Чутки: ремейк Assassin’s Creed IV: Black Flag використовуватиме рушій Assassin’s Creed Shadows

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

Пропоную обговорити Чутки: ремейк Assassin’s Creed IV: Black Flag використовуватиме рушій Assassin’s Creed Shadows

"Assassin’s Creed IV: Black Flag Remake отримає рольові елементи, як у сучасних іграх серії. З’являться характеристики у спорядження, смужки здоров’я у ворогів, зміниться бойова система." - хех, ну це скіп. Цей ремейк я б пограв, дійсно класна частина, але робити з неї недо-відьмака як останні частини АС, успіхів. Хочеться нормальної, концентрованої історії, а ці всі "циферки і шмотки різного кольору" натякують на кінчений грінд на сотню годин в опен ворлді.
Leqi
Member

ММм вирізали сучасність - шлак!
Prescott
Member

Leqi: 17.09.2025 14:31ММм вирізали сучасність - шлак!
Самая нудотная часть игры после окончания серии с Дезмондом.
SPEC1AL1ST
Member

А сейв с пк можно будет юзать на новой версии? А то половину прошел и обидно будет)
Dremjke
Member

Prescott: 17.09.2025 14:51Самая нудотная часть игры после окончания серии с Дезмондом.
Згоден, багато разів намагався подолдати цю гру - і кожен раз закидав. Морські бої досить швидко набридають, а на суші робити нічого, сюжет ніякий.
ook2112
Junior

SPEC1AL1ST: 17.09.2025 15:04 А сейв с пк можно будет юзать на новой версии? А то половину прошел и обидно будет)
У меня в старой версии сейвы пропали, не играл может ~2 года.
SPEC1AL1ST
Member

ook2112: 17.09.2025 15:20
SPEC1AL1ST: 17.09.2025 15:04 А сейв с пк можно будет юзать на новой версии? А то половину прошел и обидно будет)
Виндовс не переустанавливали? Профиль винды не меняли?
ook2112
Junior

SPEC1AL1ST: 17.09.2025 15:29
ook2112: 17.09.2025 15:20
Та да менял, но игру раздавали в ubisoft launcher, там один акк захожу и пусто.
Или у ubisoft нет облачных сохранений?
MqM
Member

Якому Богу молитися аби вони все не зіпсували? Особливо крінж ші нехай не привносять з шадоу, сміятися в ютуб шортсах прикольно, але боротися з такими противниками отупляє гравців :weep:

Відправлено через 2 хвилини 17 секунд:
ook2112: 17.09.2025 15:33

Звісно є, я так давно не пройдені вгри проходив
МОНАХ
Member

► "Пислосошу" кожну нову АС, але вже давно не являюсь фанатом - десь так починаючи з 3-ї частини почав сильно охолодати - скоріше як тайм-кіллер для розслаблення на годинку у вільний час, помилуватися роботою художників опенворлда (нє, ну я сам візуал-концепти подібні ігровим створюю - тут скоріше свого роду професійний "пунктик")... В результаті проходжу останні ігри серії по років 2-3, але я до того, що вже тоді "...Black Flag" мені чомусь видавалася тим, що зараз є "...Origins" і всі послідуючі (крім, хіба що, "Міража"... напевно?) ігри в серії. Я не про геймплей, сумнівну "рольовку" і т.д. - я про саме відчуття, сприйняття гри... Чисто по сюжету/задумці П.Дезіле створив непогану таку псевдо-історичну НФ - сам концепт затягував, а візуал був на другому місці... все інше - взагалі на десятому.

► ... Вже в зім'ятій кінцівці "... Brotherhood" відчувалося, що якась фігня твориться. А як надалі виявилося - розраби творили "по ходу діла", хоч і запевняли, що сюжет основний розписаний на кілька ігор вперед (загдуємо сюжетне вбивство Люсі через те, що К.Белл захотіла за свого перса більше "зЕлені"...). В "Assassin's Creed III" я нормально так охрінів від сюжету (не тільки в сучасності, але й в історичному минулому) і вже тоді зрозумів, що "цей потяг не в тунель в'їхав, а в ...", а в такому місці світла з того кінця - ніколи не буває.

