Будуть тільки за наявність флешки брати
Новости
Последние статьи и обзоры
Thermal Grizzly приймає замовлення на AMD Ryzen 7 9850X3D без теплорозподільної кришки
-
yariksom
Member
Предлагаю обсудить Thermal Grizzly приймає замовлення на AMD Ryzen 7 9850X3D без теплорозподільної кришки
-
denizen
Member
навіть не знаю, на кого цей продукт розрахований, на пару відсотків покращити результат, за додакову пару сотень зелених?
-
white_noise
Member
хлопчик, ти сайтом не помилився?denizen: ↑ 20.02.2026 10:47 навіть не знаю, на кого цей продукт розрахований, на пару відсотків покращити результат, за додакову пару сотень зелених?
-
denizen
Member
я не помилився, зазвичай на цьому сайті, такі речі роблять самостійно, а не купляють все зроблене за тебе. В чому тоді прикол розгону, якщо вже зроблене за тебе?
-
evenmore
Member
"Всё" это снята крышка? Она вылезет из коробочки и поможет подобрать частоты и напряжения?denizen: ↑ 20.02.2026 11:08 я не помилився, зазвичай на цьому сайті, такі речі роблять самостійно, а не купляють все зроблене за тебе. В чому тоді прикол розгону, якщо вже зроблене за тебе?
-
maxud_b
Member
Щоб не попасти на гроші, коли будеш сам скальпувати. Там технологія налаштована і процент браку малий, а коли сам будеш робити то можеш попасти на х2 а то і х3 ціни процесора. Легше переплатити трохи і не ризикувати. Не кожен під головку блока циліндрів лазить, хоча інструменти є і гордо іменується автолюбителем..denizen: ↑ 20.02.2026 11:08 я не помилився, зазвичай на цьому сайті, такі речі роблять самостійно, а не купляють все зроблене за тебе. В чому тоді прикол розгону, якщо вже зроблене за тебе?
-
denizen
Member
якщо так боятись, що щось спалиш, може взагалі не варто відкривати кришку системного блока?
-
Li
Member
Краще, коли продукт на ринку є, ніж коли його немає, а ринок вже розсудить, потрібне воно, чи ні. Он в часи 3770\4770, на цьому форумі, були послуги, по демонтажу та заміни термоінтерфейсу. З райзенами інша проблема -товста кришка. У нас таке не буде мати великий попит, а от в заможних країнах, де немає війни, будуть брати.denizen: ↑ 20.02.2026 10:47 навіть не знаю, на кого цей продукт розрахований, на пару відсотків покращити результат, за додакову пару сотень зелених?
-
kyon
Member
Ну хоть полюбоваться голым выглядит куда интереснее, а так нет их смысла гнать, я своему 9600Х поставил кривую -40 больше ничего не менял и он работает лучше чем снять лимит и добавить жару напряжения, будет только больше греться, жрать и шуметь при этом больше просаживаясь частотами, я все перепробовал и пришел к даунвольту. Был у меня 5600 та же самая шняга, даунвольт и только даунвольт, меньше потребление и нагрев - больше частоты в бусте. То же и моя 5070Ти. И АМД и НВ дают повышенное напряжение на свои кристаллы чтобы скрыть дефекты кристаллов которые иначе бы не пахали на пониженном напряжении, а так вся ответственность переложена на покупателя, тут лотерея у кого-то кривая -30 у кого-то -40 а то и -20. И кстати все тесты процессоров АМД что я видел - мусор, любой тест где снимают лимиты и повышают напряжение - мусор. Вам шашечки или ехать - жрущая печка или тихий холодный процессор и при этом быстрее? Только даунвольт. Пора на них коллективный суд подавать за завышенные напряжения и спонсирование мусорных тестов.
-
Artem_K
Member
Такі часи настали. Років двадцять тому в мене все в компі було у розгоні, зараз пам'ять, відеокарта та процесор у андервольті. що правда не заважає їм при цьому бути у розгоні або знятих лімітах. Тобто так, виробники навалюють зайвої напруги від души.kyon: ↑ 20.02.2026 16:35Только даунвольт
-
denizen
Member
Як правильно сказав пан куртка "Ніщо не дається легко, тому що всі технології досягли своїх меж», — додав голова NVIDIA.
Зараз тількі навалювати напругу можуть на заводі, щоб видати щось карще за конкурента, а нам залишається тільки робити даунвольт, щоб знайти баланс продуктивності та споживання.
Зараз тількі навалювати напругу можуть на заводі, щоб видати щось карще за конкурента, а нам залишається тільки робити даунвольт, щоб знайти баланс продуктивності та споживання.
-
Vpupkin
Member
А 2 сотень зелених це для багатьох ніпрошо, чому ні?denizen: ↑ 20.02.2026 10:47 навіть не знаю, на кого цей продукт розрахований, на пару відсотків покращити результат, за додакову пару сотень зелених?
-
Oxygen2002
Junior
Так його гнати змісту нуль, а от якщо забрати зайву кришку і передача тепла буде краща, то ти отримуєш тихий варіант системи охолодження на високого рівня навантаженню. А придбати все для скальпування воно теж не копійки коштує. Молодці, надали досить гарну пропозицію.