Предлагаю обсудить У кооперативному шутері FBC: Firebreak проходять безплатні вихідні
Ничего себе, я смотрю онлайн в игре вырос с 30 человек до 150, мощно !
https://steamdb.info/app/2272540/charts/
Новости
Последние статьи и обзоры
У кооперативному шутері FBC: Firebreak проходять безплатні вихідні
-
Earanak
Member
-
MessiaH
Member
игра кусок лайна собачьего, сам не знаю зачем купил
-
Vpupkin
Member
Без образ, але схоже що ти любиш грати у погані ігри і скаржитися на це.MessiaH: ↑ 25.01.2026 10:02 игра кусок лайна собачьего, сам не знаю зачем купил
-
Unsecond
Member
Обычный онлайн 15-20 человек. Небось сами разрабы и играют? 
-
MqM
Member
Ну як сказати погані, судячи з відгуків просто надто мало контенту - аудиторія не затримуєтьсяVpupkin: ↑ 25.01.2026 10:53Без образ, але схоже що ти любиш грати у погані ігри і скаржитися на це.MessiaH: ↑ 25.01.2026 10:02 игра кусок лайна собачьего, сам не знаю зачем купил
-
Enjthesilence
Member
ну, це прям дійсно поганенька кооп гра не редфол звичайно, але таке собі.MqM: ↑ 25.01.2026 15:38Ну як сказати погані, судячи з відгуків просто надто мало контенту - аудиторія не затримуєтьсяVpupkin: ↑ 25.01.2026 10:53
Без образ, але схоже що ти любиш грати у погані ігри і скаржитися на це.
-
Prescott
Member
У ремеди и так игры не для всех, делать кооп во специфической вселенной для 2.5 фанатов было очень странным решением.
-
MqM
Member
І все ж вони дивлячись на кількість проданих корій Контрол вирішили, що це гарна ідея.Prescott: ↑ 25.01.2026 23:31 У ремеди и так игры не для всех, делать кооп во специфической вселенной для 2.5 фанатов было очень странным решением.
Все ж це було розраховано на фанатів всесвіту, а не новачків
-
MessiaH
Member
Рэдфол как раз не так уж и плохаEnjthesilence: ↑ 25.01.2026 16:34ну, це прям дійсно поганенька кооп гра не редфол звичайно, але таке собі.
-
waryag
Member
Проблема, шо ці продажі дуже розмазані в часі, а для коопу треба мати одночасний онлайн.MqM: ↑ 26.01.2026 04:21І все ж вони дивлячись на кількість проданих корій Контрол вирішили, що це гарна ідея.
Все ж це було розраховано на фанатів всесвіту, а не новачків
Хоча вони продали гру у підписки, так що все повинно бути не дуже погано.
-
kairo
Member
У Ремеді традиційно проблеми із фінансами. Мабуть, як і багато інших спокусились на шалені прибутки подібних шутерів і вирішили спробувати. Тим більше, що більшість ассетів з Контролу.
-
MqM
Member
До речі це дивно, видно креативні ідеї геймерам не дуже потрібніkairo: ↑ 26.01.2026 15:00 У Ремеді традиційно проблеми із фінансами. Мабуть, як і багато інших спокусились на шалені прибутки подібних шутерів і вирішили спробувати. Тим більше, що більшість ассетів з Контролу.