Новости
Последние статьи и обзоры
ASUS запропонує корпуси ProArt PA602 Wood Edition та PA401 Wood Edition у нових кольорах
-
D_ad
Member
Пропоную обговорити ASUS запропонує корпуси ProArt PA602 Wood Edition та PA401 Wood Edition у нових кольорах
Гарний, звісно, але ж корпус ПК... він же ш один і на все життя, коли ти з самого початку придбав не аби шо..)
Але гарний. Де ж він був... 10 років назад)
Гарний, звісно, але ж корпус ПК... він же ш один і на все життя, коли ти з самого початку придбав не аби шо..)
Але гарний. Де ж він був... 10 років назад)
-
Lekrs
Member
Схоже на якийсь фрактал десайжн. Певно плагіат...
-
n+gibat[]r
Member
У темному кольорi потужно, схоже на радiолу з 60-70х)))) Зараз зумери навiть не в курсi що таке радiола 
-
Xeiller
Member
Ага, гарно та без зайвого понту впишеться в старій хаті )n+gibat[]r: ↑ 09.10.2025 15:33 У темному кольорi потужно, схоже на радiолу з 60-70х))))
-
Мерзавчик
Member
...і дєда в такому не соромно поховатиXeiller: ↑ 09.10.2025 15:41Ага, гарно та без зайвого понту впишеться в старій хаті )n+gibat[]r: ↑ 09.10.2025 15:33 У темному кольорi потужно, схоже на радiолу з 60-70х))))
-
DiSEqC
Member
А ніжки сподіваюсь зі слонової кістки?
-
Afit
Member
Чудовий корпус, як на мене. Однозначно вибирав бы, якщо треба було бы, між ним, та Fractal Design North 
-
MqM
Member
Вишуканий дизайн, дуже стильно, і підійде під дизайнерський інтерєр
-
Inqizitor2022
Member
Тёмный вариант старый радиоприёмник 50-х годов или радиолу напоминает, нужно для аутентичности тёмно-жёлтой тканью боковую стенку обернуть и лаком блестящим покрыть. И обязательно салфеточками с вышивкой накрыть.
-
Барбарис
Member
Світлий варіант виглядає дуже гарно. Не бачу чим темний нагадує радіолу, але він все рівно краще старого чорного. Особисто мені подобається більше за ліан лі, фрактал(має безліч китайських копій), залман чи шаркун. Навіть вінга має доволі симпатичний корпус з деревом.
-
Devijack
Member
Мені нагадує меблі.
-
sensorium
Member
Да ну ні. Будь-що надоїсть через пару років яке б воно якісне і класне не було б.D_ad: ↑ 09.10.2025 15:24
Саме тому фактично ніколи не роблю апгрейд компа - нова збірка раз в 2-3 роки із врахуванням нових смаків, хотєлок та новинок на ринку.
-
Alanis
Member
Эти два темных как будто один замыленый а второй текстуры почётче.
-
Геральт
Member
Noktua edition 
-
Snikard
Member
для села самое оно)) поставить рядом с сундукомXeiller: ↑ 09.10.2025 15:41Ага, гарно та без зайвого понту впишеться в старій хаті )n+gibat[]r: ↑ 09.10.2025 15:33 У темному кольорi потужно, схоже на радiолу з 60-70х))))
- спойлер
-
MqM
Member
Ой домахалися зі своїми асоціаціями. Краще явний пластик і ті всі корпуси, які аж занадто випадають з інтерєру?
До чого тут село, якісь комплекси в людей
До чого тут село, якісь комплекси в людей
-
Liquidator
Member
Дуже вдалий корпусяка напевне вже 2 роки у мене - вмісткий (зверху встав найтовстіший 420 мм радік від LFIII - як рідний), продуманий кабель менеджмент, добротно зібраний (рама не рипить не люфтить), а саме головн дуже легкий у обслуговуванні боквини та морда на клямках легко знімаються та ставляться чітко, повітряний потік від двох 200 мм вентиялторів на морді егегеее, усе зайве відкручується, я задоволений...... брав собі звичайний блек ще коли не було цих дерево едішн, напевне добре пішов уних цей корпусяка раз наробили дизайнерських варіантів
Раджу - брати можна 
-
D_ad
Member
Будь що... не знаю друже, я під стіл залажу тільки щоб ПК увімкнути і то, частіше ногою.sensorium: ↑ 10.10.2025 05:15 Да ну ні. Будь-що надоїсть через пару років яке б воно якісне і класне не було б.