Новости
Последние статьи и обзоры
Інді-гра Hollow Knight: Silksong викликала небувалий інтерес та увійшла до трійки найпопулярніших ігор Steam
-
proos
Member
Предлагаю обсудить Інді-гра Hollow Knight: Silksong викликала небувалий інтерес та увійшла до трійки найпопулярніших ігор Steam
Пробував першу частину, ту мач хардкору або я вже старий для таких ігор. Орі буде якось приємніше та м'якіше)
Пробував першу частину, ту мач хардкору або я вже старий для таких ігор. Орі буде якось приємніше та м'якіше)
-
kairo
Member
Хто міг подумати, що реліз інді метроїдванії покладе Стім))
Я почекав, поки сервери прийшли до ладу та придбав. Чесно кажучи, вже не вірилось, що гра коли-небудь вийде. Надіюсь, що після гри не доведеться ремонтувати геймпад))
Я почекав, поки сервери прийшли до ладу та придбав. Чесно кажучи, вже не вірилось, що гра коли-небудь вийде. Надіюсь, що після гри не доведеться ремонтувати геймпад))
Последний раз редактировалось kairo 05.09.2025 11:59, всего редактировалось 1 раз.
-
Геральт
Active Member
Взяв, але на клаві не зручно. Може колись ще спробую
-
CADR
Member
На геймпаде отлично играется.Геральт: ↑ 05.09.2025 11:58 Взяв, але на клаві не зручно. Може колись ще спробую
-
Bukakanga
Member
от слегших серверов стима поржал в голос - такого наплыва, кмк, не было никогда
-
zalizo_org
Member
на днях пройшов Ori першу частину. скоро буду другу.proos: ↑ 05.09.2025 11:42Пробував першу частину, ту мач хардкору або я вже старий для таких ігор. Орі буде якось приємніше та м'якіше)
З приводу набігів на Steam - взагалі не ясно чому так сталося, бо в Xbox воно є

Відправлено через 1 хвилину 38 секунд:
Так боксовий падік купи, вже третій рік кайфуюГеральт: ↑ 05.09.2025 11:58Взяв, але на клаві не зручно. Може колись ще спробую
-
Nortrom
Member
96%, а не до 90%Користувацький рейтинг наближається до 90%
Это особый вид извращения играть Метроидваниии на клавеВзяв, але на клаві не зручно. Може колись ще спробую
ну 1я часть продалась 15 млн, поэтому логично, что наплыв будет.от слегших серверов стима поржал в голос - такого наплыва, кмк, не было никогда
-
waryag
Member
геймпад 8bitdo коштує ті ж 20 баксів на алі, геймсір можна взяти і за 15.Геральт: ↑ 05.09.2025 11:58Взяв, але на клаві не зручно. Може колись ще спробую
І можеш грати хоч в хардкорні платформери-метроїдванії, хоч в ААА кіно з дивана на розслабоні.
-
Ostin
Member
Так, ця гра виключно під геймпад. Суджу по першій частині.
Щодо ажіотажу, то трішки переживаю, щоб не було як з кіберпанком. Коли завищені очікування та маркетинг зробив свою чорну справу на старті. Найкраще, що може бути: це просто робиш гру - а вона по факту вистрілює і стає зірковою. Це про першу частину. Найгірше - це довгобуд з очікуваннями шедевра. Ну це буде просто диво буде, якщо гру не почнуть хаяти за те, що "така ж само і нічого нового", або за те, що "якась інша". Величезний тиск.
Щодо ажіотажу, то трішки переживаю, щоб не було як з кіберпанком. Коли завищені очікування та маркетинг зробив свою чорну справу на старті. Найкраще, що може бути: це просто робиш гру - а вона по факту вистрілює і стає зірковою. Це про першу частину. Найгірше - це довгобуд з очікуваннями шедевра. Ну це буде просто диво буде, якщо гру не почнуть хаяти за те, що "така ж само і нічого нового", або за те, що "якась інша". Величезний тиск.
-
Lekrs
Member
Приємна ціна, варто спробувати.
-
MqM
Member
Дуже радий за інді розробників, що зайвий раз показує, що не лише бюджети вирішують хітовість проекту. А масовий гравець не став снобом з упередженням до графіки
-
zalizo_org
Member
В нього акум вбудований? І взагалі, як він у порівнянні з Xbox series x контролером?waryag: ↑ 05.09.2025 12:42геймпад 8bitdo коштує ті ж 20 баксів на алі
-
Selyk_s
Junior
Сам користуюся 8BitDo Pro 3 дуже подобається, порівняти з іншими не можу це перший такий девайс.
-
Enjthesilence
Member
так в нього прайс вже нормального геймпадаSelyk_s: ↑ 05.09.2025 14:10 Сам користуюся 8BitDo Pro 3 дуже подобається, порівняти з іншими не можу це перший такий девайс.
-
kairo
Member
Мені в більшості китайських геймпадів не подобається дизайн. Імхо, найкращий в плані вигляду хбокс Еліт.
-
zalizo_org
Member
нагадує схрещення класичних Super Nintendo gamepad з PlayStation Dual Analog ControllerSelyk_s: ↑ 05.09.2025 14:108BitDo Pro 3 дуже подобається
-
unique-neon
Member
Вчора трохи поганяв - єдина трабла була на стороні стіма, оплата упала.Ostin: ↑ 05.09.2025 13:23Щодо ажіотажу, то трішки переживаю, щоб не було як з кіберпанком.
Щодо якості - те що грав ніби на рівні. За свої гроші - так тим більше.
-
Kib
Member
Ажіотаж через ціну і відсутність доп контенту за окремі гроші. 
-
proos
Member
zalizo_org
Дуалсенс краще
Дуалсенс краще
-
Reinmar
Member
Подивіться, хто шукає перший пад на таку модель https://rozetka.com.ua/ua/speedlink-sl- ... 384418887/ або таку моделі https://rozetka.com.ua/ua/speedlink_to ... /p417649//
Брав такий проводний у 2014му для Дарк Соулс, пройшов їх всі та ще десятки ігр, вже в 2022, коли прийшлось виїзджати та кинути всі речі, придбав безпровідний, кайфую 3 роки. Підключається, як xbox, ніяки проги та дрова не потребує, окрім драйверу xbox, який вже є в Windows, акум заряджаю від повербанку раз на пару тижнів. В руках приємний, бо є гумові вставки ( в моделі Torid, в першій просто софтач).
Брав такий проводний у 2014му для Дарк Соулс, пройшов їх всі та ще десятки ігр, вже в 2022, коли прийшлось виїзджати та кинути всі речі, придбав безпровідний, кайфую 3 роки. Підключається, як xbox, ніяки проги та дрова не потребує, окрім драйверу xbox, який вже є в Windows, акум заряджаю від повербанку раз на пару тижнів. В руках приємний, бо є гумові вставки ( в моделі Torid, в першій просто софтач).