3 трлн)vmsolver: ↑ 14.04.2026 12:51Сборщик железа не должен стоить 400 ярдов, это сильно много, это 10 заводов с техпроцессами 2-3нм.
А та же нвидиа у которой вообще не заводов 4.
Стоимость компании в современном мире это не только стоимость станков и количество заводов.
-
waryag
Member
Наверное все же пегатрон? Асус - сомнительный актив для нвидиа.erkins007: ↑ 14.04.2026 12:38Вот тот же Асус, который 400 лярдов стоит они могут за свободный нал купить не залезая в акции
-
vmsolver
Member
3 трлн чего? Налом глупо отдавать такие суммы, за такие деньги можно полупроводниковый завод построить, дутую капитализацию покупают такой же дутой капитализацией, то есть обменом акциямиerkins007: ↑ 14.04.2026 13:00Фокскон стоит 3 трлн)vmsolver: ↑ 14.04.2026 12:51Сборщик железа не должен стоить 400 ярдов, это сильно много, это 10 заводов с техпроцессами 2-3нм.
А та же нвидиа у которой вообще не заводов 4.
Стоимость компании в современном мире это не только стоимость станков и количество заводов.
-
svk1be
Junior
ельдорадо? колись телевізори в нас були в 2000-х
-
ДядяСаша
Member
Чомусь зразу подумав на японців, Fujitsu, Panasonic, Sony, Toshiba.
Але там повно і китайських великих і малих виробників. Думаю, домовляться з китайцями.
Але там повно і китайських великих і малих виробників. Думаю, домовляться з китайцями.
-
erkins007
Member
Тайвнских долларов) гугл подставляет)vmsolver: ↑ 14.04.2026 13:253 трлн чего?
-
DuckRider
Member
Ноль поводов для радости. Контора ведёт себя как свинья с выхода ртх линейки и если они хотят что-то сделать, то только чтоб нагадить рядовому покупателю и максимально обогатиться
Отправлено спустя 3 минуты 51 секунду:
Отправлено спустя 3 минуты 51 секунду:
Кто-то недавно пообещал вендорам память не грузить для видях, но обязал при этом спеки соблюдатьwaryag: ↑ 14.04.2026 12:31 Думаю, їх цікавить саме виробництво і збирання, з мінімальною націнкою за гучний бренд (свій і так є, кращий).