Пропоную обговорити ASUS представила в Україні нові моделі бізнес-ноутбуків на платформі AMD
>2025
>45% NTSC
Хех. Мда. Успіхів їм.
Новости
Последние статьи и обзоры
ASUS представила в Україні нові моделі бізнес-ноутбуків на платформі AMD
-
1234waltz
Member
-
Ostin
Member
На тій же розетці не дуже знайдеш ноут за 30к з 36 місяців гарантії та процесором з 680М. Так, екран не дуже, але в конкурентів загалом дуже не краще в тому ж бюджеті.
Цікаво, райзен 350 має кращу вбудовану графіку, аніж 680м? Бо якось я маю сумніви.
Цікаво, райзен 350 має кращу вбудовану графіку, аніж 680м? Бо якось я маю сумніви.
-
1234waltz
Member
Той що 330 має огризок AMD Radeon™ 820M, трошки ліпший за 610М, але в цілому шлак. Той що 350 вже має жирненьки AMD Radeon™ 860M на RDNA 3.5. Тобто 7535HS звісно буде цікавіший ніж 330. Але по процесорній частині, це буквально різниця в статистичну погрішність відносно старенького 5600H.Ostin: ↑ 26.08.2025 15:48 На тій же розетці не дуже знайдеш ноут за 30к з 36 місяців гарантії та процесором з 680М. Так, екран не дуже, але в конкурентів загалом дуже не краще в тому ж бюджеті.
-
mrigi
Member
Псс, норм комплектація з екраном 2560x1600 400ніт, 350 процем і 64гб пам'яті буде коштувати як крило боінга. Попрацювали і досить.
-
Kattelia
Member
А, на основе AMD? Наша песня хороша, начинай сначала.
-
GreenMile
Member
Це бізнес-ноут, шоб кнопати у ворді, екселі і дивитись на мильне відео колег у гугл-міті. Його пріоритет - низька ціна, нашо йому там соковитий екран, щоб що?1234waltz: ↑ 26.08.2025 15:35 Пропоную обговорити ASUS представила в Україні нові моделі бізнес-ноутбуків на платформі AMD
>2025
>45% NTSC
Хех. Мда. Успіхів їм.
Відправлено через 3 хвилини 3 секунди:
А шо не так з АМД?Kattelia: ↑ 26.08.2025 20:44 А, на основе AMD? Наша песня хороша, начинай сначала.
-
vovo
Member
Це ви 72% NTSC (~100% sRGB) вважаєте соковитим екраном?GreenMile: ↑ 26.08.2025 20:50 Це бізнес-ноут, шоб кнопати у ворді, екселі і дивитись на мильне відео колег у гугл-міті. Його пріоритет - низька ціна, нашо йому там соковитий екран, щоб що?
-
GreenMile
Member
Соковитим я вважаю свій Benq SW270C (9H.LHTLB.QBE), а для, підкреслюю, бізнес-ноута 45% NTSC - за очі, бо його задача - дешево коштувати, бо юзається він там, де кольори пофігу від слова "зовсім".vovo: ↑ 26.08.2025 20:57Це ви 72% NTSC (~100% sRGB) вважаєте соковитим екраномGreenMile: ↑ 26.08.2025 20:50 Це бізнес-ноут, шоб кнопати у ворді, екселі і дивитись на мильне відео колег у гугл-міті. Його пріоритет - низька ціна, нашо йому там соковитий екран, щоб що?
Це бук виключно для офісної роботи, їх купляють десятками і сотнями, там не треба кращий екран за +15% його ціни. Я б свій робочий ноут на різені 3700U залюбки поміняв би на такий, бо 99% часу я на ньому працюю через RDP з ПК
-
Scoffer
Member
А я от приєднуюсь до питання. В робочому ноуті все що я бачив з відео це вебки 480р, а з картинок - діаграми. Хай хоч чорнобіле буде, головне щоб не мерехтіло.vovo: ↑ 26.08.2025 20:57Це ви 72% NTSC (~100% sRGB) вважаєте соковитим екраном?GreenMile: ↑ 26.08.2025 20:50 Це бізнес-ноут, шоб кнопати у ворді, екселі і дивитись на мильне відео колег у гугл-міті. Його пріоритет - низька ціна, нашо йому там соковитий екран, щоб що?
-
pelia
Member
Якісь куці зараз бізнес ноути пішли, де старі пробуки і сінкпади, де прямо інструкція є як його розібрати і що замінити х можливістю купити тут і зараз?
-
vovo
Member
100% srgb це не щось преміальне і надлишкове. Воно вже було 20 років тому назад у звичайних моніторах.Scoffer: ↑ 26.08.2025 21:06 Хай хоч чорнобіле буде, головне щоб не мерехтіло.
-
Scoffer
Member
vovo
Може бути і преміальний бізнес-ноут без 100% srgb
. Просто це не те що там потрібно від екрану. Там від екрану треба щоб він очі не напрягав, щоб не відсвічував дзеркалом, щоб запаса яскравості вистачало і на сонце на вулиці, ну і т.п. Якщо з жиру біситись то роздільну здатність таку щоб 200% масштаб можна було поставити. Кольори це не те що другорядний параметр, це якийсь там п'ятирядний. Тобто 6-бітної матриці за очі. Краще гарну 6-бітну без frc, ніж погану 8-бітну. Більшість таких ноутів просто ніколи не побачать відповідного контенту щоб ти зміг визначити різницю, в ходу буде штук 20 кольорів зі стандартної палітри екселю 
Може бути і преміальний бізнес-ноут без 100% srgb
-
Nikolay Yeryomenko
Member
Scoffer
Був у мене робочий HP з 6-бітною матрицею, а до цього був Lenovo з 8-бітною - різницю зразу помічаєш і набагото приємнише 8-бітна, кольори не такі бліді. Я тоді вирішив що це діч ставити 6-бітну, коли можна поставити 8-бітну.
По темі забули написати скільки гарантії дають на ці ноутбуки. Знову 12 місяців як на мобільний телефон чи 36 (як дає Lenovo на деякі моделі)?
Був у мене робочий HP з 6-бітною матрицею, а до цього був Lenovo з 8-бітною - різницю зразу помічаєш і набагото приємнише 8-бітна, кольори не такі бліді. Я тоді вирішив що це діч ставити 6-бітну, коли можна поставити 8-бітну.
По темі забули написати скільки гарантії дають на ці ноутбуки. Знову 12 місяців як на мобільний телефон чи 36 (як дає Lenovo на деякі моделі)?