Новости
Последние статьи и обзоры
AMD та NVIDIA можуть почати поетапне підвищення цін на відеокарти із січня 2026 року
-
Enjthesilence
Member
Пропоную обговорити AMD та NVIDIA можуть почати поетапне підвищення цін на відеокарти із січня 2026 року
наче воно закінчувалось
наче воно закінчувалось
-
Kullerok
Member
Лучшее время для покупки на ближайший год для тех кто давно хотел обновиться. Потом опять будете говорить не успел дорого и ТД. Ну стандартная мантра ждуна вообщем.
-
Artem_K
Member
Кращий час був вчораKullerok: ↑ 28.12.2025 13:58Лучшее время для покупки на ближайший год для тех кто давно хотел обновиться. Потом опять будете говорить не успел дорого и ТД. Ну стандартная мантра ждуна вообщем.
-
dead_rat
Member
Я почекаюKullerok: ↑ 28.12.2025 13:58 Лучшее время для покупки на ближайший год для тех кто давно хотел обновиться. Потом опять будете говорить не успел дорого и ТД. Ну стандартная мантра ждуна вообщем.
До 2030 терпіння стане
-
Devijack
Member
Нейронки вбили геймінг.
-
ilcattivo
Member
Вже почалось. Ціни на 5070 Ti і старше вже виросли за останні пару тижнів
-
skrepchezavr
Member
Как хорошо что я обновился до идеала ранее в этом году и смог расказать тут вам об этом! 
-
Kullerok
Member
Ну если на то пошло то тогда лучше время было летом. Я имел ввиду что по новогодним скидкам сейчас нужно брать потому что после НГ начнется сильное подорожание когда амд и куртка закроют кварталы.Artem_K: ↑ 28.12.2025 14:02Кращий час був вчораKullerok: ↑ 28.12.2025 13:58Лучшее время для покупки на ближайший год для тех кто давно хотел обновиться. Потом опять будете говорить не успел дорого и ТД. Ну стандартная мантра ждуна вообщем.Не знаю, що там буде із січня, але карта, яку я брав місяць тому, вже зробила + 2К до ціни.
-
Shaolin_Style
Member
Как там RTX5090 по MSRP дождались уже? 
-
Mumik
Member
Ситуації бувають різні. Мені, наприклад, зараз не потрібно було нове залізо і найкращий час мав бути десь через рік. Але з цим подорожчанням пам'яті вирішив вже зібрати і забути про це на найближче майбутнє.Kullerok: ↑ 28.12.2025 13:58 Лучшее время для покупки на ближайший год для тех кто давно хотел обновиться. Потом опять будете говорить не успел дорого и ТД. Ну стандартная мантра ждуна вообщем.
-
Nouriel
Member
а де фан клуб хуанга який срав під новиною "амд підвищує ціни на 10%" 
Відправлено через 1 хвилину 53 секунди:
Відправлено через 1 хвилину 53 секунди:
найкращий час був це 10% знижки в мономаркеті, коли 5070ті купували по 36к, а 9070хт по 29к і проци за ціною майже як в китаї))Kullerok: ↑ 28.12.2025 14:27Ну если на то пошло то тогда лучше время было летом. Я имел ввиду что по новогодним скидкам сейчас нужно брать потому что после НГ начнется сильное подорожание когда амд и куртка закроют кварталы.
-
Artem_K
Member
Новорічних знижок як таких немає на карти зараз. Але є нерозпродані карти. Вони лежать за старими цінами, якщо карту викупають, то нова за кілька днів з'являється вже з новою ціною. З одного боку, ще відносно приємні ціни можна знайти, з другого спостерігаємо відбір - все цікаве викупили першим.Kullerok: ↑ 28.12.2025 14:27Ну если на то пошло то тогда лучше время было летом. Я имел ввиду что по новогодним скидкам сейчас нужно брать потому что после НГ начнется сильное подорожание когда амд и куртка закроют кварталы.
-
Bukakanga
Member
пару недель назад выхватил на розетке трехвентиляторный 9060хт 16 Гб за 19900 от паверколора. Плюс еще и чипы памяти от самсунга. Походу, как раз успел. Видимо, это будет моей картой на ближайшие лет пять без шансов.
-
Snikard
Member
ждем кратного повышения цен на корпуса!
-
penetrator
Member
Отлично. Мой кит ДДР5 уже 800 евро, если и с видяхой будет то же самое, то через год-два продам систему себе в плюс 
-
Tiufin
Member
Хто вам таку маячню сказав? І навіщо ви її повторюєте?Devijack: ↑ 28.12.2025 14:16 Нейронки вбили геймінг.
-
LordTornado
Member
Лучшее время было летом 2024 года. А новогодних скидок в Украине не бывает. Ещё до войны покупал электроплиту, в ноябре без скидок она стоила на 2000 грн дешевле, чем в декабре с "новогодними скидками"...Kullerok: ↑ 28.12.2025 14:27 Ну если на то пошло то тогда лучше время было летом. Я имел ввиду что по новогодним скидкам сейчас нужно брать потому что после НГ начнется сильное подорожание когда амд и куртка закроют кварталы.
-
Plush_Dragon
Member
Так тепер буде значно більше ніж 10% на які бабка лізка хотіла тебе прогріти. Чому ти радієш, дурень?
-
QFlash
Member
Зашибісь, я планував з нового року нічого не їсти і не пити, відкладати на нову rx9070XT або 9090XT
, скорше всього шо треба 2 роки..., а там вже х/з чи то добро буде потрібно.
-
Геральт
Member
Так можна почати відкладати на 10080XT. Якраз за 2 роки десь і вийдутьQFlash: ↑ 28.12.2025 17:07 Зашибісь, я планував з нового року нічого не їсти і не пити, відкладати на нову rx9070XT або 9090XT, скорше всього шо треба 2 роки..., а там вже х/з чи то добро буде потрібно.