Моторошна пригода Little Nightmares 3 виходить у жовтні

Обсуждение статей и новостей сайта
Ответить
Автор
Member

Пропоную обговорити Моторошна пригода Little Nightmares 3 виходить у жовтні

Орі закрив, автомату закриваю, і до маленьких жахітть руки теж дійдуть! :super:
MaxZema
Member

ну і ціна...
Scoffer
Member

Та нє, за інді грульку на дві години максимум це вже занадто. Куплю по скидці 90%.
Guest003
Member

В першій і другій частині вибив платину(хоча у першій платини немає, там голдова ачівка). Третю буду на пк вже грати)
Georgin
Member

Хм, зробили б третю частину окремо за гривень 600 і всю трилогію разом десь за 1400 грн. - було б непогано.
Хоча от дивлюся на перші дві частини - ціна в них (особливо у другої) досі просто inhuman.
MaxZema
Member

Georgin: 25.06.2025 20:31 Хм, зробили б третю частину окремо за гривень 600 і всю трилогію разом десь за 1400 грн. - було б непогано.
Хоча от дивлюся на перші дві частини - ціна в них (особливо у другої) досі просто inhuman.
раніше коштувала набагато дешевше - першу взяв за 100+грн ,а за другу щось за 249 .
Georgin
Member

MaxZema

Мабуть, Ви взяли на якомусь розпродажі. Не пригадую, щоб ігри в STEAM з часом дорожчали в 3-4 рази :)
daesz
Member

Georgin
схоже на те, бачу по історії - перша частина була по 79₴ https://steamdb.info/app/424840/
а друга по 131₴ (але до подорожання вона коштувала 399₴ за фул прайс) https://steamdb.info/app/860510/
Anytime
Member

Georgin: 25.06.2025 20:57 MaxZema

Мабуть, Ви взяли на якомусь розпродажі. Не пригадую, щоб ігри в STEAM з часом дорожчали в 3-4 рази :)
В 3-4 рази такого ще не помічав, але немало проектів в 2-2,5 рази подорожчало за останні роки..
- проекти від Paradox
- RDR2 (900 -> 2600)
- Elden Ring (900 ->1800)

Відьмак, наприклад, кілька разів для нас дорожчав, не кажучи про купу інших проектів які набрали в ціні 50% чи більше. Не дуже приємно, коли дорожчають проекти, яким 10 чи більше років. Звісно девальвація національної валюти та ситуація вплинули, але старі проекти які вже давно не підтримуються...
daesz
Member

Anytime
хогвардс туди ж - з 799 до 1599.
nochnik89
Member

daesz
я помню был момент распродажи, в районе 500 гривен был.

Любителям хорроров , they are here
спойлер
https://drive.google.com/file/d/1aeaHup ... sp=sharing
Georgin
Member

Anytime

Зрозуміло. Я такого не помічав, тому що стараюсь по максимуму купувати у GOG і нечасто заходжу в STEAM і дивлюсь, що там і як.
В STEAM остання моя покупка - це Wolcen у 2024 році.
Ответить