Capcom показала новий трейлер і геймплей Resident Evil Requiem

Обсуждение статей и новостей сайта
Ответить
Автор
Member

Предлагаю обсудить Capcom показала новий трейлер і геймплей Resident Evil Requiem

Что то как то не очень, если честно. Посмотрим как дальше будет.
ilcattivo
Member

> показали геймплей

Вибачте, а де геймплей? Все що я бачу так це "Follow mom" на 1:47-2:02 з катсценами до і після цього. Вражаючі 15 секунд геймплею, класна механіка ходьби :up:
FurryGentleman
Member

ilcattivo
геймплей демки на втором и третьем видео
Lekrs
Member

Резік, резік ніколи не міняється...
Sashr
Member

Lekrs: 21.08.2025 11:45 Резік, резік ніколи не міняється...
Він вже стільки разів змінювався, що аж смішно.
ilcattivo
Member

FurryGentleman: 21.08.2025 11:26 ilcattivo
Дійсно, поспішив з коментарем. Вперше в серії Resident Evil додали підтримку DLSS і Path tracing, і, судячи з геймплейних роликів, значну кількість часу доведеться бігати в темряві з запальничкою. Співчуваю власникам IPS моніторів :)
Telcontar
Member

Це аби щось ляпнути в кожній темі? Резік регулярно змінюється :facepalm:
Prescott
Member

С размером монстра слегка переборщили, как-то оно нелепо выглядит в масштабах локации.
MqM
Member

Telcontar: 21.08.2025 13:05
Це аби щось ляпнути в кожній темі? Резік регулярно змінюється :facepalm:
Він вважає себе експертом по іграм :D ярлики на ліво та на право розвішує.
Так Резік настільки широкий всесвіт, що багато частин між собою виглядають як зовсім різні ігри і їх лише лор обєднує та персонажі :)
Lekrs
Member

Споганили мій комент. Зсрнці.
MqM
Ні не вважаю. Не вішай на мене ярлики.
Резік однотипний коридорний екшн.
FurryGentleman
Member

Prescott: 21.08.2025 13:13 С размером монстра слегка переборщили, как-то оно нелепо выглядит в масштабах локации.
зная резик не удивлюсь что это опять будет какой то "приход" или галлюцинации от нового вируса

Відправлено через 2 хвилини 14 секунд:
ilcattivo: 21.08.2025 12:34
FurryGentleman: 21.08.2025 11:26 ilcattivo
Дійсно, поспішив з коментарем. Вперше в серії Resident Evil додали підтримку DLSS і Path tracing, і, судячи з геймплейних роликів, значну кількість часу доведеться бігати в темряві з запальничкою. Співчуваю власникам IPS моніторів :)
у резидента довольно тонкая настройка по яркости - особенно это заметно когда смотришь стримы - у людей засвеченная картинка хотя на их мониторе у них все темное)
Prescott
Member

FurryGentleman: 21.08.2025 13:48зная резик не удивлюсь что это опять будет какой то "приход" или галлюцинации от нового вируса
Или мутант-мамаша которая погибло много-много лет назад.
karokum
Member

Як і говорили, пішли більше в сторону хорору ніж тиру. Такий Резидент мені більше довподоби :up:
Nekros
Member

Зараз перепроходжу RE4 ремейк і мені боляче дивитись на анімацію руху з 3 обличчя з геймплейноно трейлера.
Вона ходить як дерево з підогнутими руками та звуками кроків як у містера Х з другої частини.
У РЕ4 коли двері зачинені то персонаж упирається рукою наче пробує її штовхати, тут же вона тупо впирається головою :gigi:
0:51
спойлер
Ось я записував анімацію ходьби з РЕ4, порівняйте з тим що показали
спойлер
NUN4AG
Member

Path Tracing дуже доречний для Resident Evil, особливо такому, як RE7 чи Requiem (судячи з побаченого).
Гра світла в замкнутих темних коридорах, відображення на поверхнях в реальному часі та напівпрозорі поверхні через які можна побачити монстрів можуть добряче нагнати саспенсу. Процес втечі від тираноподібного боса (босів) в таких декораціях має стати справжньою насолодою.
Tetronga
Member

Те, що це конвейер - можливо, я і сам так вважаю. Але казати, що резік ніколи не змінюється :facepalm: Банально загугли як виглядав резік 96 року, 2004 року, 7-8 і ремейки. Вони всі різні :facepalm:
Ответить