Новости
Последние статьи и обзоры
Capcom показала новий трейлер і геймплей Resident Evil Requiem
-
proos
Member
Предлагаю обсудить Capcom показала новий трейлер і геймплей Resident Evil Requiem
Что то как то не очень, если честно. Посмотрим как дальше будет.
Что то как то не очень, если честно. Посмотрим как дальше будет.
-
ilcattivo
Member
> показали геймплей
Вибачте, а де геймплей? Все що я бачу так це "Follow mom" на 1:47-2:02 з катсценами до і після цього. Вражаючі 15 секунд геймплею, класна механіка ходьби
Вибачте, а де геймплей? Все що я бачу так це "Follow mom" на 1:47-2:02 з катсценами до і після цього. Вражаючі 15 секунд геймплею, класна механіка ходьби
-
FurryGentleman
Member
ilcattivo
геймплей демки на втором и третьем видео
геймплей демки на втором и третьем видео
-
Lekrs
Member
Резік, резік ніколи не міняється...
-
Sashr
Member
Він вже стільки разів змінювався, що аж смішно.Lekrs: ↑ 21.08.2025 11:45 Резік, резік ніколи не міняється...
-
ilcattivo
Member
Дійсно, поспішив з коментарем. Вперше в серії Resident Evil додали підтримку DLSS і Path tracing, і, судячи з геймплейних роликів, значну кількість часу доведеться бігати в темряві з запальничкою. Співчуваю власникам IPS моніторів
-
Telcontar
Member
Це аби щось ляпнути в кожній темі? Резік регулярно змінюєтьсяLekrs: ↑ 21.08.2025 11:45 Резік, резік ніколи не міняється...
-
Prescott
Member
С размером монстра слегка переборщили, как-то оно нелепо выглядит в масштабах локации.
-
MqM
Member
Він вважає себе експертом по іграмTelcontar: ↑ 21.08.2025 13:05Це аби щось ляпнути в кожній темі? Резік регулярно змінюєтьсяLekrs: ↑ 21.08.2025 11:45 Резік, резік ніколи не міняється...![]()
Так Резік настільки широкий всесвіт, що багато частин між собою виглядають як зовсім різні ігри і їх лише лор обєднує та персонажі
-
Lekrs
Member
Споганили мій комент. Зсрнці.
MqM
Ні не вважаю. Не вішай на мене ярлики.
Резік однотипний коридорний екшн.
MqM
Ні не вважаю. Не вішай на мене ярлики.
Резік однотипний коридорний екшн.
-
FurryGentleman
Member
зная резик не удивлюсь что это опять будет какой то "приход" или галлюцинации от нового вирусаPrescott: ↑ 21.08.2025 13:13 С размером монстра слегка переборщили, как-то оно нелепо выглядит в масштабах локации.
Відправлено через 2 хвилини 14 секунд:
у резидента довольно тонкая настройка по яркости - особенно это заметно когда смотришь стримы - у людей засвеченная картинка хотя на их мониторе у них все темное)ilcattivo: ↑ 21.08.2025 12:34Дійсно, поспішив з коментарем. Вперше в серії Resident Evil додали підтримку DLSS і Path tracing, і, судячи з геймплейних роликів, значну кількість часу доведеться бігати в темряві з запальничкою. Співчуваю власникам IPS моніторів![]()
-
Prescott
Member
Или мутант-мамаша которая погибло много-много лет назад.FurryGentleman: ↑ 21.08.2025 13:48зная резик не удивлюсь что это опять будет какой то "приход" или галлюцинации от нового вируса
-
karokum
Member
Як і говорили, пішли більше в сторону хорору ніж тиру. Такий Резидент мені більше довподоби 
-
Nekros
Member
Зараз перепроходжу RE4 ремейк і мені боляче дивитись на анімацію руху з 3 обличчя з геймплейноно трейлера.
Вона ходить як дерево з підогнутими руками та звуками кроків як у містера Х з другої частини.
У РЕ4 коли двері зачинені то персонаж упирається рукою наче пробує її штовхати, тут же вона тупо впирається головою
0:51
Вона ходить як дерево з підогнутими руками та звуками кроків як у містера Х з другої частини.
У РЕ4 коли двері зачинені то персонаж упирається рукою наче пробує її штовхати, тут же вона тупо впирається головою
0:51
- спойлер
- спойлер
-
NUN4AG
Member
Path Tracing дуже доречний для Resident Evil, особливо такому, як RE7 чи Requiem (судячи з побаченого).
Гра світла в замкнутих темних коридорах, відображення на поверхнях в реальному часі та напівпрозорі поверхні через які можна побачити монстрів можуть добряче нагнати саспенсу. Процес втечі від тираноподібного боса (босів) в таких декораціях має стати справжньою насолодою.
Гра світла в замкнутих темних коридорах, відображення на поверхнях в реальному часі та напівпрозорі поверхні через які можна побачити монстрів можуть добряче нагнати саспенсу. Процес втечі від тираноподібного боса (босів) в таких декораціях має стати справжньою насолодою.
-
Tetronga
Member
Те, що це конвейер - можливо, я і сам так вважаю. Але казати, що резік ніколи не змінюєтьсяLekrs: ↑ 21.08.2025 11:45 Резік, резік ніколи не міняється...