Огляд та тестування корпусу ASUS ROG Strix Helios II. Гідний наступник

Обсуждение статей и новостей сайта
Ответить
Автор
Member

Пропоную обговорити Огляд та тестування корпусу ASUS ROG Strix Helios II. Гідний наступник

Виглядає ніби дизайн йому робили ще 7 років тому. Якось не сучасно це все.
hohlid19
Member

Alexx-wisa: 28.11.2025 14:16 Пропоную обговорити Огляд та тестування корпусу ASUS ROG Strix Helios II. Гідний наступник

Нормальный дизайн. Или вам нужны только плоские коробки-аквариумы?
leif
Member

черговий продукт з категорії "ціна вас влаштує якщо ви фанат асус і збираєте рог-білд" :-/
Lekrs
Member

Дизайн цікавий, але спереду краще сітка.
Yurius
Member

Alexx-wisa: 28.11.2025 14:16Виглядає ніби дизайн йому робили ще 7 років тому. Якось не сучасно це все.
Ага,гробина з 2015 так...аля Космос, 18 тис,ну треба брати
Snikard
Member

Достаточно спорный ящик. BTF материнки не поддерживаются, передний фильтр дно, "инновационный запатентованый" резиновый зажим для видяхи (на моем golden field в 2007 году был пластиковый похожий), ущербное окошко для блоки питания...это точно 2025 год?
denizen
Member

Мій наступний корпус має бути з підтримкою BTF, як таке можна було випустити в 2025?
Ektalion
Member

Lekrs: 28.11.2025 14:34 Дизайн цікавий, але спереду краще сітка.
Вона там є.
erkins007
Member

Смотрится красиво, получше первого поколения.
Lekrs
Member

Ektalion: 28.11.2025 22:47
Lekrs: 28.11.2025 14:34 Дизайн цікавий, але спереду краще сітка.
Вона там є.
За пластиком :-/
Sanьka
Member

Snikard: 28.11.2025 16:43BTF материнки
Насправді одиниці купують, бо потім їх хіба що з корпусом продавати + ціна + доступність.
Тому не те щоб дуже дивно відсутність підтримки цього формату

А от оці верхні перетяжки виглядають.....м'яко кажучи не дуже :-/
До того ж воно з часом припаде пилом, забруднтться, і буде якось жлобсько. Краще б щось інше вигадали.
DuckRider
Member

Alexx-wisa: 28.11.2025 14:16 Пропоную обговорити Огляд та тестування корпусу ASUS ROG Strix Helios II. Гідний наступник

Так і було
Snikard
Member

Sanьka: 29.11.2025 09:06
Snikard: 28.11.2025 16:43BTF материнки
Насправді одиниці купують, бо потім їх хіба що з корпусом продавати + ціна + доступність.
Тому не те щоб дуже дивно відсутність підтримки цього формату
Пока да, их мало, только появляются. Но корпус должен быть универсальным в кое-каких моментах для более широкого охвата покупателей. И я думаю ящик за 18тыс обязан идти в ногу со временем, это не китай за 1-1,5тыс (даже там уже есть такая возможность)
Inqizitor2022
Member

Радиаторы - верхние — 120/140/240/280/360
У меня только один вопрос - что курили разработчики сего чуда :lol:
Верние должны быть 360-420-560.
Ах да, блок питания зачем-то в главный отсек засунули.
Кто хочет нормальный корпус - Cooler Master HAF 700
Megaclite
Member

На фоні конкурентів це просто устарівший кал за 16к грн

HAVN HS 420
Antec Flux Pro
Phanteks NV9
Cooler Master HAF 700
МОНАХ
Member

З появою потужних процесорів та відеокарт стало зрозуміло, що корпуси з глухими панелями (або з обмеженою вентиляцією) не найкращий варіант для продуктивних ПК...
► Безальтернативно-глухими - так, але особисто я в першу чергу дивлюся і обираю комбіновані, трансформ-варіанти, щоб була можливість основний час і з глухою "мордою" посидіти, і за потреби одним рухом наскрізно-продуваєму систему організувати.

► По сабжу... Сподобались фіксатори кабелів на задній частині корпуса - ну, функціонально, але по факту саме з таким їх розташуванням - я б їх ушатав як не з першого, то з другого разу точно; їх би якось "втопити" трохи в корпус, під бокову панель хоча б частково. Мені б зараз таке дуже згодилося б, бо наразі 90% задніх портів мого "томагавка" обвішані всім цим "спагетті" різноманітного калібру і доводиться "стяжити" то все по групах немилосердно, включно з відео-перехідником на старий монітор, що сам собою являє окрему "скрутку" на базі чималенької коробки...

► Наклеєні ножки, особилво при такій вазі - одразу ідуть... туди, куди автоцензор не дозволить тут написати; враховуючи "підтяжки" зверху - корпус виключно для вертикальної постановки, причому дуже аккуратної - аккуратно вверх підняв, аккуратно поставив і не приведи Кром десь випадково при цьому "зчухнути" корпусом в горизонтальному напрямку. Я для свого Фрактала, хоч там товсті "дерев'яно-дубові" ножки, що й "молотком не відіб'єш", вимушений був змайструвати окремий піддон з ламінату, щоб хоч якось його можна було по горизонталі рухати.

► Також, такого "мамонта" як я :gigi: - зацікавило рішення з вбудованою підтримкою відеокарти, але щось воно мені "трохи" сумнівним здається на зараз...
Барбарис
Member

Нагадує caselabs.
volodymyrqa
Junior

Snikard: 28.11.2025 16:43 Достаточно спорный ящик. BTF материнки не поддерживаются, передний фильтр дно, "инновационный запатентованый" резиновый зажим для видяхи (на моем golden field в 2007 году был пластиковый похожий), ущербное окошко для блоки питания...это точно 2025 год?
BTF материнки не такие уже и распространенные, неизвестно что их ждет в будущем. Возможно придумают что-то интереснее.

Отправлено спустя 1 минуту 36 секунд:
Megaclite: 02.12.2025 12:17 На фоні конкурентів це просто устарівший кал за 16к грн

HAVN HS 420
Antec Flux Pro
Phanteks NV9
Cooler Master HAF 700

Пересмотрел все перечисленное. Одни аквариумы и еще более страшные корпуса чем тот что обсуждается.
У вас нет вкуса.
Ответить