Новости
Последние статьи и обзоры
У Battlefield 6 з’явилася королівська битва. Режим доступний усім охочим
-
proos
Member
Предлагаю обсудить У Battlefield 6 з’явилася королівська битва. Режим доступний усім охочим
Я надеюсь что у них хватит ума не забросить основную батлу за которую люди заплатили деньги, на фоне успеха батлрояля, если он выстрелит.
Я надеюсь что у них хватит ума не забросить основную батлу за которую люди заплатили деньги, на фоне успеха батлрояля, если он выстрелит.
-
leif
Member
Володя, твій вихід
-
_Andrik_
Member
Та наче плани на основу грандіозні, бо ще додали BF6 pro , ціна 750грн. Тільки не зрозумів про які 25 пропусків йдетьсяproos: ↑ 28.10.2025 17:53 Предлагаю обсудить У Battlefield 6 з’явилася королівська битва. Режим доступний усім охочим
- спойлер
Последний раз редактировалось _Andrik_ 28.10.2025 18:09, всего редактировалось 1 раз.
-
Enjthesilence
Member
ну і що, це ж тупо "варзона", плейти, лут, різнокольорова "рідкість" стволів з ящиків в залежності від модулів, інтерфейс, ахах)
-
_Andrik_
Member
І що з того ? Це добре чи погано ? Бо варзрна для мене наприклад взагалі нецікава , за дві години набридла.Enjthesilence: ↑ 28.10.2025 18:00 ну і що, це ж тупо "варзона", плейти, лут, ахах)
По трейлеру цікавіше ніж КоД виглядає.
-
Enjthesilence
Member
якщо тобі потрібна ще одна "варзона" тоді непогано, а так абсолютна вторинність у всьому, я ж кажу - це просто клон іншої гри._Andrik_: ↑ 28.10.2025 18:05І що з того ? Це добре чи погано ? Бо варзрна для мене наприклад взагалі нецікава , за дві години набридла.Enjthesilence: ↑ 28.10.2025 18:00 ну і що, це ж тупо "варзона", плейти, лут, ахах)
Последний раз редактировалось Enjthesilence 28.10.2025 18:17, всего редактировалось 1 раз.
-
_Andrik_
Member
Ну за дармо можно й спробувати , якщо КоД не зайшов насамперед через механіку стрільби та й взагалі все як пластикове, щей дебільні пердячі звуки відкривання тих ящиківEnjthesilence: ↑ 28.10.2025 18:07якщо тобі потрібна ще одна "варзона" тоді непогано, а так абсолютна вторинність у всьому, я ж кажу - це просто клон іншої гри._Andrik_: ↑ 28.10.2025 18:05
І що з того ? Це добре чи погано ? Бо варзрна для мене наприклад взагалі нецікава , за дві години набридла.
-
Vpupkin
Member
Схоже я вже занадто старий для такого л*йна.
-
Enjthesilence
Member
платний пропуск рівнів в батлпасі, стара схема як світ. купляючи подібний мотлох за 750 грн - отримуєш скін клоуна ірл_Andrik_: ↑ 28.10.2025 17:59Та наче плани на основу грандіозні, бо ще додали BF6 pro , ціна 750грн. Тільки не зрозумів про які 25 пропусків йдетьсяproos: ↑ 28.10.2025 17:53 Предлагаю обсудить У Battlefield 6 з’явилася королівська битва. Режим доступний усім охочим
- спойлер
- Screenshot_20251028_165351_Steam.jpg
-
KimRomik
Member
будь яка гра в трейлерах виглядає цікавішою_Andrik_: ↑ 28.10.2025 18:05І що з того ? Це добре чи погано ? Бо варзрна для мене наприклад взагалі нецікава , за дві години набридла.Enjthesilence: ↑ 28.10.2025 18:00 ну і що, це ж тупо "варзона", плейти, лут, ахах)
-
Devijack
Member
Ага, крім Запоріжжя((Режим доступний усім охочим
-
Afit
Member
Та ця Батла взагалі якась дивна. То Запоріжжя чомусь не доступне, хоча провайдери ж Українські. Чи може вони орієнтуються на те що москва заявила його своєю територією. Вони виходе визнають і легітимізують це? Ще в трейлері вбивати молотом мене відразу флешбекнуло з вагнером. Ну це ж явно з цього взяте. Мовчу вже за локалізацію, якої немає.
