Elden Ring Nightreign отримає новий режим підвищеної складності

Обсуждение статей и новостей сайта
Ответить
Автор
Member

Пропоную обговорити Elden Ring Nightreign отримає новий режим підвищеної складності

Найгірша гра фромів, та взагалі питання часу було наскільки швидко з такою фанбазою вони дійдуть до гри сервіса, та судячи з продажів експеримент вдалий, гої готови купляти все від цієї студії.
Ostin
Member

Новий Silksong хаять, що занадто складно. Тут підвищують складність) От і як бути з цими всіма гравцями?)
Lekrs
Member

Протримався годинку. Воно повинно було бути ф2п.
kairo
Member

Ostin: 11.09.2025 10:54Новий Silksong хаять, що занадто складно. Тут підвищують складність) От і як бути з цими всіма гравцями?)
Як я зрозумів, основна претензія в тому, що в Холлоу Найт складність зростала поступово, в той час, як у Сілксонг вона зі старту така, наче гравець перед запуском вже закрив усі пантеони в оригінальній грі. На це наклалось те, що в нову гру прийшла велика кількість нових гравців на хайпі.
Ostin
Member

kairo: 11.09.2025 12:22велика кількість нових гравців
Це було якесь хайпове божевілля. І всі ці продажі на сьогодні - це продажі насамперед першої частини, яка своїм культовим статусом витягнула Сілксонг прямо зі старту. Та й будемо чесними, Hollow Knight, який я дуже і дуже люблю, аж ніяк не є грою для всіх і кожного. Там особливий настрій і підхід, який суттєво різниться від, скажімо, Ori другого. Тому цей хайповий поїзд закономірно влетів у скелю нерозуміння.
kairo: 11.09.2025 12:22закрив усі пантеони в оригінальній грі
Я цього не робив, не роблю і не робитиму) Я взагалі HK сприймаю як гру про дослідження світу з особливою атмосферою. Мені ще тоді здалось дивним і диким оте DLC з бос-рашом. Яке, я звісно, навіть не починав (хоча в локацію забігав, каюсь).
Вочевидь, розробники сприйняли культ оригіналу як уподобання нескінченного челенджу, хоча для дуже багатьох це зовсім не так. Я от любив у оригіналі релаксувати, неспішно проходячи локацію і слухаючи класну музику. І взагалі, напис "соус-лайк" - це для мене привід насторожитись) А по відео, які присвячені другій частині, там навіть "вгору глянути ніколи" як кажуть, бо хтось вже в дупцю заглядає :D Темп просто шалений.
fantomrulezz
Member

Lekrs: 11.09.2025 12:22Воно повинно було бути ф2п.
Воно повинно бути безкоштовним доповненням для всіх власників Elden Ring.
Бо це звичайний мод з максимальним реюзом ассетів.
kairo
Member

Ostin: 11.09.2025 13:00І взагалі, напис "соус-лайк" - це для мене привід насторожитись)
Імхо, Холлоу Найт складніший за будь-який соулс-лайк.
Grava
Member

kairo: 11.09.2025 13:42Холлоу Найт складніший за будь-який соулс-лайк.
Ninja gaiden сміється над цими казуалками.
MqM
Member

fantomrulezz: 11.09.2025 13:20
Lekrs: 11.09.2025 12:22Воно повинно було бути ф2п.
Воно повинно бути безкоштовним доповненням для всіх власників Elden Ring.
Бо це звичайний мод з максимальним реюзом ассетів.
Ігри Валв передають привіт :D Такими аргументами їх ображаєш
Ответить