Пропоную обговорити Samsung Electronics та GSC Game World запускають спільний проєкт для українських геймерів і фанатів S.T.A.L.K.E.R.
Яка саме консоль? Ні в новині, ні на сайті акції не вказано. Лише «популярна консоль».
Аж в pdf файлі акції знайшов, що мова йде про PlayStation 5 Slim.
Новости
Последние статьи и обзоры
Samsung Electronics та GSC Game World запускають спільний проєкт для українських геймерів і фанатів S.T.A.L.K.E.R.
-
Sashr
Member
-
Tetronga
Member
Іксбокс точно непопулярний, а на свіч 2 Сталкер 2 (поки) не вийшов, тому доволі очевидно про яку консоль йшлосьSashr: ↑ 22.10.2025 12:49 Пропоную обговорити Samsung Electronics та GSC Game World запускають спільний проєкт для українських геймерів і фанатів S.T.A.L.K.E.R.
Яка саме консоль? Ні в новині, ні на сайті акції не вказано. Лише «популярна консоль».
Аж в pdf файлі акції знайшов, що мова йде про PlayStation 5 Slim.
-
big_bang
Member
На правах реклами що не ясно ?
-
1234waltz
Member
Цікаво коли він взагалі вийде, враховуючи вимоги до якості та продуктивності для видання у Нінтендо та криворукість ГеЕсЦе.Tetronga: ↑ 22.10.2025 13:04 Іксбокс точно непопулярний, а на свіч 2 Сталкер 2 (поки) не вийшов, тому доволі очевидно про яку консоль йшлось![]()
-
Ruslan Kott
Junior
Вроде и неплохая реклама но блин где эти мифические фанаты сталкера которые ещё не купили игру но при этом могут купить Самсунг олед
Знакомый айтишник рассказывал что ещё в прошлом году начальник какого то отдела заказал топовый комп типо для работы но на самом деле специально для сталкера
А тут просто копия игры ну или слимка
Могли хотя бы прошку
Интересно насколько будет шакальный графон учитывая ужасную оптимизацию
Знакомый айтишник рассказывал что ещё в прошлом году начальник какого то отдела заказал топовый комп типо для работы но на самом деле специально для сталкера
А тут просто копия игры ну или слимка
Могли хотя бы прошку
Интересно насколько будет шакальный графон учитывая ужасную оптимизацию
-
Alligator
Member
65" телевізор у офіціалів 114 999 ₴, бонусом приставка за 25к грн та гра яка у всіх фанатів є. Приємний бонус якщо не брати до уваги, що назвемо це "у сусідів по країні з доставкою" вартість в половину менше
Телевізор QE83S91FAEXUA 83
Телевізор QE83S90FAEXUA 83
Телевізор QE77S95FAUXUA 77
Телевізор QE77S91FAEXUA 77
Телевізор QE77S90FAEXUA 77
Телевізор QE65S95FAUXUA 65
Телевізор QE65S90FAUXUA 65
Телевізор QE55S95FAUXUA 55
Ігрова приставка PlayStation 5 Slim
та ключ для активації S.T.A.L.K.E.R.
2: Heart of Chornobyl на ігровій
приставці PlayStation 5
Монітор LS49DG952SIXUA 49
Монітор LS49CG954SIXUA 49
Монітор LS34DG852SIXUA 34
Монітор LS32FM902SIXUA 32
Монітор LS32DG800SIXUA 32
Ключ для активації S.T.A.L.K.E.R. 2:
Heart of Chornobyl в ігровому
клауд-сервісі Steam
(https://store.steampowered.com/)
-
Kullerok
Member
Это настолько там цены завышены что легко можно раздать консоли с играми. Или это древний мотлох который не покупают. Я за теликами не слежу непонятные модели.
-
s1nedus
Member
Непонятные моделиKullerok: ↑ 22.10.2025 16:11 Это настолько там цены завышены что легко можно раздать консоли с играми. Или это древний мотлох который не покупают. Я за теликами не слежу непонятные модели.
-
Fen1xz
Member
Кто-то ещё остался настолько наивен что верит в абсолютно бесплатную консоль? Ладно копия игры там под маркетинг могут договориться о цене с издателями дабы действительно игра была или бесплатной или почти бесплатной. Но о том что самсунг договорился с сони о покупках пс5 по цене лома и дарит их покупателям тв без закладывания этой цены в стоимость товара ? 
-
Gold_Star
Member
Всього лише топові оледи 2025 рокуKullerok: ↑ 22.10.2025 16:11Или это древний мотлох который не покупают. Я за теликами не слежу непонятные модели.
-
Mike88
Member
-
Alligator
Member
у корзині https://shop.samsung.com/ua/cart вказано наступне:Fen1xz: ↑ 22.10.2025 16:57 Кто-то ещё остался настолько наивен что верит в абсолютно бесплатную консоль? Ладно копия игры там под маркетинг могут договориться о цене с издателями дабы действительно игра была или бесплатной или почти бесплатной. Но о том что самсунг договорился с сони о покупках пс5 по цене лома и дарит их покупателям тв без закладывания этой цены в стоимость товара ?![]()
Т.е. про "безкоштовно" вказано виключно у новині. І така ціна є на офіційних сайтах представників, наприклад у Нідерландах, 2200 евро в декількох магазинах, що май же ті самі 115 000 грн.Підсумок
Ціна (без ПДВ) 95 832 ₴
PlayStation 5 Slim - F-PLAYSTATION5 24 299 ₴
Додатково +2 роки гарантії - P-UT-2NXX65O 1 516 ₴
Авторизований сервіс зі встановлення телевізора - P-UT-XIXX46O 1 ₴
Розрахункова сума податку 19 167 ₴
Загальна економія
Інші знижки
- 25 815 ₴
Загальна сума
115 000 ₴
Включає ПДВ
Але я вибачаюсь, а у нас давно став рівень життя як Нідерландах?
Бо https://shop.samsung.com/pl/cart пише, що вартість у польскому самсунзі 7 299,00 zł, що складає 83 тищі гривень з европейскими податками, це якийсь сюр.
-
s1nedus
Member
И мне это зачем? Я в курсе про модельный ряд оледов, их характеристики, плюсы и минусы и за их цены я тоже в курсе.
И если кто не в курсе, через месяц на ЧП они будут дешевле чем сейчас и на разнице можно будет и топ консоль взять
-
Alligator
Member
Без чорної п'ятниці за покупку нової версії польского 65" OLED S90F 4K (без сплати податків) можно в порівняні з українським купити RTX 5080s1nedus: ↑ 22.10.2025 20:50И мне это зачем? Я в курсе про модельный ряд оледов, их характеристики, плюсы и минусы и за их цены я тоже в курсе.
И если кто не в курсе, через месяц на ЧП они будут дешевле чем сейчас и на разнице можно будет и топ консоль взять