Розробники підводного виживання Subnautica 2 розповіли про багатокористувацький режим

Обсуждение статей и новостей сайта
Ответить
Автор
Member

Предлагаю обсудить Розробники підводного виживання Subnautica 2 розповіли про багатокористувацький режим
-------------------------------------------------------------------------
...гра збереже можливість для проходження поодинці.
► Це - правильне рішення...
► Правда, саме головне, щоб від проходження наодинці не склалося сильне враження, що все оце створювалось для проходження якраз цілою ватагою, а одиночне проходження лише задля "аби-було", бо в такому випадку це все без-толку з самого початку.
kyon
Member

Конечно пускай будет но я все равно буду играть только одиночку, сабнавтика моя игра столетия, это едва ли не единственная игра которую я перепрохожу в последние годы между 40 и 50, хороший способ эскапизма от страшной реальности, предполагалось что ты там выживаешь после крушения и мечтаешь вернуться домой но оказалсь что возвращаться в землю не собираешься и будешь просто там плавать среди рыб до конца дней своих. Эта игра про одиночество когда не хочешь больше никого видеть и слышать и мультик здесь совсем не в тему.
МОНАХ
Member

kyon: 11.02.2026 23:27 ... между 40 и 50, хороший способ эскапизма от страшной реальности...
► В більшій мірі - повністю погоджуюсь, бо ще на тестових релізах, коли вперше запустив першу гру, то чомусь виникло оте сильне враження, коли ти, ніби згадав щось сильно вражаюче з дитинства і потім "просто пропав там з головою"... хоча нічого подібного насправді в твоєму житті, тим більше в дитинстві, не траплялося. :D І можна лише притягти "за довгі вуха" таку теорію, що то колись щось подібне, можливо, приснилось, а зараз атмосфера гри витягла то з підсвідомості і створився ефект, ніби відкрили геть нові двері до іншого "всесвіту", досвіду...
► ... плюс - музика, плюс - якісь "начитки"-хоббі (в плані науки та наукової фантастики, наприклад, як зароджується життя на планеті або як це могло б бути за межами Землі і т.д.) ...інші дрібні моменти, які часто доводиться додумувати і гра це дозволяє і часто стимулює (причому не остервеніло - ти сам в більшій мірі можеш дозувати куди та як рухатися, хоча є і певна сюжетна та інша базова жорстка структура, в межах якої ти вимушений діяти). Ну, це той випадок, коли в більшій мірі розраби ПОПАЛИ, що називається, в атмосферу, причому таким чином, що гравець часом сам собі починає дофантазовувати те, чого в грі, може, і не було ніколи...
► Коротше - кайф для релаксації мозку :up: .
kyon: 11.02.2026 23:27 ...Эта игра про одиночество когда не хочешь больше никого видеть и слышать и мультик здесь совсем не в тему.
► ...Продовжу думку. Коли в Below Zero вже почали "заселяти" локацію іншими персонажами, активним втручанням Альтери і іншими подвижками, то це, звісно, непогано докинуло по лору всесвіту, але, чесно кажучи, постійно ловив себе на думці, що хотілося б в світі Below Zero стати отією М.Мейдою - забуритись кудись на глибини, щоб навіть сюжетна Альтера з її місіями не заважали тобі грати в гру :D .
► Це з одного боку. А з іншого - бувають вдома такі часи потреби спокою і самітництва, коли хтось збоку - поруч (дружина, кохана), або на відстані (якісь хороші друзі, що з тобою часто "на одній хвилі") теж в подібному стані, але дивним чином ви один одному в такому самітництві не заважаєте: можливість порелаксити разом в тій же Сабнавтиці, неспішно обговорюючи "якісь Вселенські теорії Вічності" - саме те, що потрібно. І з цієї позиції я б якраз і не хотів, щоб нова гра по своєму геймплею не перетворилася на щось обов'язкове, типу: "Ану, хлопці, гайда в чотири рила ножами примарливого левіафана на оселедці нарізати!" - і ачівка за це :lol: , або нескінченний грінд, наприклад, щоб побудувати той же Циклоп - збирати та переробляти в прямому сенсі стільки титану, скільки його могло б знадобитися, коли б такий Циклоп будувався в реальності... і отак в подібному сенсі - вся гра, то це буде печально. Звісно, можливість такого має бути, але щоб не гейплейна обов'язкова обязаловка, яку і можна буде робити тільки гуртом, щоб не наскучило в "одне рило" (хоч я люблю релаксаційний грінд і в першій грі цілі підводні міста будував).
illyha
Member

Радует что разработка продолжается. После прошлогоднего скандала боялся что проект заглохнет.

Жаль что графику не подтянули, надеялся что сделают немного реалистичней.

Мультиплеер для сюжетки, как по мне, не подходит. Главная фишка что ты один и пользуешся объедками цивилизации что тебе достались. Но если народ требует и можно будет играть водиночку, то пусть будет.

Первая Сабнавтика это вторая игра за 25 лет, после HL2, которую сбился со счета сколько раз перепроходил. Надеюсь Сабнавтику2 не придется ждать столько сколько HL3 :)
МОНАХ
Member

illyha, у мене Сабнавтика на "компі" - як все-сезонний басейн на задньому дворі в олігарха: як тільки є вільний час та бажання - завжди можна із задоволенням "занирнути" ;) .

► Щодо графіки... вона хоч і мультяшна, але під водою і не з близька - чомусь таке візуальне враження у мене склалося, що майже в самий раз і так і має бути під водою, коли реальність трохи "розмазується" на грані адекватності зорового сприйняття. Особливо, якщо ввімкнути повну "кінематографічність"... пізно ввечері... в темній кімнаті, де тільки монітор ПК відсвічує, ніби дійсно у батискафі сидиш... у моніторних навушниках, щоб сторонні звуки не відволікали (бо і від ігрового саунд-дизайну нервам "радості" вистачає).

► ...P.S. Поки писав - щось раптом згадав такий, досить цікавий відео-тайм-кіллер 90-х під назвою "Підводна одіссея команди Кусто"... :-/ може не так-то воно на рівному місці зараз так палко на ту Сабнавтику й потягло.
Plush_Dragon
Member

Хоч би не зіпсували як з Белоу Зіро.
Ответить