Только навсегда и то не факт, что много желающих будет
Новости
Последние статьи и обзоры
Activision знову зробить Call of Duty: Black Ops 6 безплатною на тиждень
-
doc-oc
Member
Предлагаю обсудить Activision знову зробить Call of Duty: Black Ops 6 безплатною на тиждень
-
Lekrs
Member
Рішили трішки підняти продажі? Очевидно з онлайном печалька.
-
bes
Member
Они реально думают что перебьют выход королевской битвы в бф6? Давно КОДу так БФ покоя не давала 
-
Vlaad13
Member
в свою срань нехай самі і грають
в це сміття я навіть за гроші не зайду після виходи шостої батли
в це сміття я навіть за гроші не зайду після виходи шостої батли
-
Enjthesilence
Member
І це прекрасно, з 2019 актівіжн не випускав нормальний код і тільки такий злив через бф змусить їх щось робити, або ні, це не точно.bes: ↑ 28.10.2025 14:48 Они реально думают что перебьют выход королевской битвы в бф6? Давно КОДу так БФ покоя не давала![]()
З тестів та зливів цей бр - тупо калька на варзону, що ще кумедніше.
Хоча випускати ф2п бр за день до релізу гри ембарків - це також виключно «піднасрати», обіділісь, що таланти з дайс вирішили звалити від ЕА))
-
The_Rusik
Member
Скрины точно с колды? Какие зомби, какие головы гарбузы...
Даже если мне будут платить, не буду играть в это...
-
STARL1GHT
Member
Ждемо реліз ще чогось нормального, щоб ActivisionBlizzard з карману дістала «діжурну недільку» — звучить як мем, якщо чесно. 
-
MqM
Member
Щось у них сильно пішло не таа, якщо від них така щедрість пішла
Але все ж таки там не зовсім та сама аудиторія. В БФ мілітарний батлрояль, а в Арк фантастичний екстракшен шутер - в кожного знайдуться свої прихильники. Звісно той грає усе підряд постане під важким вибором, але олнаково все залежить кому, що ближче до смакуEnjthesilence: ↑ 28.10.2025 15:11Хоча випускати ф2п бр за день до релізу гри ембарків - це також виключно «піднасрати», обіділісь, що таланти з дайс вирішили звалити від ЕА))bes: ↑ 28.10.2025 14:48 Они реально думают что перебьют выход королевской битвы в бф6? Давно КОДу так БФ покоя не давала![]()
-
Rosberg
Member
Пройшов недавно Black Ops 6. На фоні Модерна ще досить нормальна частина, є цікаві епізоди, екшон і до певного моменту сюжет. Є трохи фу, особливо їхні психодилічні місії.
-
proos
Member
Хорошая попытка, филя)
Отправлено спустя 56 секунд:
Отправлено спустя 1 минуту 12 секунд:
Отправлено спустя 56 секунд:
Скорее никогдаbes: ↑ 28.10.2025 14:48Давно КОДу так БФ покоя не давала
Отправлено спустя 1 минуту 12 секунд:
Всё так, просто вышла нормальная бф для своей ца, + ко всему подгребла хорошую долю ца колдыMqM: ↑ 28.10.2025 15:34Щось у них сильно пішло не таа
-
Enjthesilence
Member
так, тільки я в збіги не вірю, особливо в геймдеві) ключові співробітники дайс, створили свою невелику студію і більше 6 років робили гру і от дайс саме за день до релізу цієї гри, запускає БЕЗКОШТОВНИЙ батлроял. Це теж саме, що і код на реліз бф6 запустили безкоштовний тиждень блек опс 6, така сама жалюгідна спробаMqM: ↑ 28.10.2025 15:34 Щось у них сильно пішло не таа, якщо від них така щедрість пішлаАле все ж таки там не зовсім та сама аудиторія. В БФ мілітарний батлрояль, а в Арк фантастичний екстракшен шутер - в кожного знайдуться свої прихильники. Звісно той грає усе підряд постане під важким вибором, але олнаково все залежить кому, що ближче до смакуEnjthesilence: ↑ 28.10.2025 15:11
Хоча випускати ф2п бр за день до релізу гри ембарків - це також виключно «піднасрати», обіділісь, що таланти з дайс вирішили звалити від ЕА))
-
Duck
Junior
завжди був популярним режимомThe_Rusik: ↑ 28.10.2025 15:11 Скрины точно с колды? Какие зомби, какие головы гарбузы...
- Вложения
-