Новости
Последние статьи и обзоры
Огляд ігрової магнітної hot-swap клавіатури HATOR Skyfall 80 MAG Ultima 8K Wireless
-
leif
Member
Пропоную обговорити Огляд ігрової магнітної hot-swap клавіатури HATOR Skyfall 80 MAG Ultima 8K Wireless
як показують обговорення в профільному топіку, є чимало юзерів, які при виборі клавіатури мало не в першу чергу після ціни звертають увагу на такий чинник як shine-through кейкапи з кирилічними символами. тому продажі забезечені, поза будь-якими сумнівами, навіть не зважаючи на ціну, за яку на усіляких аліекспресах можна придбати більші цікаві рішення.
як показують обговорення в профільному топіку, є чимало юзерів, які при виборі клавіатури мало не в першу чергу після ціни звертають увагу на такий чинник як shine-through кейкапи з кирилічними символами. тому продажі забезечені, поза будь-якими сумнівами, навіть не зважаючи на ціну, за яку на усіляких аліекспресах можна придбати більші цікаві рішення.
-
destructX
Member
Ціна за цей Хатор цікава канєшно 
-
Alexx-wisa
Member
Нормальні клавіатури робить цей Hator. Я б собі навіть купив бездротову з Pro серії. Але от біда. 100% розмір клавіатури номінально є, а по факту купити його ніде. Вже чекаю не перший місяць коли з'явиться в продажу HATOR Skyfall 100 Pro Wireless (HTK4100UA), а її тупо немає... Менші варанти мені не підходять по роботі (для тих хто буде пропонувати взяти 80 версію).
-
7mindfields
Member
Для 2020 року десь, але не сьогодні, де на фоні інших конкурентів (той же morkblade k-one 80, наприклад) цей китайський оем виглядає відверто поганоAlexx-wisa: ↑ 17.12.2025 14:54 Нормальні клавіатури робить цей Hator.
-
Hotspur
Member
хотів це написатиdestructX: ↑ 17.12.2025 14:16Ціна за цей Хатор цікава канєшно
-
Барбарис
Member
leif, це для тих хто знає за алі чи інші майданчики. Для середньостатистичного покупця наявність такого товару по місцю буде вирішальною.
destructX, вона цікава порівняно з іншими офіційно представленими на ринку. Акції та алі це досі меншість.
destructX, вона цікава порівняно з іншими офіційно представленими на ринку. Акції та алі це досі меншість.
-
quppeq
Member
Ну все ж в Хатора є велика перевага - кириличні (а саме українські) легенди. не знаю в кого ще є. Колись просто шукав кирилицю - то там або якість погана, або взагалі русняві брендиБарбарис: ↑ 17.12.2025 15:39 leif, це для тих хто знає за алі чи інші майданчики. Для середньостатистичного покупця наявність такого товару по місцю буде вирішальною.
Бтв, буду вдячний якщо підкажете де цікаві кейкапи з українськими просвічуваними легендами крім хатора можна взяти)
-
destructX
Member
В любому випадку мені подобається тенденція Хатору та Геймпро, з роками їх оемки стають все цікавішими, той же Геймпро, наприклад, офіційно (чи ніБарбарис: ↑ 17.12.2025 15:39 destructX, вона цікава порівняно з іншими офіційно представленими на ринку. Акції та алі це досі меншість.
Просто ціни вони накручують так, наче замість китайців заводи повідкривали, сподіваюсь в майбутньому на більш конкурентні ціни
Відправлено через 2 хвилини 33 секунди:
Ну тут плюс, виявляється це багатьом потрібноquppeq: ↑ 17.12.2025 16:30Ну все ж в Хатора є велика перевага - кириличні (а саме українські) легенди. не знаю в кого ще є. Колись просто шукав кирилицю - то там або якість погана, або взагалі русняві брендиБарбарис: ↑ 17.12.2025 15:39 leif, це для тих хто знає за алі чи інші майданчики. Для середньостатистичного покупця наявність такого товару по місцю буде вирішальною.
Бтв, буду вдячний якщо підкажете де цікаві кейкапи з українськими просвічуваними легендами крім хатора можна взяти)
Не підкажу бо такого ніхто не робить окрім офіційників українських. А це аж два-три,чи може ще хтось, бренди на весь український ринок механік
-
Барбарис
Member
quppeq, в мене просто латинка. Я знаю лише про хатор.
destructX, порівняно з брендами не накручують. Порівняно з алі так. Але китайські бренди, які зайшли на ринок та продають з податками теж подорожчали.
