Новости
Последние статьи и обзоры
NVIDIA пропонує завантажити драйвер GeForce 591.74 WHQL з підтримкою DLSS 4.5
-
Zill0
Member
Пропоную обговорити NVIDIA пропонує завантажити драйвер GeForce 591.74 WHQL з підтримкою DLSS 4.5
> Нагадуємо, що DLSS 4.5 можна примусово активувати в іграх через функцію DLSS Overdrive у застосунку NVIDIA App.
ну да, як ще змусити ставити це лайно, яке без логiну не працює
> Нагадуємо, що DLSS 4.5 можна примусово активувати в іграх через функцію DLSS Overdrive у застосунку NVIDIA App.
-
Злой Гений
Member
Кто уже тестировал?
-
AntonyKandaurov
Member
Zill0
Без логіну- працює.
Без логіну- працює.
-
Евгений King
Member
Почекаєм бетатестерів. Бо 591.67 hotfix поки норм робе, не хочу пересталятиЗлой Гений: ↑ 06.01.2026 14:15 Кто уже тестировал?
Оновлюсь на некст hotfix, бо тільки їх nvidia і допилює до пуття.
-
IronWithin
Member
Zill0: ↑ 06.01.2026 14:14 Пропоную обговорити NVIDIA пропонує завантажити драйвер GeForce 591.74 WHQL з підтримкою DLSS 4.5
Працює, правда вас це здається не сильно хвилює, головне написати якусь хрінь
-
Zealoth
Member
Лично не запускал, но в отзывах пока читал про заметное падение производительностиЗлой Гений: ↑ 06.01.2026 14:15 Кто уже тестировал?
-
FurryGentleman
Member
Судя по отзывам - потеря производительности на 10-15% со слегка чётче картинкой
-
stoned
Member
Zealoth
Очевидно потрібен запас по тензорам.
Ввечері гляну, що профільне барахло покаже.
-
MaxZema
Member
Висячу в треї іконку Nvidia так і не відремонтували 
-
FurryGentleman
Member
MaxZema
в 591.67 починили
в 591.67 починили
-
kairo
Member
В описі вказано, що хотфікси вони менше тестують, це чисто тимчасове рішення.Евгений King: ↑ 06.01.2026 14:19Оновлюсь на некст hotfix, бо тільки їх nvidia і допилює до пуття.
-
MaxZema
Member
У мене не працює вимкнення іконки в трії. І ще хтось тут писав, що не працює.
-
FurryGentleman
Member
у меня тоже 2 месяца висела но после последнего хотфикса пропалоMaxZema: ↑ 06.01.2026 15:13У мене не працює вимкнення іконки в трії. І ще хтось тут писав, що не працює.
-
Рак
Member
как включить 4.5 на 3060 ? захожу в nvidia app там в глобальных настройках пресет К в строке dlss ? это оно ? смотрю по ютубу там у типов и пресет М есть я так понимаю это еще лучше ? почему у меня нет
-
FurryGentleman
Member
Если обновили последний драйвер + nvidia app то просто включаете в настройках dlss к игре "Последняя"Рак: ↑ 06.01.2026 15:24 как включить 4.5 на 3060 ? захожу в nvidia app там в глобальных настройках пресет К в строке dlss ? это оно ? смотрю по ютубу там у типов и пресет М есть я так понимаю это еще лучше ? почему у меня нет
-
Zealoth
Member
Учитывая что жаловались владельцы 5080 и 5070ти, то какой там запас должен быть, как у 5090?stoned: ↑ 06.01.2026 14:33 Zealoth
-
stoned
Member
Zealoth
Очевидно що.
Очевидно що.
-
alumem
Member
Рак
Нужно навидиа ап обновить на бетаверсию через галочку в настройках
Нужно навидиа ап обновить на бетаверсию через галочку в настройках
-
Enjthesilence
Member
4% втратив у арк райдерс, але візуально не сподобалось, сильний перешарп. думаю, тут треба ще оновлень чекати і тренувати той пресет, треба тестити в іграх де розробники нативно його увімкнутьZealoth: ↑ 06.01.2026 16:38Учитывая что жаловались владельцы 5080 и 5070ти, то какой там запас должен быть, как у 5090?stoned: ↑ 06.01.2026 14:33 Zealoth
-
Robostyle
Member
Че-то УГ, мало того что дроп везде где можно, так еще и мерехтит и полностью уничтожено сглаживание - лесенки везде, даже с DLAA.