Triple Kill: одна материнська плата ASRock B850, за повідомленнями, «вбила» вже три процесори AMD Ryzen 7 9700X

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

Предлагаю обсудить Triple Kill: одна материнська плата ASRock B850, за повідомленнями, «вбила» вже три процесори AMD Ryzen 7 9700X

недаром AssRock Murderboards :Д ничему не учит жизнь владельцев
Enjthesilence
Member

"Перші два процесори він на початку року придбав на AliExpress без гарантії" - Самурай не має мети, лише шлях
bes
Member

Асрок просто форсирует продажи процессоров амд
Geinz21
Member

Enjthesilence: 03.11.2025 15:10 "Перші два процесори він на початку року придбав на AliExpress без гарантії" - Самурай не має мети, лише шлях
Ну это повезло ещё, что там процы оказались, а не пустой текстолит без кристаллов :gigi:
Alexx-wisa
Member

З четвертим процом ну точно такого вже не буде, треба спробувати ще! B-)
Lekrs
Member

Небезпечна материнка...
Последний раз редактировалось Lekrs 03.11.2025 15:27, всего редактировалось 1 раз.
erkins007
Member

А человек упорный. Явно истинный фаната асрока)
unique-neon
Member

Так, нині день вентилятора
Grava
Member

Geinz21: 03.11.2025 15:12Ну это повезло ещё, что там процы оказались, а не пустой текстолит без кристаллов
Дивно що мінусують, мабуть не чули що вже давно були такі випадки.
MAKKACIN
Member

"у всіх випадках використовувалася актуальна версія UEFI, обійшлося без якогось розгону, включно з активацією XMP-профілів для оперативної пам’яті"
"у всіх випадках використовувалася актуальна версія UEFI, обійшлося без якогось розгону" - AMD Ryzen 7 9700X не гнали, ага, просто в біос галочку не забрали воно само :D
"включно з активацією XMP-профілів для оперативної пам’яті" - АМД, не гнали ОЗУ, ага, точно, тіко включили навіть не вкл профіль хмр, відразу бахнув :gigi:
Клієнт завжди бреше :shuffle: :write:
heidfeld
Member

ну че тут сказать....
спойлер
https://youtube.com/clip/UgkxJvzwZZzjiM ... tU3u73fx3X
alexeygalas
Member

MAKKACIN: 03.11.2025 15:30Клієнт завжди бреше
В клієнта просто інету немає. Хоча всьго то потрібно спочатку зафіксувати напругу, а вже потім до XMP лізти. На 1000 задоволених юзерів Asrock завжди знайдеться один активатор XMP, який зміг обійтись без жодного розгону
erkins007
Member

alexeygalas: 03.11.2025 15:48
MAKKACIN: 03.11.2025 15:30Клієнт завжди бреше
В клієнта просто інету немає. Хоча всьго то потрібно спочатку зафіксувати напругу, а вже потім до XMP лізти. На 1000 задоволених юзерів Asrock завжди знайдеться один активатор XMP, який зміг обійтись без жодного розгону
Вопрос. Зачем мне покупать плату асрок и играть в лотерею с "правильным" разгоном, если я могу купить плату того же асуса и там тыкнуть хмп и все будет работать из коробки как и должно?
kairo
Member

alexeygalas: 03.11.2025 15:48Хоча всьго то потрібно спочатку зафіксувати напругу, а вже потім до XMP лізти.
Так весь сенс XMP профілю в тому, щоб користувач не ліз із ручними налаштуваннями в БІОС.
unique-neon
Member

Рейтинг кілер плат
https://www.reddit.com/r/ASRock/comment ... athread_2/
спойлер
Изображение
Nouriel
Member

Geinz21: 03.11.2025 15:12Ну это повезло ещё, что там процы оказались, а не пустой текстолит без кристаллов
замовляв уже штук 10 всі норм були ну і людей в чатах теж проблем не було
alexeygalas
Member

erkins007: 03.11.2025 15:59Вопрос. Зачем мне покупать плату асрок и играть в лотерею с "правильным" разгоном, если я могу купить плату того же асуса и там тыкнуть хмп и все будет работать из коробки как и должно?
Якщо великі плати - вибір більший. Можна обійтись і вибрати щось інше по своїх забаганках. Вибір великий. Якщо це mini-itx - я вже писав у минулому пості про msi, де роз'єми винесли на плату розширення, що мені не подобається в itx платах asus. Гіги я в принципі десятою дорогою обходжу. А msi b650i edge на момент покупки мала забагований біос, в якому налаштування пам'яті злітали. От я і взяв Asrock.

Питання в іншому. Цей громадянин просто привселюдно продемонстрував ламерство, тричі обісравшись.
З моменту виходу гранітів пройшов майже рік і це якби вже не секрет що є проблема з задиранням напруг. Якщо не впевнений - не купуй Asrock. Якщо вже купив - ну залізь в гугл і почитай. Вже кожен лінивий розписав як запобігти. Або в цього товариша інет не проведений. Або він просто вирішив спробувати побігти по мінному полю без мінного детектора. Тричі підірвався і розповів про це на весь інет.
MAKKACIN
Member

alexeygalas
ніколи активація хмр не поламає плату і проц, просто ребутне, скине по дефолту якшо не підтримує частоту і все, я думаю він купив по купону чудо проц і чудо озу з алішки і понеслась череда пригод, і намагався гнати озу більше чим адекватно бо на алішці написано шо тримає 9999 МГц :insane:
alexeygalas
Member

kairo: 03.11.2025 16:01Так весь сенс XMP профілю в тому, щоб користувач не ліз із ручними налаштуваннями в БІОС.
Це якщо проблеми немає.

VVV
alexeygalas: 03.11.2025 16:07З моменту виходу гранітів пройшов майже рік і це якби вже не секрет що є проблема з задиранням напруг.
Відправлено через 5 хвилин 56 секунд:
MAKKACIN: 03.11.2025 16:09ніколи активація хмр не поламає плату і проц
В XMP профіль ram крім затримок і частот ще збережені значення напруг dram. Якщо напруга на контроллері Auto - з ростом частоти ram та напруги на модулях - плата лишає за собою право підвищити напругу на цей вузол задля стабільності роботи. І не всі процесори це можуть пережити, якщо виробник не подбав про розумні ліміти в своєму ПО.
Asrock не дуже сильно подбав
LordTornado
Member

Ответить