Новости
Последние статьи и обзоры
Процесори AMD AM6 успадкують сумісність із випущеними раніше системами охолодження
-
Devijack
Member
Предлагаю обсудить Процесори AMD AM6 успадкують сумісність із випущеними раніше системами охолодження
Пропоную підписувати петицію встановити пам'тник АМD замість леніна у Запоріжжі.
Пропоную підписувати петицію встановити пам'тник АМD замість леніна у Запоріжжі.
-
Vlaad13
Member
Ліза Су тепер буде? І всі амудешники країни будуть туди їхати на поломничество. Я перший проголосуюDevijack: ↑ 05.08.2025 15:13
Якщо по темі - я дуже сподіваюсь що вони кришку перероблять - бо нинішня це просто
Последний раз редактировалось Vlaad13 05.08.2025 15:23, всего редактировалось 1 раз.
-
Georgin
Member
Devijack
А де у Запоріжжі пам'ятник леніну?
А де у Запоріжжі пам'ятник леніну?
-
Geinz21
Member
А потом опять геморрой с теплораспределительной крышкой как на 7000х
Тем более такие производители охлаждения как Noctua сами бесплатно рассылают крепления, достаточно лишь фото материнки с процом.
-
Afit
Member
Він має на увазі там де стояв цей пам'ятник
Менше з тим. А Володя вчора казав що з Zen6 доведеться змінювати материнскі плати, а воно он як...
-
nochnik89
Member
я Вас умоляю, пройдет лет 10 и амд будет продавать оверпрайснутые камни и все будут плеваться как сейчас на интел. История циклична, не сотвори себе кумира.Devijack: ↑ 05.08.2025 15:13Пропоную підписувати петицію встановити пам'тник АМD замість леніна у Запоріжжі.
А вот за охладики - это неплохо. Я думаю как люди будут перепрыгивать на новый сокет - то можно будет сохранить свой крутилятор
-
Georgin
Member
Afit
А, зрозумів. Я вже думав, що якісь мчудаки знов поставили, а я це пропустив.
А, зрозумів. Я вже думав, що якісь мчудаки знов поставили, а я це пропустив.
-
zalizo_org
Member
Цікаве питання. Судячи з того що дірочки будуть там де є на АМ4 і АМ5, а висота процесора теж ідентична (про що свідчить заява про сумісність) по ідеї цілком реально буде доставити ті пластмаски з зачіпками для монтажа старих кулерів. Звісно це не гарантія, бо раптом туди напаяють якихось елементів в місце прилягання пластмасок... Але все ж, видається, що шанс доволі високий.Ostin: ↑ 05.08.2025 15:15А це оте коромисло на залмані АМ2 (із 2010 року) сюди все ще підійде чи як?) Бо на АМ4 працювало справно)
Відправлено через 1 хвилину 17 секунд:
Чому?RAZOR 9280: ↑ 05.08.2025 15:39Не для NoctuaПроцесори AMD AM6 успадкують сумісність із випущеними раніше системами охолодження![]()
-
Polyaan
Member
Отличные новости. Интересно, тоже 3 поколения процессоров будет на одном сокете? 
-
Геральт
Active Member
Старі кулери будуть сумісні з новими материнками, але чи будуть старі материнки сумісні з новим процом - питання відкрите.Afit: ↑ 05.08.2025 15:26 А Володя вчора казав що з Zen6 доведеться змінювати материнскі плати, а воно он як...![]()
В мене стара ноктуа охолоджує АМ4, але в АМ2 материнку запхати райзен, на жаль, не вийде.
-
bes
Member
блин как надоел этот скучный D15 что еще одно поколение на нем сидеть
-
Сidonix
Member
Зробіть вже нарешті 4-х канал на десктопі. Будьте першими!
-
Earanak
Member
Дык там в процессоре будет второй контроллер памяти для совместимости с платами на старой DIMM разводке. Вот будут ли новые платы совместимы с старыми процами, тут вот непонятно. Там ещё кстати будет же переход с AGESA на OpenSIL, надеюсь это не спровоцирует выход сотни бетабиосов в первые месяцы на релизеГеральт: ↑ 05.08.2025 15:45 чи будуть старі материнки сумісні з новим процом - питання відкрите.
Отправлено спустя 3 минуты 9 секунд:
Упс, случайно нажал отправить личное сообщение вместо отредактировать
-
vmsolver
Member
Кхм, главное же не упомянули, шина данных в DDR6 станет в полтора раза шире, поэтому надо сильно добавить контактов в новый сокет.Ці зміни, ймовірно, насамперед зумовлені зростаючим числом вбудованих інтерфейсів, на кшталт більшої кількості ліній PCI Express.
Все десктопные DDR5 платформы уже четырёх канальные. Edit: DDR6 будет 8 канальной (две планки).Сidonix: ↑ 05.08.2025 15:49Зробіть вже нарешті 4-х канал на десктопі. Будьте першими!
Если вы имели в виду именно ширину шины 256 бит, то и надо говорить про ширину шины, ибо канальность памяти это совсем другой параметр.
-
Scoffer
Member
JEDEC каже що двоканальні з чотирма підканалами. JEDEC за язика ніхто не тягнув, двох значить двохvmsolver: ↑ 05.08.2025 15:57Все десктопные DDR5 платформы уже четырёх канальные
-
Megaclite
Member
Сокет буде завеликий.Сidonix: ↑ 05.08.2025 15:49 Зробіть вже нарешті 4-х канал на десктопі. Будьте першими!
Ніхто того робити не буде
-
vmsolver
Member
Scoffer
Это одно и тоже.
Это одно и тоже.
-
Graveworm
Member
Цікава перша картинка
8 слотів під раму?
8 слотів під раму?
-
zalizo_org
Member
не знаю, друже. я свій D15 обожнюю. він вже жива класика, в прямому сенсі G.O.A.T.bes: ↑ 05.08.2025 15:48блин как надоел этот скучный D15 что еще одно поколение на нем сидеть