За два роки з медіа пішло понад 1200 ігрових журналістів — серед причин ШІ та зміни пошуку Google

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

Предлагаю обсудить За два роки з медіа пішло понад 1200 ігрових журналістів — серед причин ШІ та зміни пошуку Google
Чую, що дуже швидко прийде той час як я куплю гру і ШІ буде в неї грати поки сплю :-P
Sailor Popeye
Member

yariksom: 24.10.2025 08:55 Предлагаю обсудить За два роки з медіа пішло понад 1200 ігрових журналістів — серед причин ШІ та зміни пошуку Google
Чую, що дуже швидко прийде той час як я куплю гру і ШІ буде в неї грати поки сплю :-P
Причому це буде якась корейська/китайська грінділка, це треба буде ще платити гроші, щоб цей ШІ гріндив та сам грав поки гравець спить)
daesz
Member

Мали би бути сумно, але враховуючи яка кількість проплачених статтей виходила в цих ігрожурів - то не велика страта. Імхо.
1234waltz
Member

При цьому він наголошує на тому, що єдиним способом зберегти можливість отримувати доступ до якісного контенту від професіоналів є пряма підтримка від аудиторії.
Тим часом той самий "якісний контент від прохвесіаналів":
1. Джинса за грощі видавців, з нахвалюванням.
2. Написання статей на тему франшиз, без найменого уявлення про їх бекграунд.
3. Тонни копірайтерської води.
4. Ігнорування успішних інді тайтлів, за які не платять видавці (і яких оглядають тільки стрімери "непрофесіонали").
Ararat
Member

daesz: 24.10.2025 08:59 Мали би бути сумно, але враховуючи яка кількість проплачених статтей виходила в цих ігрожурів - то не велика страта. Імхо.
Втрата. Страта это казнь.
Sailor Popeye
Member

Враження найбільша причина це падіння переглядів цих сайтів, скандали з їх оглядами на ігри та оцінки, коли закривають очі на проблеми та витягують продукт.
Та і які вони журналісти, продовження піар компанії для чергової гри від виликого видавця.
Ось і дивляться зараз люди ютуберів, яким довіряють
unique-neon
Member

Який сором, повістку тепер навалить ШІ без душі.

Що цікаво, не знаю жодного звільненого ігрожура, видно не читав.
Polaroid1962
Member

Зменшення переглядів - основна причина. І вона напряму залежить від якості. Ігровий журналіст - це буквально мем.
yariksom
Member

Sailor Popeye: 24.10.2025 08:58
yariksom: 24.10.2025 08:55 Предлагаю обсудить За два роки з медіа пішло понад 1200 ігрових журналістів — серед причин ШІ та зміни пошуку Google
Причому це буде якась корейська/китайська грінділка, це треба буде ще платити гроші, щоб цей ШІ гріндив та сам грав поки гравець спить)
Колись читав, що в грінділках (поки гравця в дома нема чи зайнятий) працювали живі китайці за немалу копієчку, тепер й вони втратять роботу :(

Отправлено спустя 6 минут 10 секунд:
unique-neon: 24.10.2025 09:10 Який сором, повістку тепер навалить ШІ без душі.

Що цікаво, не знаю жодного звільненого ігрожура, видно не читав.
Застопориться все, ШІ не інтелект, а наразі машина, яка виконує обробку великого масиву вже створених натуральним інтелектом даних.
Якщо все робитиме ШІ воно (на можу не вживати середнього роду відносно такого "інтелекту"), ніби в стані циклу, повторюватиме саме себе.
unique-neon
Member

yariksom: 24.10.2025 09:27Колись читав, що в грінділках (поки гравця в дома нема чи зайнятий) працювали живі китайці за немалу копієчку, тепер й вони втратять роботу
Ото часи були, тепер же в китайських грінділках фармить західний світ
yariksom
Member

Ararat: 24.10.2025 09:02
daesz: 24.10.2025 08:59 Мали би бути сумно, але враховуючи яка кількість проплачених статтей виходила в цих ігрожурів - то не велика страта. Імхо.
Страта это американская запеканка или сытный омлет, приготовленный из слоев хлеба, яиц и сыра, а также может содержать мясо, овощи и другие ингредиенты :lol:
unique-neon
Member

yariksom: 24.10.2025 09:33Застопориться все, ШІ не інтелект, а наразі машина, яка виконує обробку великого масиву вже створених натуральним інтелектом даних.
Якщо все робитиме ШІ воно (на можу не вживати середнього роду відносно такого "інтелекту"), ніби в стані циклу, повторюватиме саме себе.
На цю тему - коли щось шукаю на тему ігор чи техніки, часто потрапляю на сайти, де купа води і все самоповторюване. І так було ще до ШІ :D
yariksom
Member

unique-neon: 24.10.2025 09:36
yariksom: 24.10.2025 09:33Застопориться все, ШІ не інтелект, а наразі машина, яка виконує обробку великого масиву вже створених натуральним інтелектом даних.
На цю тему - коли щось шукаю на тему ігор чи техніки, часто потрапляю на сайти, де купа води і все самоповторюване. І так було ще до ШІ :D
А тепер буде тільки і виключно воно.
unique-neon
Member

yariksom: 24.10.2025 09:35
Ararat: 24.10.2025 09:02

Страта это американская запеканка или сытный омлет, приготовленный из слоев хлеба, яиц и сыра, а также может содержать мясо, овощи и другие ингредиенты :lol:
Мушу встрягнути в цю дискусію. Страта - це пласт, прошарок
yariksom
Member

Ви помиляєтесь, "Страта" - роман Марини та Сергія Дяченків, що вийшов у 1999 році. :lol:
dead_rat
Member

А я так і уявив, що їх пострачували
Shaolin_Style
Member

Зачем читать мнение продажных журналистов если можно читать нейрослоп от ИИ? :rotate:
Stamb
Member

Все заслужено, огляди які не мають нічого спільного із реальністю і стандартна картина коли так звані критики хвалять гру, а оцінки гравців - ні. Туди їм і дорога. Більше переглядів для адекватних ютюберів буде.
Draqoon
Member

пофіг, художник має бути підним шоб робити контент
MqM
Member

Вже зараз є ші, які грабть ігри! Навіть онлайн ігри, один ютубер натренував ші на гру КС2 з реальними людьми.
З сюжетними іграми складніше, бо треба щоб хтось на ній натренував по всім патернам

Відправлено через 3 хвилини 5 секунд:
Draqoon: 24.10.2025 12:36 пофіг, художник має бути підним шоб робити контент
Саме тому ми бачимо багато творчості з гетто? :D Назвіть видатних художників з фавел. Піраміду Маслоу ніхто не відміняв
Ответить