А 9ку пропоную назвати X9M 385H
Новости
Последние статьи и обзоры
Intel запустить бренд Core Ultra X з релізом мобільних процесорів Panther Lake
-
alexeygalas
Member
Пропоную обговорити Intel запустить бренд Core Ultra X з релізом мобільних процесорів Panther Lake
-
StTechnik
Member
Щас придет Юра с АРМом головного мозга и научит вас родину эмейзинг М4 любить. 
-
unique-neon
Member
Дарма що він приходить в теми про рам, а не про арм
-
dead_rat
Member
А шо ти маєш проти М4?! Ти хоч уявляєш який там однопотік?StTechnik: ↑ 02.10.2025 10:16 Щас придет Юра с АРМом головного мозга и научит вас родину эмейзинг М4 любить.![]()
Там плюс +50%! І не тільки до швидкодії, а і до психологічної довжини! Мені видали М4 по роботі, то я настільки прєісполнілся, що робота сама зробилася, ноут навіть в виключеному стані гоняє АІ агентів і пише документвцію!
- спойлер
-
Юря, де ти?! Я тут за тебе віддуваюся
І да, в мене правда М4, хороший девайс
-
StTechnik
Member
Да я все жду когда М4 начнет .NET поддерживать нативно, и сразу бегу выбрасывать весь свой конфиг. Пока просто распечатал фото М4 и ношу его в бумажнике у самого сердца. Визуализирую мечты, так сказать.dead_rat: ↑ 02.10.2025 10:21А шо ти маєш проти М4?! Ти хоч уявляєш який там однопотік?StTechnik: ↑ 02.10.2025 10:16 Щас придет Юра с АРМом головного мозга и научит вас родину эмейзинг М4 любить.![]()
Там плюс +50%! І не тільки до швидкодії, а і до психологічної довжини! Мені видали М4 по роботі, то я настільки прєісполнілся, що робота сама зробилася, ноут навіть в виключеному стані гоняє АІ агентів і пише документвцію!
- спойлер
- Юря, де ти?! Я тут за тебе віддуваюся
![]()
-
NVo1
Member
я дотнетчік працюю на м4. Правда лєгасі не паше, але це і добре )StTechnik: ↑ 02.10.2025 10:26Да я все жду когда М4 начнет .NET поддерживать нативно, и сразу бегу выбрасывать весь свой конфиг. Пока просто распечатал фото М4 и ношу его в бумажнике у самого сердца. Визуализирую мечты, так сказать.dead_rat: ↑ 02.10.2025 10:21
А шо ти маєш проти М4?! Ти хоч уявляєш який там однопотік?
- спойлер
- Юря, де ти?! Я тут за тебе віддуваюся
![]()
задавайтє ваші отвєти
-
Nikolay Yeryomenko
Member
Последний раз редактировалось Nikolay Yeryomenko 02.10.2025 10:37, всего редактировалось 2 раза.
-
alexeygalas
Member
Був би це reddit чи threads - він знає як піднімати пости в рейтингу )) він мабуть працює тим що розкручує аккаунти в соц мережах. Але от ви зараз накличете і він прийде. Він якось відчуває, коли несправедливо до ARM ставляться. Як борець ліги справедливостіStTechnik: ↑ 02.10.2025 10:16Щас придет Юра с АРМом головного мозга
-
StTechnik
Member
Это был просто пример. Один из... Там куча всего из Энтерпрайза у MS.NVo1: ↑ 02.10.2025 10:31я дотнетчік працюю на м4
Я все таки пока похожу с фотографией
-
talex
Member
потом будет Core Ultra X Pro Max Turbo 3D AI
-
Аціо
Member
Інтел мені нагадує той анекдот за нового керівника на фермі.
Почав працю новий потужний очільник на фермі, через тиждень до нього приходять працівники.
- Пане Лі Бутан, в нас корови почали дохнути, що робити?
- Хм каже Лі, ну той давайте намалюйте сонечко на стелі корівника.
Проходить тиждень, працівники знов до пана очільника питають.
- Пане Лі Бутан, корови все одно дохнуть, не допомогло сонечко, що робити?
- Он як воно, каже Лі, ну той пофарбуйте коровам чуби в зелене.
Проходить ще тиждень, працівники незламно до пана очільника з питаннями.
- Пане Лі Бутан, корови дохнуть, хоч їх усіх розмалювали, що робити?
- Лі обміркував та каже, так от тепер візьміть, і посадіть коровам сакуру у корівнику.
Проходить ще тиждень, працівники до пана Лі Бутан з доповіддю.
А Лі їм одразу на зустріч з питанням.
- Ну що працівники як корови? Дохнуть ще?
- А у відповідь ні пане Лі Бутан, більше не дохнуть, адже вже всі до одної здохли і більше не залишилось корів.
На що пан Лі Бутан з сумом відповідає.
- Так дуже сумна новина, а ще стільки гарних ідей було, і незламних, і потужних, і тощо.
Почав працю новий потужний очільник на фермі, через тиждень до нього приходять працівники.
- Пане Лі Бутан, в нас корови почали дохнути, що робити?
- Хм каже Лі, ну той давайте намалюйте сонечко на стелі корівника.
Проходить тиждень, працівники знов до пана очільника питають.
- Пане Лі Бутан, корови все одно дохнуть, не допомогло сонечко, що робити?
- Он як воно, каже Лі, ну той пофарбуйте коровам чуби в зелене.
Проходить ще тиждень, працівники незламно до пана очільника з питаннями.
- Пане Лі Бутан, корови дохнуть, хоч їх усіх розмалювали, що робити?
- Лі обміркував та каже, так от тепер візьміть, і посадіть коровам сакуру у корівнику.
Проходить ще тиждень, працівники до пана Лі Бутан з доповіддю.
А Лі їм одразу на зустріч з питанням.
- Ну що працівники як корови? Дохнуть ще?
- А у відповідь ні пане Лі Бутан, більше не дохнуть, адже вже всі до одної здохли і більше не залишилось корів.
На що пан Лі Бутан з сумом відповідає.
- Так дуже сумна новина, а ще стільки гарних ідей було, і незламних, і потужних, і тощо.
-
maxud_b
Member
Забув про KF, MaxQ, MaxP, Gold, Duo і Quad...talex: ↑ 02.10.2025 11:33 потом будет Core Ultra X Pro Max Turbo 3D AI
-
VolandInferno
Member
Я хочу побачити битву Володі проти Юри)
-
Аціо
Member
Є підозра, що війна між США та Китаєм буде менш руйнівною, аніж сутичка тих двох панів.
Зжальтесь над планетою, нам тут ще жити та нашим дітям, онукам.
-
VolandInferno
Member
Головне, що б це не виявилась одна й та сама людинаАціо: ↑ 02.10.2025 12:02Є підозра, що війна між США та Китаєм буде менш руйнівною, аніж сутичка тих двох панів.
-
Nekros
Member
Навіщо їм ще “Х”? Вони вже “ultra” добавили, краще продаватись не стало 
-
Lekrs
Member
Певно х значить х**. По любому так, і ніяк інакше. Core ultra х**, як звучить! 
-
waryag
Member
A4tech X7!Nikolay Yeryomenko: ↑ 02.10.2025 10:34BMW X3, X5, X7, X9
-
zaqik
Member
Не, Х ну не, но вот если бы ХХХ, то когда будет - зовите.
-
daesz
Member
Інтел вирішили, що Х3 - то ряд для лохів і пропустили
Як там мем каже : джаст ван симбл/ворд евей фром саксес