Розробники Dying Light: The Beast запланували низку оновлень до кінця року

Обсуждение статей и новостей сайта
Ответить
Автор
Member

Пропоную обговорити Розробники Dying Light: The Beast запланували низку оновлень до кінця року
Щоб нарубати 60млн. потрібно 8+млн. в день. Вчора там 1,5млн. було… — Якщо всі завдання так будуть виконувати, то ніхто нічого не отримає.
Enjthesilence
Member

VovaII: 17.10.2025 10:36 Пропоную обговорити Розробники Dying Light: The Beast запланували низку оновлень до кінця року
Щоб нарубати 60млн. потрібно 8+млн. в день. Вчора там 1,5млн. було… — Якщо всі завдання так будуть виконувати, то ніхто нічого не отримає.
Це така ригня, ці челленджі і дорожні карти в сінглових іграх. А можна одразу випустити гру з усім контентом це СІНГЛ, не гра сервіс
dfcz
Member

Enjthesilence: 17.10.2025 11:36
Це така ригня, ці челленджі і дорожні карти в сінглових іграх. А можна одразу випустити гру з усім контентом це СІНГЛ, не гра сервіс
Вот именно. Какой вообще смысл играть на релизе, если через 2-3 года можно купить по скидке, патченную, со всеми DLC версию, кроме ну разве что 1-2 скинов и 1-2 пух которые выдаются за предзаказ, но зато стабильная игра и весь допконтент сразу.
denizen
Member

ага, лише почекати 2-3 роки
Samilo
Member

dfcz
В першу частину майже п'ять років додали контент,якщо не більше
_FYA_EXel
Member

Самая убогая часть из Dying Light, как по мне - Following была лучшая из серии.
VovaII
Member

На Редіті жаліються, що гра більше велике DLC нагадує, а не окрему гру.

І бажання додати модів виникає дуже швидко. Тільки щось не розумію як їх встановити? По «інструкціям» нічого не працює. :(
kairo
Member

denizen: 17.10.2025 11:45ага, лише почекати 2-3 роки
Для людей із беклогом, це не проблема. Тільки БГ3 почав грати в цьому місяці.
NUN4AG
Member

Enjthesilence: 17.10.2025 11:36Це така ригня, ці челленджі і дорожні карти в сінглових іграх. А можна одразу випустити гру з усім контентом це СІНГЛ, не гра сервіс
+
В мене ця скінчикова дичина викликала :puke: ще з оригіналу (який мені дуже зайшов, але проходив я його вже після виходу The Following) і мені не подобаються ледь не всі муви Techland після релізу The Following:
1. Насрали купи скінчиків в сінглплеєрну гру.
2. Замість повноцінного проєкту Hellraid зліпили з власних напрацювань якогось уродця в якості 10$ DLC до Dying Light.
3. Звільнили Авелона і викинули більшу частину його роботи (сценарій, персонажі), а результатом цього та багаточисельних переносів стало розчарування від якості cіквелу.
4. Замість кількох якісних доповнень а-ля The Following випустили лише дуже посердню Bloody Ties, а The Beast з DLC перетворили на самостійний проєкт за 60$.
5. З новини зрузуміло, що з The Beast будуть робити те саме, що з оригіналом - мегацікаві випробування, непотрібні для сінглу платні скінчики і т.д.
kairo: 17.10.2025 15:50Для людей із беклогом, це не проблема. Тільки БГ3 почав грати в цьому місяці.
:yes:
Робив предзамовлення BG3, ще за пару років до релізу пограв в неї пару десятків годин в EA, а проходженням займаюсь тільки зараз, коли вони випустили останнє велике оновлення. Десь посередині 2-го акту.
Я взагалі не уявляю навіщо в наш час робити предзамовлення чи купувати гру за фуллпрайс, якщо це не проєкти з ТОПу вашого вішліста (найулюбленіші серії від кількох найулюбленіших розробників). Але такі проєкти виходять максимум пару раз на рік, а то і раз на пару років.
Я на пару рочків випадав з геймінгу, але навіть якщо проходити щороку по 10-15 проєктів, то в черзі висітиме ще 20-30, якщо у вас більш-менш широкі жанрові вподобання.
Вони постійно накопичуватимуться і немає ніякого сенсу купувати все за фулпрайс навіть якщо є зайві гроші.
kairo
Member

NUN4AG: 17.10.2025 17:35Я взагалі не уявляю навіщо в наш час робити предзамовлення чи купувати гру за фуллпрайс, якщо це не проєкти з ТОПу вашого вішліста (найулюбленіші серії від кількох найулюбленіших розробників).
Саме так. Я за останні роки передзамовив лише: Hades II, ENDLESS Legend 2 та Сталкер 2. Останнього лише із солідарності, досі не грав, чекаю повне видання із ДЛЦ, якщо воно колись буде. Усе інше беру на розпродажах, коли допилять.
Kullerok
Member

dfcz: 17.10.2025 11:41
Enjthesilence: 17.10.2025 11:36
Вот именно. Какой вообще смысл играть на релизе, если через 2-3 года можно купить по скидке, патченную, со всеми DLC версию, кроме ну разве что 1-2 скинов и 1-2 пух которые выдаются за предзаказ, но зато стабильная игра и весь допконтент сразу.
Я почти во все так и играю. Играть на старте в синглы вообще нет смысла
Fen1xz
Member

VovaII: 17.10.2025 10:36 Щоб нарубати 60млн. потрібно 8+млн. в день. Вчора там 1,5млн. було… — Якщо всі завдання так будуть виконувати, то ніхто нічого не отримає.
Нафиг они вообще эти испытания комьюнити нужны, что во второй части, что в бисте, прошел игру, все что можно и хотел посмотреть - увидел. После титров - "Удалить с устройства", до свиданья. Бегать бесконечно этих зомбей нарезать ради очередного: легендарный предмет "Дубина Мясника" или "костюм Снайпера". Да в помойку эти дубины и скины на костюмы. Игра пройдена больше там делать нечего. А эти фомо ивенты только зря время тратить. Не выполнял ни одного испытания в двойке, не буду и в бисте.
tablestikus
Member

Fen1xz: 18.10.2025 20:47
VovaII: 17.10.2025 10:36 Щоб нарубати 60млн. потрібно 8+млн. в день. Вчора там 1,5млн. було… — Якщо всі завдання так будуть виконувати, то ніхто нічого не отримає.
Нафиг они вообще эти испытания комьюнити нужны, что во второй части, что в бисте, прошел игру, все что можно и хотел посмотреть - увидел. После титров - "Удалить с устройства", до свиданья. Бегать бесконечно этих зомбей нарезать ради очередного: легендарный предмет "Дубина Мясника" или "костюм Снайпера". Да в помойку эти дубины и скины на костюмы. Игра пройдена больше там делать нечего. А эти фомо ивенты только зря время тратить. Не выполнял ни одного испытания в двойке, не буду и в бисте.
Це намагання разрабів в endgame
Ответить