Kingdom Come: Deliverance II отримає доповнення Legacy of The Forge

Обсуждение статей и новостей сайта
Ответить
Автор
Member

Пропоную обговорити Kingdom Come: Deliverance II отримає доповнення Legacy of The Forge
Не за горами комплейт едішн, тоді й є сенс брати, щоб не вертатись до гри знову.
SPEC1AL1ST
Member

Тоже жду сразу полную
GreenMile
Member

Lekrs: 21.08.2025 10:28 Щоб не вертатись до гри знову.
Ну, гра вийшла класна, тут не гріх і повернутись, тим паче, що останнє ДЛС там буде про Седлецький монастир, а ковальська справа мабуть більше почілити на розслабоні і злити купу грошів, яких під кінець гри хоч греблю гати :)
Lekrs
Member

GreenMile: 21.08.2025 11:04
Lekrs: 21.08.2025 10:28 Щоб не вертатись до гри знову.
Ну, гра вийшла класна, тут не гріх і повернутись, тим паче, що останнє ДЛС там буде про Седлецький монастир, а ковальська справа мабуть більше почілити на розслабоні і злити купу грошів, яких під кінець гри хоч греблю гати :)
Як на мене, краще роки через 3-4 ще раз пройти як під забудеться.
GreenMile
Member

Lekrs: 21.08.2025 11:42
GreenMile: 21.08.2025 11:04 Ну, гра вийшла класна, тут не гріх і повернутись, тим паче, що останнє ДЛС там буде про Седлецький монастир, а ковальська справа мабуть більше почілити на розслабоні і злити купу грошів, яких під кінець гри хоч греблю гати :)
Як на мене, краще роки через 3-4 ще раз пройти як під забудеться.
Можна і так :)
Я перший раз пройшов базову версію, ДЛЦ ще не було (у мене голд едішн, всі ДЛС включені одразу), потім одразу друге проходження почав на хардмоді з усіма 10ма дісадватнеджами і під час другого проходження як раз вийшли Барви смерті, то ж пройшов їх. Зараз залишилось відчуття, що хочеться ще пограти, але квестів вже нема, а просто тинятись світом в пошкуах пасхалок трохи набридло, а починати з початку втретє - то вже трохи занадто :gigi:
Короч, буде залежати від того, наскільки те ковальське ДЛС буде інтегроване в ігрове життя, тобто, чи можна в нього грати "окремо", чи краще таки під час проходження.
MqM
Member

Lekrs: 21.08.2025 10:28 Пропоную обговорити Kingdom Come: Deliverance II отримає доповнення Legacy of The Forge
Не за горами комплейт едішн, тоді й є сенс брати, щоб не вертатись до гри знову.
В ній недостатньо оригінальності, як таке можеш грати ;) :lol:
Lekrs
Member

MqM: 21.08.2025 18:50
Lekrs: 21.08.2025 10:28 Пропоную обговорити Kingdom Come: Deliverance II отримає доповнення Legacy of The Forge
В ній недостатньо оригінальності, як таке можеш грати ;) :lol:
Більше ніж в тобі, не хвилюйся :D
Ответить