Пропоную обговорити В Epic Games Store дарують гру Nightingale про виживання у фантастичному світі
Це можна й забрати.
Новости
Последние статьи и обзоры
В Epic Games Store дарують гру Nightingale про виживання у фантастичному світі
-
Lekrs
Member
-
MaKCuMyC
Member
А можна і не забирати.
-
daesz
Member
За рік - від релізу до безплатної роздачі в ЕГС. Гра, схоже, повністю провалилась.
А деякі її ще й ставили в найочікуваніші релізи 2024го лол.
А деякі її ще й ставили в найочікуваніші релізи 2024го лол.
-
divinity
Member
daesz
відгуки в стімі - така фігня. Краще побачити геймплей на ютубі/у стрімерів/спробувати демку. Бо більшість ігор, які схвальні - в принципі в них грати неможливо, а ті що змішані - впринципі норм. Я не кажу що всі, але відгуки стіму вже давно не показник. Як і оцінки ігрожурів.
відгуки в стімі - така фігня. Краще побачити геймплей на ютубі/у стрімерів/спробувати демку. Бо більшість ігор, які схвальні - в принципі в них грати неможливо, а ті що змішані - впринципі норм. Я не кажу що всі, але відгуки стіму вже давно не показник. Як і оцінки ігрожурів.
-
daesz
Member
divinity
я наче про відгуки в стімі нічого не писав взагалі
я наче про відгуки в стімі нічого не писав взагалі
-
kairo
Member
ЛОЛdivinity: ↑ 04.10.2025 20:44Бо більшість ігор, які схвальні - в принципі в них грати неможливо, а ті що змішані - впринципі норм.
-
MqM
Member
Я все ж орієнтуюся на відгуки, але останнім часом тенденція вілгуків від поплавлених гравців переважно це кацапи та інші борцуни з повісткою, або свідки зради серії через якісь нововеденняdivinity: ↑ 04.10.2025 20:44 daesz
-
unique-neon
Member
Щодо повістки в медіа. Спробув нетфлікс влітку вперше, і мабуть востаннє. Там просто жесть - половина сюжету кольорові голубі, часом в той сюжет взагалі ніяк не вплітаються, є бо є.MqM: ↑ 05.10.2025 04:52інші борцуни з повісткою
Відправлено через 5 хвилин 17 секунд:
Що цікаво, рекомендували знайомі, різні серіали називали. Ну я і глянув. Написав їм все що думаю в підсумку.
То частина з них прозріла і почала теж ту дурню помічати направо наліво. Не відписались, але ті серіали що реклмендували вже самі закинули.
Відправлено через 4 хвилини 18 секунд:
В іграх видно теж больовий поріг переступили, якщо цих коментів багато