Новости
Последние статьи и обзоры
LG показала свою найшвидшу OLED-панель для моніторів із режимами 540 та 720 Гц
-
Breathtaking
Junior
Пропоную обговорити LG показала свою найшвидшу OLED-панель для моніторів із режимами 540 та 720 Гц
Я немного не в теме, но интересно выгорания на современных панелях уже нет?
-
Lekrs
Member
720р геймінг в 2025 році! Мега корисна опція... 
-
denizen
Member
Бійся далі
Breathtaking: ↑ 07.08.2025 16:34 Пропоную обговорити LG показала свою найшвидшу OLED-панель для моніторів із режимами 540 та 720 Гц
-
yariksom
Member
Тепер нехай зроблять відеокарту, яка у Кіберпанку наприклад, дасть 540 кадрів у 1440p.
-
Enjthesilence
Member
перевірити важко, але захист досить сильно просунувся. скажу лише, що за 3800к годин жодних слідів вигорання не маю, ще в мене лижа правда тв і 2го покоління, там майже за 3 роки нічого.Breathtaking: ↑ 07.08.2025 16:34 Пропоную обговорити LG показала свою найшвидшу OLED-панель для моніторів із режимами 540 та 720 Гц
якщо сидіти на піковій яскравості, робити таблиці в екселі, ігнорувати піксель клінінг можливо за рік щось там і вигорить, хоча і це важко, якщо банально не вимикати сейв фішки сучасних оледів.
-
Lekrs
Member
jumanji
720000000000000000000000000р
720000000000000000000000000р
-
Enjthesilence
Member
для ксерів, які в більшості на малих роздільних грають, це для них. а більше і нема проектів де 700+ кадрів залізо покаже
-
EvhenS
Member
Lekrs
Мабуть HDMI не витягує більше на таких герцах.
Мабуть HDMI не витягує більше на таких герцах.
-
smilex
Member
Есть конечно, выгорания это одна из особенностей Оледа от которой полностью не избавиться, современные панели становятся все более стойкими, но только время покажет настолько их хватитBreathtaking: ↑ 07.08.2025 16:34 Пропоную обговорити LG показала свою найшвидшу OLED-панель для моніторів із режимами 540 та 720 Гц
-
Геральт
Active Member
x4 генератора недостатньо буде. Пора б вже x8 
-
Nekros
Member
Тут буде tandem oled
виробник заявляє про подвоєння терміну служби, втричі більшу максимальну яскравість та на 40% менше енергоспоживання.
-
Тихий Зверь
Member
Вітаю! А от цікаво, хтось розбирається в питанні кількості оновлення кадрі, скільки їх треба оптимально для сприйняття оком людини?
-
taras_cs
Member
Звісно, що є, але менше, бо вони трохи змінили матеріали на такі, що гріються менше, а отже й вигоряють довше.Breathtaking: ↑ 07.08.2025 16:34Я немного не в теме, но интересно выгорания на современных панелях уже нет?
В мене TV 2020 року, вже 5 рочків йому. Вигоряння немає - вмикав різні наповнення - білий, синій, червоний, зелений і т.д. - жодних нерівномірностей зображення (але є відчуття, що загальна яскравість трохи зменшилась).
В нижній частині пікселі ніби підпалені, багато з них згоріло вщент (чорні) схоже, що через недоліки охолодження, бо там вся електроніка знизу. На центральній частині (95% екрану за винятком граней екрану) жодного чорного пікселя, отже, це не проблема матриці, а скоріше, самої конструкції, що не відводить шкідливе тепло. Кажуть, що в наступних версіях це вже пофіксали.
В будь-якому разі, OLED TV - чудовий вибір для ігор та розваг.
Єдина проблема, що підтримка різних стандартів HDR телевізорами та сервісами дуже різна, треба бути обачним:
Samsung не підтримує Dolby Vision
LG не підтримує HDR10+
- спойлер
-
Залежить від розміру вашого ТВ/монітора.Тихий Зверь: ↑ 07.08.2025 17:26Вітаю! А от цікаво, хтось розбирається в питанні кількості оновлення кадрі, скільки їх треба оптимально для сприйняття оком людини?
Я запускав UFO TEST на своєму OLED 65" 120 Hz -
120 Гц недостатньо. І 240 Гц буде трохи замало. Десь 360 Гц, гадаю, буде оптимально.
-
dfcz
Member
Ну те, кто использует DLSS/FSR/XeSS на мониторе 1080р, примерно так и играют. Или если в 1440р выставить режим "performance", тоже будет апскейл с 720р.
-
taras_cs
Member
А 540 - 720 Гц - це для дуже динамічних змагальних ігор, щоб побачити супротивника першим (якщо припустити, що швидкість реакції та досвід однаковий) - хто побачив перший, в того перевага.
А ще реакція на дії самого гравця - ті, хто грав на 240 Гц і повертаються на 60 - 85 Гц, скаржаться, що все відбувається ніби в желе - із затримкою, - рухи та постріли.
А ще реакція на дії самого гравця - ті, хто грав на 240 Гц і повертаються на 60 - 85 Гц, скаржаться, що все відбувається ніби в желе - із затримкою, - рухи та постріли.
Последний раз редактировалось taras_cs 07.08.2025 18:02, всего редактировалось 1 раз.
-
Lekrs
Member
Апскейл виглядає краще, ніж менша рідна роздільна здатністьdfcz: ↑ 07.08.2025 17:37Ну те, кто использует DLSS/FSR/XeSS на мониторе 1080р, примерно так и играют. Или если в 1440р выставить режим "performance", тоже будет апскейл с 720р.
-
daesz
Member
КаеСерам не звикати
-
Ghody
Member
я так понимаю, что дело не в матрице, а в контроллерах управляющих матрицей - они слишком медленные и не успевают за возможностями панелей. в эту сторону им надо прокачивать железо - оледы уже достигли уровня выше которого уже не нужно расти
-
Liam
Member
Я не розумію одного - кому воно блт таке потрібно??? 540, 720... Шо далі? 1080, 1440? Шо ті герци дають вище 240? Більше грошей панству з LG??? В них грошей нема? Зробіть вже нарешті 27" 4К, 144 Hz, 1-2 мс за 100$ - їм не те що пам'ятники при житті поставлять, піднімуть з дна океану Атлантіду, а на суші той піраміди збудують, ще на 5 000 років!