Новости
Последние статьи и обзоры
Samsung випускає 37-дюймовий 4K-монітор Odyssey G7 G75F із частотою оновлення 165 Гц
-
avuremybe
Member
Пропоную обговорити Samsung випускає 37-дюймовий 4K-монітор Odyssey G7 G75F із частотою оновлення 165 Гц
Радіус кривизни 1000мм означає, що оптимально сидіти на відстані 1м від нього, правильно? При цьому 37 дюймів розмір. Не надто воно велике для такої відстані?
Чи це розраховано виключно на стрілялки?
Радіус кривизни 1000мм означає, що оптимально сидіти на відстані 1м від нього, правильно? При цьому 37 дюймів розмір. Не надто воно велике для такої відстані?
-
Telcontar
Member
Сиджу за 32" Odyssey G7, як раз приблизно у метрі - з більшим монітором грати у якісь мережеві шутани вже може бути некомфортним, доведеться крутити головою.avuremybe: ↑ 04.08.2025 10:42 Радіус кривизни 1000мм означає, що оптимально сидіти на відстані 1м від нього, правильно? При цьому 37 дюймів розмір. Не надто воно велике для такої відстані?
-
shnok
Member
тут багато хто пише, що 32 багато для шутерів.Telcontar: ↑ 04.08.2025 10:49Сиджу за 32" Odyssey G7, як раз приблизно у метрі - з більшим монітором грати у якісь мережеві шутани вже може бути некомфортним, доведеться крутити головою.avuremybe: ↑ 04.08.2025 10:42 Радіус кривизни 1000мм означає, що оптимально сидіти на відстані 1м від нього, правильно? При цьому 37 дюймів розмір. Не надто воно велике для такої відстані?
Чи це розраховано виключно на стрілялки?![]()
-
Dreamy
Member
Особисто мені й 35" на відстані витянутої руки мало, все якусь сороковку придивляюсь.shnok: ↑ 04.08.2025 10:51тут багато хто пише, що 32 багато для шутерів.Telcontar: ↑ 04.08.2025 10:49
Сиджу за 32" Odyssey G7, як раз приблизно у метрі - з більшим монітором грати у якісь мережеві шутани вже може бути некомфортним, доведеться крутити головою.![]()
-
leif
Member
якщо грати на результат, особисто я б не брав нічого більше 27". якщо просто в своє задоволення -- що завдгодноshnok: ↑ 04.08.2025 10:51тут багато хто пише, що 32 багато для шутерів.
-
Earanak
Member
У меня плохое зрение. Не шарю в этих всех там минус сколько то или сколько то там %, рецепт на очки как то так выглядит - https://imgur.com/a/A4gdZ0q у меня один глаз -5, другой -3, но сказали что с такой разницей нельзя якобы настолько разные линзы ставить в очки. В итоге от глаз до монитора где то 40см, сижу с 31.5" мониками. Да, в шутеры играть с такой диагональю неудобно, но... Есть нюанс. В большинстве современных шутеров можно делать отступ у интерфейса от краев дисплея. В таком случае крутить головой не нужно. Но это от шутера зависит. Есть туннельные шутеры, типа CS-а, а есть всякие Баттлрояли когда нужно смотреть во все стороны постоянно. Ну если извращаться - всегда можно в настройках видяхи создать себе кастомное разрешение, и вместе с ним включить 'блэкбары', то есть сохранить оригинальную плотность пикселей но ограничить видимую область. Хотя это конечно подойдет далеко не всем.
Я кстати наверное лет 8+ сидел с 27" мониторами. Начитался мнений что тип - ну, если диагональ большая то просто якобы отодвинешь монитор подальше и будет норм. Но как то это с моим зрением не работает нифига. После того как слез с 27" на 31.5" все таки потерял немного в комфорте, в шутерах. И не помогает дальше его отодвигать. Диагональ больше стала а расстояние с которого на монитор смотрю осталась прежней
Я кстати наверное лет 8+ сидел с 27" мониторами. Начитался мнений что тип - ну, если диагональ большая то просто якобы отодвинешь монитор подальше и будет норм. Но как то это с моим зрением не работает нифига. После того как слез с 27" на 31.5" все таки потерял немного в комфорте, в шутерах. И не помогает дальше его отодвигать. Диагональ больше стала а расстояние с которого на монитор смотрю осталась прежней
-
VovaII
Member
Как то побовал ТВ 50" на расстоянии вытянутой руки.
В 2Д все было норм. Типа большой рабочтй стол на котором разложено много разных документов. Листы А4 по 4 штуки в два ряда, в натуральную величину — очень удобно. Сразу видно весь лист. Не нужно зум крутить и т.д.
Для пробы запустил Сталкер... — Чуть глаза не вылезли. Прям инстинктивно откинуло на метра 1,5 от экрана. — Мне 3Д-картинка должна быть видна вся. Точка.
Сейчас сижу за 32" 2К. Засматриваюсь на 4К с топ-параметрами, но пока дорого. — К сожалению посмотрел вживую 65" 8К(со встроенной демкой. Природа там всякая, города...)... Словами не передать. Даже не знаю с чем сравнить. Просто хотеть.
В 2Д все было норм. Типа большой рабочтй стол на котором разложено много разных документов. Листы А4 по 4 штуки в два ряда, в натуральную величину — очень удобно. Сразу видно весь лист. Не нужно зум крутить и т.д.
