Ось якби майки ще робили спеціальні версії ігр під портативну як нінтендо
Новости
Последние статьи и обзоры
Стала відома дата виходу портативних ігрових систем ASUS ROG Xbox Ally
-
Nekros
Member
Пропоную обговорити Стала відома дата виходу портативних ігрових систем ASUS ROG Xbox Ally
-
gregory_amd
Member
Головна причина чому чекаю на них - у молодшої стоїть 0405 Arieth той же що в стімдеку.. А це означає що потенційно можна буде вкрасти драйвери новіші за 2022 рік... А можливо ще й не кастровані як в стімдеку й з підтримкою апаратного прискорення відео...
-
Keyser Soze
Member
Есть два варианта применения этого устройства - мирное ("домашний" AI\ML) и военноеAMD Ryzen™ AI Z2 Extreme:
NPU TOPS - Up to 50 TOPS
24G LPDDR5X-8000
-
Nekros
Member
Воєнної це у кел оф дьюті?Keyser Soze: ↑ 08.08.2025 14:55Есть два варианта применения этого устройства - мирное ("домашний" AI\ML) и военноеAMD Ryzen™ AI Z2 Extreme:
NPU TOPS - Up to 50 TOPS
24G LPDDR5X-8000![]()
![]()
-
Leeman
Member
Дорого.
-
Draqoon
Member
Фігня, чекаємо стім дек 2
-
Hotspur
Member
так. він хоч не 1000 доларівDraqoon: ↑ 08.08.2025 17:08 Фігня, чекаємо стім дек 2
-
Tetronga
Member
Нашо це потрібно в світі, де існує Свіч 2? 
-
Leeman
Member
Як би там не лайно екран був і ціни адекватні на ігри, а так нафіг він потрібен.
-
Melofon
Member
Разница между моделями в цене в полтора раза, но разница в производительности между вариантами в два и более раза, нафиг такое счастье? Старшая имеет 8ядер/16потоков, младшая 4ядра/8потоков, графика младшая 8 ядер рдна2 , старшая 16 чдер рдна3,5, младшая 512ГБ, старшая 1000 ГБ, только оперативы и аккумулятор не в два раза что особой роли не играет т.к. всё таки производительность важней и она тут везде почти в два раза, поэтому и цена младшей если отталкиваться от старшей должна быть максимум 450$ , а то и все 400$ , да и старшая должна стоить поменьше бо тут как обычно наценка неадекватная, кому нужна шляпа за 1к$ которая может работать час в ААА игре при этом не на полную мощность, а на полую только от бп 
Отправлено спустя 5 минут 18 секунд:
Отправлено спустя 5 минут 18 секунд:
Врядли, очень врядли 1000, но тоже не дешево, думаю стим дек 2 будет не дешевле 600-700$ и то это наверно ещё оптимистично, но точно менее 1000$ и не 900$ тоже. Стим дек может заказать примерно тот же проц у амд но просто из-за большего количества заказов они смогут снизить цену на более адекватную, но поживем увидимHotspur: ↑ 08.08.2025 18:16так. він хоч не 1000 доларівDraqoon: ↑ 08.08.2025 17:08 Фігня, чекаємо стім дек 2
-
DMZ
Member
Я думаю, що там різниця не буде х2. Хіба ми десь побачимо їх обох в ноутах, але в портативках, ТДП задушить старший камінь і різниця буде ну нехай 30-40%, в кращому випадку. Як це було між Z1 i Z1Extreme (в одного 4 графічні блоки, в іншого 12, але різниця не х3). Це я говорю про кадри на секунди в однакових ігрових сценах.Melofon: ↑ 08.08.2025 20:33 всё таки производительность важней и она тут везде почти в два раза
- спойлер

- спойлер

Може і так, але я думаю Valve не вигідно завищувати ціну. Вона зі стім деком продають, скоріше, свій магазин і відбивають гроші, не скільки на залізі, скільки на покупках в середині магазина (читай ОС), який іде з під коробки. Саме тому вони зарелізали SteamOS в публічний доступ і тепер його можуть поставити будь хто, а деякі Lenovo Legion Go S вже ідуть з SteamOS під капотом. Тому думаю рекомендована ціна там буде адекватніша за аналоги. Як мінімум тому що, Леново і Асус не мають власних магазинів і відбивати кожну приставку будуть саме по залізу. Шось схоже мутить Sony з PS. Консоль продається ледь не по собівартості, але окупається за рахунок підписок та куплених ігор за весь життєвий цикл консолі.Melofon: ↑ 08.08.2025 20:33 думаю стим дек 2 будет не дешевле 600-700$ и то это наверно ещё оптимистично, но точно менее 1000$ и не 900$ тоже.
-
den888
Member
Маленька лопата, для портативного геймінгу треба 21 дюйм і по боках ізолентою примотати гейпад. О так куплю точно.
-
waryag
Member
Не будет там двукратной разницы по производительности на адекватных ТДП.Melofon: ↑ 08.08.2025 20:33Разница между моделями в цене в полтора раза, но разница в производительности между вариантами в два и более раза, нафиг такое счастье?
Это не консоли и даже не стимдек, где зарабатывают на экосистеме, а обычные коммерческие устройства - прибыль заложена в цену.Melofon: ↑ 08.08.2025 20:33поэтому и цена младшей если отталкиваться от старшей должна быть максимум 450$ , а то и все 400$ , да и старшая должна стоить поменьше бо тут как обычно наценка неадекватная, кому нужна шляпа за 1к$ которая может работать час в ААА игре при этом не на полную мощность, а на полую только от бп
Но да, могли бы выпустить младшую подешевле, без док-станции и под меньшее разрешение.
Эти портативки берут не только (а часто и не столько) под графонистые ААА.
-
dreikk91
Member
а ще якби там було в що погратиLeeman: ↑ 08.08.2025 19:37Як би там не лайно екран був і ціни адекватні на ігри, а так нафіг він потрібен.