► От що б я залюбки переграв - у дбайливо зроблений ремейк чи хоча б повноцінний ремастер - так це у "Assassin's Creed II" (поки сиджу на встройці нового компа - якраз перепроходжу цю частину).
MMikhail
Member

Так можно и новый сюжет/игру сделать, раз столько изменений. Потому что именно в Блек Флаге сюжет не ахти.
Fen1xz
Member

Ублюдософты в своём лаунчере пару дней назад убрали региональные цены и гривны и сделали нам евро с двукратным, а то и больше возрастание цены. Раньше постоянно что-то прикупал на распродажах, теперь вдруг резко перехотелось. Так что если не вернут регионалку - ремейк будет "йохохо эдишен"
SPEC1AL1ST
Member

ook2112: 17.09.2025 15:33

Ви самі відповіли на своє питання))
Samilo
Member

MqM
Так в 4, вони максимально тупі, в шедовс (стелс налаштування на макс) вони прокачені добряче. А в шортах чергове зламане лайно заради хейту
waryag
Member

Prescott: 17.09.2025 14:51 Самая нудотная часть игры после окончания серии с Дезмондом.
Не только нудная, еще ненужная и бессмысленная.
Вселенную давно пора перезапускать или ретконить, чтобы привнести некую идею в бесконечную мышиную возню асассинов с тамплиерами.
AlmstHappySndwch
Junior

Fen1xz: 17.09.2025 17:21 Ублюдософты в своём лаунчере пару дней назад убрали региональные цены и гривны и сделали нам евро с двукратным, а то и больше возрастание цены. Раньше постоянно что-то прикупал на распродажах, теперь вдруг резко перехотелось. Так что если не вернут регионалку - ремейк будет "йохохо эдишен"
Відкрив store ubisoft com - ціни в гривнях. Assassin's Creed Shadows за 900 гривень. Здається цілком собі регіонально.
Fen1xz
Member

AlmstHappySndwch: 17.09.2025 21:56
Fen1xz: 17.09.2025 17:21 Ублюдософты в своём лаунчере пару дней назад убрали региональные цены и гривны и сделали нам евро с двукратным, а то и больше возрастание цены. Раньше постоянно что-то прикупал на распродажах, теперь вдруг резко перехотелось. Так что если не вернут регионалку - ремейк будет "йохохо эдишен"
Відкрив store ubisoft com - ціни в гривнях. Assassin's Creed Shadows за 900 гривень. Здається цілком собі регіонально.
Да на сайте посмотрел ценники старые. Шадоус за 911,40 грн. А заходишь в приложение. Шадоус уже 42 евро. Залогинен и на сайте и в приложении с одним и тем же аккаунтом. Так что или на сайте ещё не поменяли ценники на новые, или в приложении баг. Посмотрим.
MqM
Member

Samilo: 17.09.2025 18:31 MqM
Так в 4, вони максимально тупі, в шедовс (стелс налаштування на макс) вони прокачені добряче. А в шортах чергове зламане лайно заради хейту
Там теж демонстративно виставляли на релізі на максимальні галаштування, може пофіксили?
Я б звісно особисто перевірив, але мені на таке стало шкода грошей :D
Vladys77
Member

Dremjke: 17.09.2025 15:08
Prescott: 17.09.2025 14:51Самая нудотная часть игры после окончания серии с Дезмондом.
Згоден, багато разів намагався подолдати цю гру - і кожен раз закидав. Морські бої досить швидко набридають, а на суші робити нічого, сюжет ніякий.
А хіба були не нудні версії асасінів :D ?
den888
Member

Fen1xz: 17.09.2025 22:47
AlmstHappySndwch: 17.09.2025 21:56
Да на сайте посмотрел ценники старые. Шадоус за 911,40 грн. А заходишь в приложение. Шадоус уже 42 евро. Залогинен и на сайте и в приложении с одним и тем же аккаунтом. Так что или на сайте ещё не поменяли ценники на новые, или в приложении баг. Посмотрим.
так, ціни в додатку в Євро. anno Pax Romania 60Є... мда 2,7к гривень.
Ответить