Для пробы запустил Сталкер... — Чуть глаза не вылезли. Прям инстинктивно откинуло на метра 1,5 от экрана. — Мне 3Д-картинка должна быть видна вся. Точка.
Сейчас сижу за 32" 2К. Засматриваюсь на 4К с топ-параметрами, но пока дорого. — К сожалению посмотрел вживую 65" 8К(со встроенной демкой. Природа там всякая, города...)... Словами не передать. Даже не знаю с чем сравнить. Просто хотеть.
-
Telcontar
Member
Скоріше за все це так, у більшості кіберкотлет 27-24". Але не зміг себе змусити пересісти на меншу діагональ аніж була до цьогоleif: ↑ 04.08.2025 11:00 якщо грати на результат, особисто я б не брав нічого більше 27". якщо просто в своє задоволення -- що завдгодно![]()
Последний раз редактировалось Telcontar 04.08.2025 11:39, всего редактировалось 1 раз.
-
brozzy
Member
У тред викликаються свідки "фулл хд вистачить всім" 
-
kairo
Member
В мене зараз 32'' монітор і я не можу сказати, що повністю задоволений такою діагоналлю. Якби міняв, то обрав би щось типу 30''.
-
MaxNew
Member
Мав 32" дуже кайфово проходити сінгл проекти. Фільми ітд. Все суперkairo: ↑ 04.08.2025 12:20 В мене зараз 32'' монітор і я не можу сказати, що повністю задоволений такою діагоналлю. Якби міняв, то обрав би щось типу 30''.
А для онлайн шутерів не завжди зручно.
Зараз на 27"....і мені його мало) шукаю до пари ще одного на 32"+
-
Сidonix
Member
DP 1.4......2025.....
-
dret09
Member
Ну нашо вони так в рулон усе завертають, це ж просто жесть. У самого гнутий монік, але радіус дуже комфортний, що навіть фільми на дивані дивлюся. І більше не бачу таких моделей на ринку... Майбутній по ходу буде тєлік
-
Hagen
Junior
Не на те ви звернули увагу спорячи про розмір.
Тут треба було акцентувати що:
- дп 1.4 замість 2.1 котрий уже є відеокартах і котрий дозволив би не стискати відеопотік
- не олед
- і за це все тисячу баксів хотять - за що??? в ньому ж нічого нема що б таку ціну виправдало
- дп 1.4 замість 2.1 котрий уже є відеокартах і котрий дозволив би не стискати відеопотік
- не олед
- і за це все тисячу баксів хотять - за що??? в ньому ж нічого нема що б таку ціну виправдало
-
yariksom
Member
Тут підтримаю, реально платити такі гроші нема за що, нехай ще мені вшпалятьHagen: ↑ 04.08.2025 13:27 Не на те ви звернули увагу спорячи про розмір.
- не олед
-
avuremybe
Member
Це ще з перших, коли радіус робили 1.8 - 2 метра?dret09: ↑ 04.08.2025 12:56Ну нашо вони так в рулон усе завертають, це ж просто жесть. У самого гнутий монік, але радіус дуже комфортний, що навіть фільми на дивані дивлюся. І більше не бачу таких моделей на ринку... Майбутній по ходу буде тєлік
Вони швидко зрозуміли, що їх все одно ставлять перед носом.
Але ж хто просто так перестане накручувати ціну за викривлення? Тому і "рулони"
-
Nekros
Member
Мене більше лякає в цьому монітору VA матриця. Чим більше площина у монітора та чим більше охоплює погляд, то тим більше відчувається затримка у матриці.
У мене 34” 144гц 21:9 VA від самсунга і очі дуже втомлюються особливо в шутерах від першої особи де багато крутиш камерою
У мене 34” 144гц 21:9 VA від самсунга і очі дуже втомлюються особливо в шутерах від першої особи де багато крутиш камерою
-
Earanak
Member
Nekros, пересел с якобы мега унылой и медленной VA на условно бодрую IPS - и не могу сказать что прям ощутил разницу. Подробнее тут - viewtopic.php?p=3716706#p3716706
-
Nekros
Member
Так шило на мило. Потрібно на Олед пересідатиEaranak: ↑ 04.08.2025 16:26 Nekros, пересел с якобы мега унылой и медленной VA на условно бодрую IPS - и не могу сказать что прям ощутил разницу.
Відправлено через 3 хвилини 28 секунд:
І ще це. Якщо не вдивлятись то можливо гостінг і не помічаєш.Earanak: ↑ 04.08.2025 11:10 У меня плохое зрение. Не шарю в этих всех там минус сколько то или сколько то там %, у меня один глаз -5, другой -3, но сказали что с такой разницей нельзя якобы настолько разные линзы ставить в очки.
Я вдивляюся і любий поворот камери з гостінгом змушує очі напрягатись
-
Alligator
Member
У Доті на ультраширокому моніторі видно більше карти ніж на 16:9 27-24", легальний читTelcontar: ↑ 04.08.2025 11:39Скоріше за все це так, у більшості кіберкотлет 27-24". Але не зміг себе змусити пересісти на меншу діагональ аніж була до цьогоleif: ↑ 04.08.2025 11:00 якщо грати на результат, особисто я б не брав нічого більше 27". якщо просто в своє задоволення -- що завдгодно![]()
![]()