Доплата за аніме — ASUS випустила ROG RTX 5080 Hatsune Miku вдвічі дорожче рекомендованої ціни

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

Предлагаю обсудить Доплата за аніме — ASUS випустила ROG RTX 5080 Hatsune Miku вдвічі дорожче рекомендованої ціни

Жесть. Скажу как старый анимешник. :(
Anytime
Member

Ціна більша, навіть якщо б вручну розмалювали кожух та бекплейт.Yeston за свої аніме карти стільки не дере) Оце Асус в розніс пішов зі своїми ідеями золотих та інших продуктів.
leif
Member

Можливо, ви навіть не чули про неї
Перший раз бачу і чую. Але продукти для анімешників — робоча схема в багатьох сферах (як і продукти для арабів з усіляких нафтових країн), тому все правильно роблять, моя повага :up:
Conqistador
Member

анимешники как сектанты, за резиновую куклу или подушку с изображением идола заплатят вдвойне
Геральт
Active Member

Там ще додати якісь промокоди для гачі і продажі підуть :D
leif
Member

Conqistador: 21.07.2025 10:18за резиновую куклу или подушку с изображением идола заплатят вдвойне
якщо воно їм справді приносить стільки задоволення, то їхнє право робити, що хочуть і віддавати за це скільки завгодно грошей. оцього розповсюдженого у нас (та і не тільки у нас) дещо зневажливого ставлення до анімешників не підтримую і не розумію.

але з точки зору бізнесу чи перекупів -- просто гріх цим не скористатитсь :D
Vlaad13
Member

воно з одного боку круто що Кішкожону намалювали
але ж на тій стороні її всеодно невидно - хоч як ту відяху став
напишіть шановні чи можна якось встановити відяху цією стороною наперед?
leif
Member

не так давно сет клавіатурних кейкапів GMK по якомусь там аніме Darling можна було продати за 800-900 баксів, якщо він новий і запакований. а з допами (новелтіс, латинські альфи та додатковими пробілами) - $1300, а може і більше.

правда минулої осені вийшов другий ран (за виключенням кількох мінорних відмінностей -- точно такий же сет) і все це впало в ціні майже в 10 разів :laugh: (втім, R1 все одно продають дорожче в пам'ять про минулі часи)

тим не менш, це приклад того наскільки анімешники готові платити. так в сабжевій новині відеокарта, а там просто ковпачки на клавіатуру :) і це далеко не один такий анімешний сет від GMK, був ще future funk та інші.

а я і про аніме такі ніколи не чув :laugh: якби сам не колекціонував гмк-сети, то і не дізнався б ніколи, скоріше за все.
Hells Angels
Member

Vlaad13: 21.07.2025 10:26напишіть шановні чи можна якось встановити відяху цією стороною наперед?
в кастомну коробку запхати, яку також можна розмалювати у даному стилі :D
leif
Member

Vlaad13: 21.07.2025 10:26відяху цією стороною наперед?
навіщо? ставиш відяху як завжди в слот PCIe, системник десь поруч на столі -- профіт, дивись скільки душа забажає. можеш взяти аіо з підсвіткою, щоб було краще видно за будь-якого освітлення)
dead_rat
Member

leif: 21.07.2025 10:34 не так давно сет клавіатурних кейкапів GMK по якомусь там аніме Darling можна було продати за 800-900 баксів, якщо він новий і запакований. а з допами (новелтіс, латинські альфи та додатковими пробілами) - $1300, а може і більше.
Продавати завжди можна, а скільки їх купили по такій ціні?
leif
Member

dead_rat: 21.07.2025 10:40Продавати завжди можна, а скільки їх купили по такій ціні?
стільки скільки продавали, буквально всі. ти б не встиг розмістити оголошення на мехмаркеті, у тебе б вже черга стояла.

Відправлено через 45 секунд:
насправді їх був якийсь мікротираж, можу помилятись, але здається штук 250-300 сетів. і це, як завжди, сильно задрало ціну.
dead_rat
Member

leif
Дивно, я якось купив лімітовану титанову мишку від Рейзеру, нову з магазу десь за третину мсрп
leif
Member

dead_rat: 21.07.2025 10:44Дивно, я якось купив лімітовану титанову мишку від Рейзеру, нову з магазу десь за третину мсрп
гмк сети і клавіатури в цілому -- це окремий світ, ціни з якого можуть здатись просто дурістю ззовні цього світу. про колекціонування лімітованих мишок рейзер я нічого не знаю, подивись на ібей, може у тебе вже якийсь скарб :laugh:
Shaolin_Style
Member

все правильно, анимешники должны страдать :D
Bukakanga
Member

нужно собрать комбо - белая золотая видеокарта с аниме-тянкой. Чтобы все накрутки сразу в одном.
saren
Member

Conqistador: 21.07.2025 10:18 анимешники как сектанты, за резиновую куклу или подушку с изображением идола заплатят вдвойне
Фрирен с тобой не согласна.
спойлер
17530851091203934013726248470704.jpg
:D
Kai999
Member

покупаете видюху. по обычной цене.
покупаете наклейки в Китае.
наклеиваете.
и продавайте в 2 раза дороже.
leif
Member

Kai999: 21.07.2025 11:12и продавайте в 2 раза дороже.
нічого собі у вас бізнес план! а чому ж не займетесь таким вигідним бізнесом? можливо, тому, що і самі здогадуєтесь, що ніхто не купить цей колхоз?
Conqistador
Member

saren
я с куклами не играю
Ответить