Colorful готує молодші відеокарти GeForce RTX 50‑ї серії, обладнані двома роз’ємами M.2

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

Предлагаю обсудить Colorful готує молодші відеокарти GeForce RTX 50‑ї серії, обладнані двома роз’ємами M.2

Это хороший тренд и надо чтобы и другие популярные брэнды взяли это на вооружение в своих младших картах, ведь это реально круто особенно когда у пользователя мать m-ATX у которой обычно всего один-два накопителя м2 и есть возможность расширить объём памяти за счёт не используемых линий PCI-E видеокартой, и если уже ставить м2 то всегда сразу два а не один как это делали некоторые ведь обычно не используется 8 линий у младших видях так почему не занять их все сразу? клорфул в этом плане молодцы.
Vlaad13
Member

цікаво що там буде по температурах у цих ссд :lol:
phobosse
Member

Vlaad13: 11.07.2025 13:23цікаво що там буде по температурах у цих ссд
не знаю як тут, у мене була asus 4060ti, то там все було прекрасно. на м.2 непоганий радіатор, а сама карточка в цілому прохолодна, то ж ніяких проблем.
Sub-Zero
Member

Неплохо было бы туда добавить парочку портов sata и usb-c.
Kilo
Member

Sub-Zero: 11.07.2025 13:28 Неплохо было бы туда добавить парочку портов sata и usb-c.
И кофеварку!
xIIImaL
Member

Sub-Zero: 11.07.2025 13:28 Неплохо было бы туда добавить парочку портов sata и usb-c.
спойлер
photo_2025-07-11_13-50-01.jpg
Tesseract
Member

Молодші RTX 50XX чисто як відяхи - гі#но, але як кишеню для ссд може хтось і купить. Принаймні буде не так шкода витрачених грошей.
Charger
Member

Не здивуюся, якщо вистрелить. З огляду на скорочення слотів pci-x в сучасних МП (особливо бюджетних)
Georgin
Member

Більша частина розсіювання тепла припадає саме на текстоліт, а тут його закрили SSD-шками, які самі досить сильно нагріваються. Не дуже практично на мій погляд.
IronWithin
Member

Georgin: 11.07.2025 14:07 Більша частина розсіювання тепла припадає саме на текстоліт, а тут його закрили SSD-шками, які самі досить сильно нагріваються. Не дуже практично на мій погляд.
А радіатор тоді яку функцію виконує, і чому він тоді таких розмірів?
Nekros
Member

Цікаво, як ці ссд системою ініціалізуються. З них може завантажуватися віндовс?
Sub-Zero
Member

Kilo: 11.07.2025 13:32
И кофеварку!
Ну это в будущих поколениях. Не всё сразу. Ведь сейчас эпоха устойчивого развития.
phobosse
Member

Nekros: 11.07.2025 14:37Цікаво, як ці ссд системою ініціалізуються. З них може завантажуватися віндовс?
так само, як підключені через адаптер pci-e. все можна. головна вимога до системи загалом - підтримка PCI Express Bifurcation. без підтримки SSD в такому GPU просто не запрацює.
MaxZema
Member

Може взагалі пора вже відмовитися від материнських плат , та все розпалювати на відяхах?
Sub-Zero
Member

MaxZema: 11.07.2025 15:47 Може взагалі пора вже відмовитися від материнських плат , та все розпалювати на відяхах?
Та треба все в проц, а проц у БП.
phobosse
Member

MaxZema: 11.07.2025 15:47Може взагалі пора вже відмовитися від материнських плат , та все розпалювати на відяхах?
Asrock BC-250 :beer:
Georgin
Member

IronWithin

А радіатор відводить тепло від ключових силових елементів, які дуже різко розігріваються і потрібно швидко відвести велику кількість тепла з маленьких поверхонь - тому він такий великий і зроблений з відповідних матеріалів.
Геральт
Active Member

MaxZema: 11.07.2025 15:47 Може взагалі пора вже відмовитися від материнських плат , та все розпалювати на відяхах?
:learn:
Як в око вліпив
AssayMAS
Member

Georgin: 11.07.2025 14:07Не дуже практично на мій погляд.
покупай 5050 ОС моделей и сразу делай -20..60% по ГГц и будет те холодная карта.
Вот у 5090 и 5070 мосфеты питания одинаковые только в 5090 они в 20-25Амперном режиме работают с макс КПД, а в 5070 в 35Амперном с кпд на 10% меньше то есть надо на 4Ватта тепла на мосфет больше отвести.
yurius_r
Member

phobosse
На скільки мені відомо 8+4+4 підтримує лише AMD. В інтела на десктопі лише 8+8
Ответить