Жесть. Скажу как старый анимешник.
Новости
Последние статьи и обзоры
Доплата за аніме — ASUS випустила ROG RTX 5080 Hatsune Miku вдвічі дорожче рекомендованої ціни
-
saren
Member
Предлагаю обсудить Доплата за аніме — ASUS випустила ROG RTX 5080 Hatsune Miku вдвічі дорожче рекомендованої ціни
-
Anytime
Member
Ціна більша, навіть якщо б вручну розмалювали кожух та бекплейт.Yeston за свої аніме карти стільки не дере) Оце Асус в розніс пішов зі своїми ідеями золотих та інших продуктів.
-
leif
Member
Перший раз бачу і чую. Але продукти для анімешників — робоча схема в багатьох сферах (як і продукти для арабів з усіляких нафтових країн), тому все правильно роблять, моя повагаМожливо, ви навіть не чули про неї
-
Conqistador
Member
анимешники как сектанты, за резиновую куклу или подушку с изображением идола заплатят вдвойне
-
Геральт
Active Member
Там ще додати якісь промокоди для гачі і продажі підуть 
-
leif
Member
якщо воно їм справді приносить стільки задоволення, то їхнє право робити, що хочуть і віддавати за це скільки завгодно грошей. оцього розповсюдженого у нас (та і не тільки у нас) дещо зневажливого ставлення до анімешників не підтримую і не розумію.Conqistador: ↑ 21.07.2025 10:18за резиновую куклу или подушку с изображением идола заплатят вдвойне
але з точки зору бізнесу чи перекупів -- просто гріх цим не скористатитсь
-
Vlaad13
Member
воно з одного боку круто що Кішкожону намалювали
але ж на тій стороні її всеодно невидно - хоч як ту відяху став
напишіть шановні чи можна якось встановити відяху цією стороною наперед?
але ж на тій стороні її всеодно невидно - хоч як ту відяху став
напишіть шановні чи можна якось встановити відяху цією стороною наперед?
-
leif
Member
не так давно сет клавіатурних кейкапів GMK по якомусь там аніме Darling можна було продати за 800-900 баксів, якщо він новий і запакований. а з допами (новелтіс, латинські альфи та додатковими пробілами) - $1300, а може і більше.
правда минулої осені вийшов другий ран (за виключенням кількох мінорних відмінностей -- точно такий же сет) і все це впало в ціні майже в 10 разів
(втім, R1 все одно продають дорожче в пам'ять про минулі часи)
тим не менш, це приклад того наскільки анімешники готові платити. так в сабжевій новині відеокарта, а там просто ковпачки на клавіатуру
і це далеко не один такий анімешний сет від GMK, був ще future funk та інші.
а я і про аніме такі ніколи не чув
якби сам не колекціонував гмк-сети, то і не дізнався б ніколи, скоріше за все.
правда минулої осені вийшов другий ран (за виключенням кількох мінорних відмінностей -- точно такий же сет) і все це впало в ціні майже в 10 разів
тим не менш, це приклад того наскільки анімешники готові платити. так в сабжевій новині відеокарта, а там просто ковпачки на клавіатуру
а я і про аніме такі ніколи не чув
-
Hells Angels
Member
в кастомну коробку запхати, яку також можна розмалювати у даному стиліVlaad13: ↑ 21.07.2025 10:26напишіть шановні чи можна якось встановити відяху цією стороною наперед?
-
leif
Member
навіщо? ставиш відяху як завжди в слот PCIe, системник десь поруч на столі -- профіт, дивись скільки душа забажає. можеш взяти аіо з підсвіткою, щоб було краще видно за будь-якого освітлення)Vlaad13: ↑ 21.07.2025 10:26відяху цією стороною наперед?
-
dead_rat
Member
Продавати завжди можна, а скільки їх купили по такій ціні?leif: ↑ 21.07.2025 10:34 не так давно сет клавіатурних кейкапів GMK по якомусь там аніме Darling можна було продати за 800-900 баксів, якщо він новий і запакований. а з допами (новелтіс, латинські альфи та додатковими пробілами) - $1300, а може і більше.
-
leif
Member
стільки скільки продавали, буквально всі. ти б не встиг розмістити оголошення на мехмаркеті, у тебе б вже черга стояла.dead_rat: ↑ 21.07.2025 10:40Продавати завжди можна, а скільки їх купили по такій ціні?
Відправлено через 45 секунд:
насправді їх був якийсь мікротираж, можу помилятись, але здається штук 250-300 сетів. і це, як завжди, сильно задрало ціну.
-
dead_rat
Member
leif
Дивно, я якось купив лімітовану титанову мишку від Рейзеру, нову з магазу десь за третину мсрп
Дивно, я якось купив лімітовану титанову мишку від Рейзеру, нову з магазу десь за третину мсрп
-
leif
Member
гмк сети і клавіатури в цілому -- це окремий світ, ціни з якого можуть здатись просто дурістю ззовні цього світу. про колекціонування лімітованих мишок рейзер я нічого не знаю, подивись на ібей, може у тебе вже якийсь скарбdead_rat: ↑ 21.07.2025 10:44Дивно, я якось купив лімітовану титанову мишку від Рейзеру, нову з магазу десь за третину мсрп
-
Shaolin_Style
Member
все правильно, анимешники должны страдать 
-
Bukakanga
Member
нужно собрать комбо - белая золотая видеокарта с аниме-тянкой. Чтобы все накрутки сразу в одном.
-
saren
Member
Фрирен с тобой не согласна.Conqistador: ↑ 21.07.2025 10:18 анимешники как сектанты, за резиновую куклу или подушку с изображением идола заплатят вдвойне
- спойлер
-
Kai999
Member
покупаете видюху. по обычной цене.
покупаете наклейки в Китае.
наклеиваете.
и продавайте в 2 раза дороже.
покупаете наклейки в Китае.
наклеиваете.
и продавайте в 2 раза дороже.
-
leif
Member
нічого собі у вас бізнес план! а чому ж не займетесь таким вигідним бізнесом? можливо, тому, що і самі здогадуєтесь, що ніхто не купить цей колхоз?Kai999: ↑ 21.07.2025 11:12и продавайте в 2 раза дороже.
-
Conqistador
Member
saren
я с куклами не играю
я с куклами не играю