Новости
Последние статьи и обзоры
Графічні чипи AMD RDNA 5 отримають кодові імена на честь героїв «Трансформерів»
-
Аціо
Member
Пропоную обговорити Графічні чипи AMD RDNA 5 отримають кодові імена на честь героїв «Трансформерів»
Тобто не Оптімуса, не ББ, не СтарСкріма, Мегатрона та Юнікон?
Краще б і не називали тоді.
-
Gapon_Aleks
Junior
У у у у а а а а а а а шейдери трансформуймося 
-
Аціо
Member
- спойлер
- Так так в Китайській версії Orion Pax це Оптімус, Alpha Trion нянька Кібертрона, а Ultra Magnus це коханка Orion Pax, але можна без цих поробок - підробок, чи то натяк або відверта заява чого очікувати?
-
Mike88
Member
Зорекрик (с) ictvАціо: ↑ 04.09.2025 12:07 СтарСкрім
-
Alexx-wisa
Member
Нормальна адаптація. Це як Тінесерда (Shadowheart) в BG3.
-
Mainkoon
Member
Так це ж і є Оптімус Прайм до апгрейду.Аціо: ↑ 04.09.2025 12:12Orion Pax
-
Аціо
Member
Я під сполером ці Китайські версії та їх коханок з тими хто міняв їм підгузки перелічив.Mainkoon: ↑ 04.09.2025 12:45Так це ж і є Оптімус Прайм до апгрейду.Аціо: ↑ 04.09.2025 12:12Orion PaxАле хто те пам'ятає, вибір досить специфічний.
-
white_noise
Member
це ще що... от коли я дивився "Хакерів" з Джолі в перекладі, ото я наржався від душі.
-
Мерзавчик
Member
Єдріть обманоїди... 
-
ДядяСаша
Member
Нормальна ідея, ще дизайн відповідний зробить.
Щось з назвами не дуже, хто оціх вже пам'ятає. А ось Мегатрона і Оптімуса всі знають!
Щось з назвами не дуже, хто оціх вже пам'ятає. А ось Мегатрона і Оптімуса всі знають!
-
IronWithin
Member
Та закрийте відділ геймерських карт вже, та й по всьому, я інтел з їх бойовими магами та друїдами не зрозумів, але амд вийшла й сказала «потримай моє пиво» 
-
tablestikus
Member
Обманоїди повертаються)
-
Mike88
Member
Ще Звукохвил був, з міні-трансформерами у вигляді аудіокасетtablestikus: ↑ 04.09.2025 14:03Обманоїди повертаються)Mike88: ↑ 04.09.2025 12:15 Зорекрик (с) ictv
-
Extra
Member
Скоріш за все, така назва через модульну архітектуру, "яка дозволяє легко масштабувати GPU"(с), "щоб легко змінювати характеристики чипів для різних сегментів ринку."(с)IronWithin: ↑ 04.09.2025 13:49 Та закрийте відділ геймерських карт вже, та й по всьому, я інтел з їх бойовими магами та друїдами не зрозумів, але амд вийшла й сказала «потримай моє пиво»![]()
Такі собі трансформери.
-
Georgin
Member
Цікаво, хто кому заплатить - правообладальник AMD за рекламу франшизи, або AMD правообладальнику за використання франшизи?
-
Kyro
Member
Аціо: ↑ 04.09.2025 12:12
- спойлер
- Так так в Китайській версії Orion Pax це Оптімус, Alpha Trion нянька Кібертрона, а Ultra Magnus це коханка Orion Pax, але можна без цих поробок - підробок, чи то натяк або відверта заява чого очікувати?

Это еще с g1 персонажи.
Отправлено спустя 4 минуты 54 секунды:
Звукохвил то норм. Декілька років тому дізнався чому у москалів він був "Бархан".
Бо офіційного транскритпу не було і перекладали на слух. Ну так от на слух для них він був Sandwave.
-
FastBullet
Member
Так а де мій Sixshot (ШЕСТИСТРІЛ)

Отправлено спустя 4 минуты 11 секунд:

Отправлено спустя 1 минуту 36 секунд:
P.S. А може Оптімуса забере собі дядько Женьшень)) а Лізі залишиться лише Гальбатрон))
Отправлено спустя 4 минуты 11 секунд:
Повинна бути хронологічна порслідовність))) потім буде RDNA6 і там з'явиться може і Оптімус, а може навіть і Меган ФоксАціо: ↑ 04.09.2025 12:07 Пропоную обговорити Графічні чипи AMD RDNA 5 отримають кодові імена на честь героїв «Трансформерів»
Отправлено спустя 1 минуту 36 секунд:
P.S. А може Оптімуса забере собі дядько Женьшень)) а Лізі залишиться лише Гальбатрон))
-
agarus
Member
Триндьож, будуть як завжди якісь RX10090. А приставка буде з якого аніме захочете.
-
nikolaiii
Member
Ультра Магнус бездухий невдаха, що там по назвам яхти?
-
waryag
Member
Оптіскейлер - і ДЛСС трасформується в ФСР!