Перевидання Hitman World of Assassination Anniversary Edition може вийти в жовтні

Обсуждение статей и новостей сайта
Ответить
Автор
Member

Пропоную обговорити Перевидання Hitman World of Assassination Anniversary Edition може вийти в жовтні

Вміють хлопці підіймати прайс на одну і ту ж гру :D
MqM
Member

Це я так розумію додадуть всього лише 4 місії, а прайс, як за нову гру?
Ostin
Member

Як людина, яка свого часу купила їх оновлений Hitman в 2016 році, я зовсім не можу розібратись, що продають ці хлопці протягом останніх п'яти років чи щось таке :D
Був Hitman, потім ніби 2 і 3 виходили, потім вони зліпили з того всього якийсь збірник, який заново продавали. А потім, здається, ще збірник зі збірника був. А це тепер знову новий едішн виходить з тими самими іграми?
Чесно кажучи, навіть Скайрім з його "купи знову" мене не так ставив у ступор, бо я цілковито не розумію, що вони оце зібрались продати :lol:
Sailor Popeye
Member

Ostin: 22.09.2025 13:05 Як людина, яка свого часу купила їх оновлений Hitman в 2016 році, я зовсім не можу розібратись, що продають ці хлопці протягом останніх п'яти років чи щось таке :D
Був Hitman, потім ніби 2 і 3 виходили, потім вони зліпили з того всього якийсь збірник, який заново продавали. А потім, здається, ще збірник зі збірника був. А це тепер знову новий едішн виходить з тими самими іграми?
Чесно кажучи, навіть Скайрім з його "купи знову" мене не так ставив у ступор, бо я цілковито не розумію, що вони оце зібрались продати :lol:
Так само, є гра 2016 року, а зараз тяжко розібратись у виданнях. А продати мабуть як завжди, ще раз, одне і теж саме)
Ответить