Вони роблять/замовляють унікальні світчі, кейкапи з нормальним гравіюванням та власним профілем. Податки, гарантії- це все гроші. Я не здивююсь якщ деякі речі роблять самостійно. Не треба чіпи, акуми. Навіть корпуса, клавіші і т. д. можна самостійно лити. А навіть якщо не роблять, то що тут такого? Капіталізм. Більшість європейських/американських брендів чинять так само - проектують/замовляють стандартне(і компонують самі), а робить оем. Це економічно виправдано, хоча за певних умов ризиковано.
Якщо умовні тао/алі заблокують/оподаткують, то з олх/розетки зникнуть продавани з невеликою/великою націнкою і це цілком прийнятна ціна буде. Чому більшість людей такі егоцентричні та судять лише по собі? Не всі замовляють з алі, тут хатор явно врахував. Ну і звісно відверта любов принижувати своє. Чогось коли іноземні бренди так вчиняють такого засудження не бачу чи натяків, що це ознака нації.
destructX, порівняно з брендами не накручують. Порівняно з алі так. Але китайські бренди, які зайшли на ринок та продають з податками теж подорожчали.
Вони роблять/замовляють унікальні світчі, кейкапи з нормальним гравіюванням та власним профілем. Податки, гарантії- це все гроші. Я не здивююсь якщ деякі речі роблять самостійно. Не треба чіпи, акуми. Навіть корпуса, клавіші і т. д. можна самостійно лити. А навіть якщо не роблять, то що тут такого? Капіталізм. Більшість європейських/американських брендів чинять так само - проектують/замовляють стандартне(і компонують самі), а робить оем. Це економічно виправдано, хоча за певних умов ризиковано.
Якщо умовні тао/алі заблокують/оподаткують, то з олх/розетки зникнуть продавани з невеликою/великою націнкою і це цілком прийнятна ціна буде. Чому більшість людей такі егоцентричні та судять лише по собі? Не всі замовляють з алі, тут хатор явно врахував. Ну і звісно відверта любов принижувати своє. Чогось коли іноземні бренди так вчиняють такого засудження не бачу чи натяків, що це ознака нації.
-
Nutbar
Member
Так і є. Я один з таких.leif: ↑ 17.12.2025 14:12 мало не в першу чергу після ціни звертають увагу на такий чинник як shine-through кейкапи з кирилічними символами
Знаю і про варіант самому зібрати, і про алі, і про гравіювання. Цим було колись цікаво займатись, але вже якось ні. Куплю якісний, готовий, повноцінний, максимально безкомпромісний продукт і не буду морочити голову. Поки зупинився на Razer DeathStalker V2 Pro - не найдешевша клава, але це чи не єдиний її мінус, і змиритись з ним треба лише один раз і досить легко.
-
destructX
Member
Тобто взагалі не розібравшись та взяти перше шо "дають" це норма, а трошки розібратись в питанні та ринку, взяти "алішне", вказавши на це потім десь в діалогах - егоцентризм? ЗручноБарбарис: ↑ 17.12.2025 16:45 Чому більшість людей такі егоцентричні та судять лише по собі? Не всі замовляють з алі, тут хатор явно врахував. Ну і звісно відверта любов принижувати своє. Чогось коли іноземні бренди так вчиняють такого засудження не бачу чи натяків, що це ознака нації.
Принижувати своє не потрібно, коли воно своє. А не коли це дизайн з наклейкою по не відповідній, цьому продукту, ціні де єдиним аргументом є приписка "український бренд" десь на сторінці в магазині
Я взагалі тільки за розвиток і не маю нічого проти, але й сліпо дефати все я не буду, особливо коли це об'єктивно
Відправлено через 35 секунд:
Не хотів би вас розчаровуватиNutbar: ↑ 17.12.2025 17:00 Razer DeathStalker V2 Pro - не найдешевша клава, але це чи не єдиний її мінус, і змиритись з ним треба лише один раз і досить легко.
Последний раз редактировалось destructX 17.12.2025 17:25, всего редактировалось 4 раза.
-
VladimirV
Member
Skyfall 80 MAG Ultra - дротова версія, яку можно було взяти за 3к на старті зі знижками -10% в деяких магазинах, ну виглядала не так і погано. Гарантія 24 місяці, українські літери, що просвічують, дехто досі боїться купувати в китаях, їм потрібно прямо тут в нас з папірцем гарантії - то чому ні. Навіть і ціна не така страшна.
У людей мембранки по 10+ років працюють, то чому така не пропрацює?
А 5к то вже дороговато, тільки якщо точно треба безпровід. Але яб щось інше шукав.
П.С. Кирилиця що просвічує - це стандарт навіть для мембранок нижнього сегменту, що стартували з якихось 400грн.. Але я так розумію там конструкція кепок інша, просто фарба зверху.
