Як мінімум - потужна заява!
Новости
Последние статьи и обзоры
Intel приписують роботу над мобільними чипами Nova Lake-AX з потужною вбудованою графікою
-
yariksom
Member
Предлагаю обсудить Intel приписують роботу над мобільними чипами Nova Lake-AX з потужною вбудованою графікою
-
1234waltz
Member
Гарна новина. Я був одним з найбільших скептиків, коли вийшло перше покоління дискретних відеокарт. Але визнаю, актуальний Xe2 Battlemage в iGPU та дискретках дійсно непогана альтернатива і те, що потрібно в умовах олігополії сімейки Хуанг-Су. Кажу не як теоретик, а як людина що в "червону" збірку поставила собі Arc B570.
-
Enjthesilence
Member
співчуваю1234waltz: ↑ 16.07.2025 13:52 як людина що в "червону" збірку поставила собі Arc B570.
-
1234waltz
Member
Чому саме? На актуальних дровах все прекрасно працює. Монітор в мене 1080р, тож від "дефіциту" фпс та VRAM не страждаю.
-
Volodya811
Member
Не зважайте. Люди сидять на старому хламі, а Ви купили товар-новинку. Це просто людська заздрість.1234waltz: ↑ 16.07.2025 14:22Чому саме? На актуальних дровах все прекрасно працює. Монітор в мене 1080р, тож від "дефіциту" фпс та VRAM не страждаю.
-
Nekros
Member
Наче це першокласний преміальний продукт для заздрощівVolodya811: ↑ 16.07.2025 15:06 Люди сидять на старому хламі, а Ви купили товар-новинку. Це просто людська заздрість.
-
IronWithin
Member
Enjthesilence
почули володю? заздрити - погано
почули володю? заздрити - погано
-
Kyro
Member
Чувак з 5080 дуже заздрить комусь хто купив B570.Volodya811: ↑ 16.07.2025 15:06Не зважайте. Люди сидять на старому хламі, а Ви купили товар-новинку. Це просто людська заздрість.1234waltz: ↑ 16.07.2025 14:22
Чому саме? На актуальних дровах все прекрасно працює. Монітор в мене 1080р, тож від "дефіциту" фпс та VRAM не страждаю.
Можна я теж буду заздрити зі своєю 4070Super.
-
Scoffer
Member
А з назви я вже подумав шо там потужна вбудована вафля 
-
Olgard_Samitnyk
Junior
Головна проблема цих процесорів з "потужною" вбудованою графікою це ціна. Той же Стрікс Хало в топ виконанні коштує як топовий ноутбук при цьому не дотягує по продуктивності. Я б хотів би побачити умовний 6-8 ядерник з такою ж графікою, але з можливістю самому вибрати об'єм пам'яті і ціною до 300 доларів за процесор, це був би топ. А так по ціні-продуктивності вони поступаються "класичним" пк.
-
waryag
Member
Буде все: потужність, ефективність, круті нові техпроцеси! Але потім!