Пропоную обговорити Kingdom Come: Deliverance II отримає доповнення Legacy of The Forge
Не за горами комплейт едішн, тоді й є сенс брати, щоб не вертатись до гри знову.
Новости
Последние статьи и обзоры
Kingdom Come: Deliverance II отримає доповнення Legacy of The Forge
-
Lekrs
Member
-
SPEC1AL1ST
Member
Тоже жду сразу полную
-
GreenMile
Member
Ну, гра вийшла класна, тут не гріх і повернутись, тим паче, що останнє ДЛС там буде про Седлецький монастир, а ковальська справа мабуть більше почілити на розслабоні і злити купу грошів, яких під кінець гри хоч греблю гатиLekrs: ↑ 21.08.2025 10:28 Щоб не вертатись до гри знову.
-
Lekrs
Member
Як на мене, краще роки через 3-4 ще раз пройти як під забудеться.GreenMile: ↑ 21.08.2025 11:04Ну, гра вийшла класна, тут не гріх і повернутись, тим паче, що останнє ДЛС там буде про Седлецький монастир, а ковальська справа мабуть більше почілити на розслабоні і злити купу грошів, яких під кінець гри хоч греблю гатиLekrs: ↑ 21.08.2025 10:28 Щоб не вертатись до гри знову.![]()
-
GreenMile
Member
Можна і такLekrs: ↑ 21.08.2025 11:42Як на мене, краще роки через 3-4 ще раз пройти як під забудеться.GreenMile: ↑ 21.08.2025 11:04 Ну, гра вийшла класна, тут не гріх і повернутись, тим паче, що останнє ДЛС там буде про Седлецький монастир, а ковальська справа мабуть більше почілити на розслабоні і злити купу грошів, яких під кінець гри хоч греблю гати![]()
Я перший раз пройшов базову версію, ДЛЦ ще не було (у мене голд едішн, всі ДЛС включені одразу), потім одразу друге проходження почав на хардмоді з усіма 10ма дісадватнеджами і під час другого проходження як раз вийшли Барви смерті, то ж пройшов їх. Зараз залишилось відчуття, що хочеться ще пограти, але квестів вже нема, а просто тинятись світом в пошкуах пасхалок трохи набридло, а починати з початку втретє - то вже трохи занадто
Короч, буде залежати від того, наскільки те ковальське ДЛС буде інтегроване в ігрове життя, тобто, чи можна в нього грати "окремо", чи краще таки під час проходження.
-
MqM
Member
В ній недостатньо оригінальності, як таке можеш гратиLekrs: ↑ 21.08.2025 10:28 Пропоную обговорити Kingdom Come: Deliverance II отримає доповнення Legacy of The Forge
Не за горами комплейт едішн, тоді й є сенс брати, щоб не вертатись до гри знову.
-
Lekrs
Member
Більше ніж в тобі, не хвилюйсяMqM: ↑ 21.08.2025 18:50В ній недостатньо оригінальності, як таке можеш гратиLekrs: ↑ 21.08.2025 10:28 Пропоную обговорити Kingdom Come: Deliverance II отримає доповнення Legacy of The Forge
Не за горами комплейт едішн, тоді й є сенс брати, щоб не вертатись до гри знову.![]()
![]()