-
Grava
Member
А про rainbow six siege нічого не знаємо? Де следж вже 10 років кувалдою обличчя ломає:-/Afit: ↑ 28.10.2025 18:55Ще в трейлері вбивати молотом мене відразу флешбекнуло з вагнером. Ну це ж явно з цього взяте.
-
_Andrik_
Member
Ну власне йшлося про порівняня трейлеру.KimRomik: ↑ 28.10.2025 18:31будь яка гра в трейлерах виглядає цікавішою_Andrik_: ↑ 28.10.2025 18:05
І що з того ? Це добре чи погано ? Бо варзрна для мене наприклад взагалі нецікава , за дві години набридла.
По трейлеру цікавіше ніж КоД виглядає.![]()
І чесно кажучи трейлер БФ6 не далеко від того що в грі насправді коїться.
-
Earanak
Member
Посмотрел стримы часика полтора, спасибо разрабам за возможность удалить это безобразие отдельно от основной игры. Нет соло режима (для меня это принципиальный момент), танки/БТР-ы и Вертолеты гоняют по карте, теплаки без лимита по дистанции, дроны с скидами... Запилят соло режим без техники - может поиграю, а так вертел я играть с рандомами или соло против дуо.
Последний раз редактировалось Earanak 28.10.2025 19:10, всего редактировалось 1 раз.
-
_Andrik_
Member
Ніколи такого лайна не купував, думав що це щось на кшталт БФ3/4 преміум , але ціна підозріло низькаEnjthesilence: ↑ 28.10.2025 18:27платний пропуск рівнів в батлпасі, стара схема як світ. купляючи подібний мотлох за 750 грн - отримуєш скін клоуна ірл_Andrik_: ↑ 28.10.2025 17:59
Та наче плани на основу грандіозні, бо ще додали BF6 pro , ціна 750грн. Тільки не зрозумів про які 25 пропусків йдеться
- спойлер
- Screenshot_20251028_165351_Steam.jpg
-
mult
Member
Earanak
Побігати було б цікаво, але так, чому тільки команди не зрозуміло.
А з ботами можна бігати в команді?
Бо я з рандомами теж манав, по хорошому це треба мікрофон підключати, щоб нормально гралось, та ще й з друзями.
А рандоми це фігня повна.
Буду теж чекати, може додадуть одиночний режим.
А ще російську мову не додали, типу як не одобрюють політику рашки.
Але і української теж немає, яка по логіці повинна бути бо ми ж жерва агресії цієї самої рашки.
Бо я з рандомами теж манав, по хорошому це треба мікрофон підключати, щоб нормально гралось, та ще й з друзями.
Але і української теж немає, яка по логіці повинна бути бо ми ж жерва агресії цієї самої рашки.
-
MqM
Member
Зазвичай рандоми чудаки, але я б не сказав, що нереально там знайти собі постійних граців з якими прижмно було би грати. Надіюся там можна додавати гравців в друзі.mult: ↑ 28.10.2025 20:48 Earanak
Пс коли грав бетку БФ6 то були досить приємні гравці які підіймали подекілька разів за раунд і навіть ризикували. Звісно це не переважна більшість, але казати, що всі рандоми олені не варто
-
Earanak
Member
Лично мне, хоть там будет лучший в мире игрок и приятнейший человек на свете, да мне плевать, не в этом же дело - у меня баттлрояли ассоциируются исключительно с соло режимом. Это единственная причина по которой я например не играл в Apex. А когда играл в CoD:Блэкаут, PUBG, Варзону, я 95% времени играл в Соло, и лишь 5% с друганами, когда получалось собраться. Все эти дуо-квады, лично для меня это фановый прицеп а не мейн режим. Если для кого - иначе, окей. Ноу проблем. Я специально почеркнул что я говорю конкретно за свои хотелки. С техникой, когда тебя трахает танк а ты обоссанный нищук - я еще бы смирился, но меня тупо не устраивают командные режимы в БР. Та же история у меня с Экстракшенами, когда например в Arena Breakout приходится играть соло против сквадов, до 30лвла, и лишь потом тебе дают возможность в соло играть, ну афигеть, дегроды на разрабах