LG показала свою найшвидшу OLED-панель для моніторів із режимами 540 та 720 Гц

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Junior

Пропоную обговорити LG показала свою найшвидшу OLED-панель для моніторів із режимами 540 та 720 Гц

Я немного не в теме, но интересно выгорания на современных панелях уже нет?
Lekrs
Member

720р геймінг в 2025 році! Мега корисна опція... :lol:
denizen
Member

Бійся далі :)
Breathtaking: 07.08.2025 16:34 Пропоную обговорити LG показала свою найшвидшу OLED-панель для моніторів із режимами 540 та 720 Гц

yariksom
Member

Тепер нехай зроблять відеокарту, яка у Кіберпанку наприклад, дасть 540 кадрів у 1440p.
jumanji
Member

Lekrs: 07.08.2025 16:35 720р геймінг в 2025 році! Мега корисна опція... :lol:
Согласен уже должен быть 7200P, а они до сих пор 4к с лучами не могут.
Последний раз редактировалось jumanji 07.08.2025 16:44, всего редактировалось 1 раз.
Enjthesilence
Member

Breathtaking: 07.08.2025 16:34 Пропоную обговорити LG показала свою найшвидшу OLED-панель для моніторів із режимами 540 та 720 Гц

перевірити важко, але захист досить сильно просунувся. скажу лише, що за 3800к годин жодних слідів вигорання не маю, ще в мене лижа правда тв і 2го покоління, там майже за 3 роки нічого.
якщо сидіти на піковій яскравості, робити таблиці в екселі, ігнорувати піксель клінінг можливо за рік щось там і вигорить, хоча і це важко, якщо банально не вимикати сейв фішки сучасних оледів.
Lekrs
Member

jumanji
720000000000000000000000000р :gigi:
Enjthesilence
Member

для ксерів, які в більшості на малих роздільних грають, це для них. а більше і нема проектів де 700+ кадрів залізо покаже
EvhenS
Member

Lekrs
Мабуть HDMI не витягує більше на таких герцах.
smilex
Member

Есть конечно, выгорания это одна из особенностей Оледа от которой полностью не избавиться, современные панели становятся все более стойкими, но только время покажет настолько их хватит
Геральт
Active Member

x4 генератора недостатньо буде. Пора б вже x8 :popcorn:
Nekros
Member

Тут буде tandem oled :shuffle:
виробник заявляє про подвоєння терміну служби, втричі більшу максимальну яскравість та на 40% менше енергоспоживання.
Тихий Зверь
Member

Вітаю! А от цікаво, хтось розбирається в питанні кількості оновлення кадрі, скільки їх треба оптимально для сприйняття оком людини?
taras_cs
Member

Breathtaking: 07.08.2025 16:34Я немного не в теме, но интересно выгорания на современных панелях уже нет?
Звісно, що є, але менше, бо вони трохи змінили матеріали на такі, що гріються менше, а отже й вигоряють довше.
В мене TV 2020 року, вже 5 рочків йому. Вигоряння немає - вмикав різні наповнення - білий, синій, червоний, зелений і т.д. - жодних нерівномірностей зображення (але є відчуття, що загальна яскравість трохи зменшилась).
В нижній частині пікселі ніби підпалені, багато з них згоріло вщент (чорні) схоже, що через недоліки охолодження, бо там вся електроніка знизу. На центральній частині (95% екрану за винятком граней екрану) жодного чорного пікселя, отже, це не проблема матриці, а скоріше, самої конструкції, що не відводить шкідливе тепло. Кажуть, що в наступних версіях це вже пофіксали.
В будь-якому разі, OLED TV - чудовий вибір для ігор та розваг.
Єдина проблема, що підтримка різних стандартів HDR телевізорами та сервісами дуже різна, треба бути обачним:
Samsung не підтримує Dolby Vision
LG не підтримує HDR10+
спойлер
Изображение
Відправлено через 7 хвилин 25 секунд:
Тихий Зверь: 07.08.2025 17:26Вітаю! А от цікаво, хтось розбирається в питанні кількості оновлення кадрі, скільки їх треба оптимально для сприйняття оком людини?
Залежить від розміру вашого ТВ/монітора.
Я запускав UFO TEST на своєму OLED 65" 120 Hz -
120 Гц недостатньо. І 240 Гц буде трохи замало. Десь 360 Гц, гадаю, буде оптимально.
dfcz
Member

Ну те, кто использует DLSS/FSR/XeSS на мониторе 1080р, примерно так и играют. Или если в 1440р выставить режим "performance", тоже будет апскейл с 720р.
taras_cs
Member

А 540 - 720 Гц - це для дуже динамічних змагальних ігор, щоб побачити супротивника першим (якщо припустити, що швидкість реакції та досвід однаковий) - хто побачив перший, в того перевага.
А ще реакція на дії самого гравця - ті, хто грав на 240 Гц і повертаються на 60 - 85 Гц, скаржаться, що все відбувається ніби в желе - із затримкою, - рухи та постріли.
Последний раз редактировалось taras_cs 07.08.2025 18:02, всего редактировалось 1 раз.
Lekrs
Member

dfcz: 07.08.2025 17:37
Ну те, кто использует DLSS/FSR/XeSS на мониторе 1080р, примерно так и играют. Или если в 1440р выставить режим "performance", тоже будет апскейл с 720р.
Апскейл виглядає краще, ніж менша рідна роздільна здатність
daesz
Member

КаеСерам не звикати :rotate:
Ghody
Member

я так понимаю, что дело не в матрице, а в контроллерах управляющих матрицей - они слишком медленные и не успевают за возможностями панелей. в эту сторону им надо прокачивать железо - оледы уже достигли уровня выше которого уже не нужно расти
Liam
Member

Я не розумію одного - кому воно блт таке потрібно??? 540, 720... Шо далі? 1080, 1440? Шо ті герци дають вище 240? Більше грошей панству з LG??? В них грошей нема? Зробіть вже нарешті 27" 4К, 144 Hz, 1-2 мс за 100$ - їм не те що пам'ятники при житті поставлять, піднімуть з дна океану Атлантіду, а на суші той піраміди збудують, ще на 5 000 років!
Ответить