Новости
Последние статьи и обзоры
Зліт продовжується: NVIDIA завершила квартал із $26,4 млрд чистого прибутку
-
kalakawa
Member
Пропоную обговорити Зліт продовжується: NVIDIA завершила квартал із $26,4 млрд чистого прибутку
Продается место под комментарий о том как ИИ бабл вот вот лопнет
-
Kattelia
Member
Красавы, вот просто молодцы! Аж душа радуется такое читать с утра
-
coffeeman
Member
"2-3 тижні, ми побачимо"kalakawa: ↑ 28.08.2025 10:30 Пропоную обговорити Зліт продовжується: NVIDIA завершила квартал із $26,4 млрд чистого прибутку
-
Telcontar
Member
У вас якесь нове покликання? Жирно накидувати на вентилятор у кожній темі і фармити мінуси?Kattelia: ↑ 28.08.2025 10:45 Красавы, вот просто молодцы! Аж душа радуется такое читать с утра
-
unique-neon
Member
GN нову сантабарбару з контрафактом карт NV влаштував, а тут жодної новини по темі)
-
hohlid19
Member
Нфт же тоже предлагало такое мощное будущее, где вместо АП будет токен изображения, что по итогу то? ИИшечка немножко загулялась и перестает развиваться семимильными шагамиkalakawa: ↑ 28.08.2025 10:30 Пропоную обговорити Зліт продовжується: NVIDIA завершила квартал із $26,4 млрд чистого прибутку
-
dead_rat
Member
hohlid19
Коли колеги бігали кругами і купували НФТ, я думав що я тупий і не розумію великого задуму.
Коли колеги бігали кругами і купували НФТ, я думав що я тупий і не розумію великого задуму.
-
MqM
Member
Раджу таки принаймні на ютуб подивитися відео про ші та тенденції. А ще бажано заглянути про робототехніку, яка вже базується на ллм моделях.hohlid19: ↑ 28.08.2025 11:46Нфт же тоже предлагало такое мощное будущее, где вместо АП будет токен изображения, что по итогу то? ИИшечка немножко загулялась и перестает развиваться семимильными шагамиkalakawa: ↑ 28.08.2025 10:30 Пропоную обговорити Зліт продовжується: NVIDIA завершила квартал із $26,4 млрд чистого прибутку
Це таки надовго…
-
dead_rat
Member
Робототехніка на ЛЛМ моделях? Сіріослі?MqM: ↑ 28.08.2025 13:01Раджу таки принаймні на ютуб подивитися відео про ші та тенденції. А ще бажано заглянути про робототехніку, яка вже базується на ллм моделях.hohlid19: ↑ 28.08.2025 11:46
Нфт же тоже предлагало такое мощное будущее, где вместо АП будет токен изображения, что по итогу то? ИИшечка немножко загулялась и перестает развиваться семимильными шагами
Це таки надовго…
В рекламі я не сумніваюся. Але в реальній роботі там Robot Operating System 2 - штука дуже схожа на мікросервіси. Да, там можна визивати ллм для якогось парсингу голосових команд чи ще чогось.
-
erkins007
Member
Там и чисто игровое подразделение даёт сумасшедшую прибыль, которая конкурентам и не снилась.kalakawa: ↑ 28.08.2025 10:30Продается место под комментарий о том как ИИ бабл вот вот лопнет
Это только местные комментаторы думаю что раз 88% идёт от ИИ, то нвидии не нужно игровое подразделение. Пока там прибыль, а не убыток никто от него отказываться не будет.
-
leif
Member
подивився недавно оце відео
виглядає багатообіцяюче і заліза на це все потрібно буде просто нереальна кількість (про що в відео і зазначається). рекомендую дивитись повністю, воно того вартує.
виглядає багатообіцяюче і заліза на це все потрібно буде просто нереальна кількість (про що в відео і зазначається). рекомендую дивитись повністю, воно того вартує.
-
MqM
Member
Ну Чатгпт від OpenAI це що? Саме на ледь модифікованій моделі працювали роботи Figure, але вже відмовилися через мінуси такого підходуdead_rat: ↑ 28.08.2025 13:17Робототехніка на ЛЛМ моделях? Сіріослі?MqM: ↑ 28.08.2025 13:01
Раджу таки принаймні на ютуб подивитися відео про ші та тенденції. А ще бажано заглянути про робототехніку, яка вже базується на ллм моделях.
Це таки надовго…
В рекламі я не сумніваюся. Але в реальній роботі там Robot Operating System 2 - штука дуже схожа на мікросервіси. Да, там можна визивати ллм для якогось парсингу голосових команд чи ще чогось.
-
Keyser Soze
Member
В этом списке - Вейланд-Ютани, Продиджи, Линч, Динамик и Трешолд - пока отсутствует Nvidia
-
kairo
Member
То ж експерти в коментарях писали, що карти Нвідії погано продаються))
-
1234waltz
Member
Продавцю лопат від цього гірше не стане, архітектура то доволі універсальна для різних типів обчислень.kalakawa: ↑ 28.08.2025 10:30 Продается место под комментарий о том как ИИ бабл вот вот лопнет
-
Геральт
Active Member
Можна в 2х словах, нв форсить якусь подобу PhysX 2.0 але з прикрученим АІ?leif: ↑ 28.08.2025 14:13 подивився недавно оце відеовиглядає багатообіцяюче і заліза на це все потрібно буде просто нереальна кількість (про що в відео і зазначається). рекомендую дивитись повністю, воно того вартує.
- спойлер
-
leif
Member
це ти єдине слово, яке подужав в назві це Physical і далі ніж "PhysX 2.0" твоя уява не змогла?Геральт: ↑ 28.08.2025 14:40Можна в 2х словах, нв форсить якусь подобу PhysX 2.0?
спробуй принаймні назву відео повністю прочитати, це і буде тобі "в двох словах" (прикинь)
-
Denvys5
Member
І ніщо не заважає в ROS підкинути LLM агента і крутити на ньому прийняття рішеньdead_rat: ↑ 28.08.2025 13:17Але в реальній роботі там Robot Operating System 2 - штука дуже схожа на мікросервіси.
дорого? так
ефективно? нє
ШІ? ШІ!
-
maksim2020
Member
А в тих відосах про атомну електростанцію в комплекті нічого не говорять? А на чому тренують сучасну ШІшечку - там теж не говорять? Ну, там, 95% шлопа капучінобалерино - воно як з тими тенденціями матчиться?MqM: ↑ 28.08.2025 13:01Раджу таки принаймні на ютуб подивитися відео про ші та тенденції. А ще бажано заглянути про робототехніку, яка вже базується на ллм моделях.hohlid19: ↑ 28.08.2025 11:46 Нфт же тоже предлагало такое мощное будущее, где вместо АП будет токен изображения, что по итогу то? ИИшечка немножко загулялась и перестает развиваться семимильными шагами
Це таки надовго…
-
EvhenS
Member
Можете мене вважати луддитом, але я не бачу де і як АІ нагенерує стільки грошей скільки в нього зараз вливається.kalakawa: ↑ 28.08.2025 10:30 Пропоную обговорити Зліт продовжується: NVIDIA завершила квартал із $26,4 млрд чистого прибутку
Підписками років сто відбивати будуть.