Але ж, я от дивлюсь на свою cтару дешеву 10 річну Bloody B188 і дивуюсь - як так, нічого не затерлось, кирилиця/латиниця просвічується. І якось дивують історії про стирання фарби чи ще щось. Що треба зробити щоб воно там старлось.
На клавіатуру з новини на YT огляди (комерційні) зняли пару тижнів тому...
У людей мембранки по 10+ років працюють, то чому така не пропрацює?
А 5к то вже дороговато, тільки якщо точно треба безпровід. Але яб щось інше шукав.
П.С. Кирилиця що просвічує - це стандарт навіть для мембранок нижнього сегменту, що стартували з якихось 400грн.. Але я так розумію там конструкція кепок інша, просто фарба зверху.
Але ж, я от дивлюсь на свою cтару дешеву 10 річну Bloody B188 і дивуюсь - як так, нічого не затерлось, кирилиця/латиниця просвічується. І якось дивують історії про стирання фарби чи ще щось. Що треба зробити щоб воно там старлось.
На клавіатуру з новини на YT огляди (комерційні) зняли пару тижнів тому...
Последний раз редактировалось VladimirV 17.12.2025 17:19, всего редактировалось 1 раз.
-
Nutbar
Member
Та розчаруйте, може на щось цікавіше вже можна замінити. Як цю дивився, то на ринку майже не було аналогів, щоб були повнорозмірні, з підсвіткою і бездротові, не кажучи вже про софт.
-
Creature4O
Member
погляньте в магазині funkeys.сом.юа там і ціни не погані і є з чого вибрати.quppeq: Бтв, буду вдячний якщо підкажете де цікаві кейкапи з українськими просвічуваними легендами крім хатора можна взяти)
-
leif
Member
все залежить від того по яких критеріях ви обираєте клавіатуру і як розставляєте свої пріорітети обираючи найкращий для себе варіант. тому, цілком можливо, що для вас це найкращий варіант, але юзери різні, у кожного може відрізнятися підхід до питання)Nutbar: ↑ 17.12.2025 17:00уплю якісний, готовий, повноцінний, максимально безкомпромісний продукт і не буду морочити голову. Поки зупинився на Razer DeathStalker V2 Pro - не найдешевша клава, але це чи не єдиний її мінус, і змиритись з ним треба лише один раз і досить легко.
-
Nutbar
Member
leif
Звісно, воно у всьому так. Інакше б всі купували все однакове. Я не кажу, що це найкраща клавіатура в світі, вона точно не є такою
Але найбільш підходяща для мене /була в моменті/
Звісно, воно у всьому так. Інакше б всі купували все однакове. Я не кажу, що це найкраща клавіатура в світі, вона точно не є такою
-
daesz
Member
Навіщо вони продовжують випускати ці 80тки
жодної 75тки в асортименті 
-
Барбарис
Member
destructX, я не дефаю. Просто вже 35 років незалежності, а у більшості відсутнє критичне мислення та розуміння ринкової економіки. Спробуй купити ливарні машини, замовити форми, найняти людей, відпрацювати технологію лиття, при цьому забезпечити конкурентну ціну на ринку сформованому десятиліттями.
Саме тому на початку без ОЕМ не обійтись.
"Розібратись в питанні" - зручне виправдання. Для сліпих - більшість покупців не будуть ризикувати та виберуть покупку по місцю. І в такому випадку ціна нормальна. Знову для сліпих(бо я тобі вже про це писав) - зараз у нас для Китаю незрозумілі льготи: відсутність мит, для покупців безоплатна доставка(хоча цього вже меншає). Якщо їх поставлять в однакові ринкові умови, там ціна буде ще вища та майже досягне брендів. Видавати це за недолік Хатору - позиція "розвинутої" людини.
Саме тому на початку без ОЕМ не обійтись.
"Розібратись в питанні" - зручне виправдання. Для сліпих - більшість покупців не будуть ризикувати та виберуть покупку по місцю. І в такому випадку ціна нормальна. Знову для сліпих(бо я тобі вже про це писав) - зараз у нас для Китаю незрозумілі льготи: відсутність мит, для покупців безоплатна доставка(хоча цього вже меншає). Якщо їх поставлять в однакові ринкові умови, там ціна буде ще вища та майже досягне брендів. Видавати це за недолік Хатору - позиція "розвинутої" людини.
-
artko
Member
і що цікаво, одразу на заглавному фото добре видно, що підсвічування навіть робіть гірше розбірлівість літер на кейкапах )leif: ↑ 17.12.2025 14:12як показують обговорення в профільному топіку, є чимало юзерів, які при виборі клавіатури мало не в першу чергу після ціни звертають увагу на такий чинник як shine-through кейкапи з кирилічними символами.