Новости
Последние статьи и обзоры
Вийшла збірка Heretic + Hexen з оновленими версіями класичних ігор 90-х років
-
Liam
Member
Предлагаю обсудить Вийшла збірка Heretic + Hexen з оновленими версіями класичних ігор 90-х років
Оооооооооо! Це дуже добре.
Оооооооооо! Це дуже добре.
-
Polokainen
Junior
Пропоную обговорити Вийшла збірка Heretic + Hexen з оновленими версіями класичних ігор 90-х років
Мушу визнати, що спочатку навіть і не здивувався особливо враховуючи тренди сучасні. Потім вже склалося в голові, що якось забагато для ремастера гри з 90х.Для встановлення потрібно 2 ТБ на накопичувачі
Последний раз редактировалось Android 08.08.2025 12:34, всего редактировалось 1 раз.
Причина: 2 ГБ звісно, виправили
Причина: 2 ГБ звісно, виправили
-
Leqi
Member
Для встановлення потрібно 2 ТБ на накопичувачі.
щось ви наплутали
щось ви наплутали
-
Georgin
Member
Оце крутяк, але 10.49$ трошки забагато. Хоча хтось отримає її взагалі безплатно, на GOG отака інфа є:
If you own Heretic: Shadow of the Serpent Riders, Hexen: Beyond Heretic and/or Hexen: Deathkings of the Dark Citadel, you'll receive Heretic + Hexen for free.
Сподіваюсь, технічний стан у порядку і можна грати відразу, а не чекати 1000 та 1 фіксу.
If you own Heretic: Shadow of the Serpent Riders, Hexen: Beyond Heretic and/or Hexen: Deathkings of the Dark Citadel, you'll receive Heretic + Hexen for free.
Сподіваюсь, технічний стан у порядку і можна грати відразу, а не чекати 1000 та 1 фіксу.
-
Timedemo
Member
зробили б ще Descent та NFS 1. И з мене можна було б просити любі гроші.
-
VovaII
Member
Буде додано режим «Спільний бій» для кооперативного проходження, який підтримує до 8 гравців на розділеному екрані
-
Georgin
Member
Timedemo
Descent-серію хотілося б побачити, вже є Descent - Freespace ~Battle Pack~ - і виглядає і працює добре.
А от NFS 1 - там же нічого унікального немає, навіщо? Я б проголосував за NFS 3 - культова штука.
Descent-серію хотілося б побачити, вже є Descent - Freespace ~Battle Pack~ - і виглядає і працює добре.
А от NFS 1 - там же нічого унікального немає, навіщо? Я б проголосував за NFS 3 - культова штука.
Последний раз редактировалось Georgin 08.08.2025 13:11, всего редактировалось 1 раз.
-
cspp
Member
Добавили уже б кваку, насколько я помню в заставке id software
-
Grava
Member
Во двигло від дума та квейка, також ід виступали у якості видавців.cspp: ↑ 08.08.2025 13:10в заставке id software
-
n6407
Member
-
Lekrs
Member
В таке грати зараз взагалі якось не якось.
-
Draqoon
Member
Я тільки грав у квейк 1 чи 2 в двох на пс2 та у дюкнюкема, та офігів коли прийшов до друга в гості, а він за пк запропонував пограти в дум, я вже тоді офігів як він міг в таке грати коли у мене вдома плойка 2 
-
Inqizitor2022
Member
Стыдно должно быть. Стоит у меня Brutal Heretic RPG с красивой HD графикой и кучей разного. Попытка сделать пиксельную шляпу должна быть всеми зафукана, но нет, походу, вендоры, скорее, удавятся, чем перестанут пробовать рубить бабло на пустом месте.
Ах да, Хексен 1 - мерзкая шляпа, надругательство над Еретиком и зря его вообще тронули, такое нужно забывать сразу после выхода.
Ах да, Хексен 1 - мерзкая шляпа, надругательство над Еретиком и зря его вообще тронули, такое нужно забывать сразу после выхода.
-
Breathtaking
Junior
Забагато але по знижці як буде то супер. У відгуках пишуть що отримали безкоштовно тому що мали попередні версії на акаунті.Georgin: ↑ 08.08.2025 12:45 Оце крутяк, але 10.49$ трошки забагато. Хоча хтось отримає її взагалі безплатно, на GOG отака інфа є:
-
Timedemo
Member
суто для ностальгіі. ніколи не забуду відчуття коли побачив нфс1 вперше, та коробку рядом, яку називали тоді пентіум.Georgin: ↑ 08.08.2025 13:10 Timedemo
-
Georgin
Member
Timedemo
Зрозумів
Я почав знайомство з цією серією з Need for Speed 2 і це була версія для PlayStation.
А от у 3-ю частину з другом на ПК у режимі split-screen награли сотні годин.
Зрозумів
А от у 3-ю частину з другом на ПК у режимі split-screen награли сотні годин.
-
1234waltz
Member
"підтримують багатопотокову візуалізацію і можуть працювати навіть у режимі 4K за 120 кадрів на секунду"
Все це вміє GZDoom, якому треба тільки WAD закинути
Все це вміє GZDoom, якому треба тільки WAD закинути
-
arkebuza
Junior
В Steam оновлення, справді, безкоштовне.
Є оновлення в мапах, героях, озвученні.
Є оновлення в мапах, героях, озвученні.
-
washburn_t15
Member
Хэксен пропустил в своё время, а вот Еретик это буквально страшилка из детства. Надо поиграть будет.