Death Stranding 2: On The Beach отримує високі оцінки від критиків і перших гравців

Обсуждение статей и новостей сайта
Ответить
Автор
Member

Пропоную обговорити Death Stranding 2: On The Beach отримує високі оцінки від критиків і перших гравців
Мені якраз не вистачало динамічного геймплею в грі. Аудіо-візуально та в плані сюжету, перша частина топчик. Натомість, МГС5: Фантом Пейн, крута в плані геймплею, але сюжет там наркоманський та мене не зачіпив. Тут наче об'єднали найкраще з обох ігор.
Dremjke
Member

kairo: 25.06.2025 12:37МГС5: Фантом Пейн, крута в плані геймплею, але сюжет там наркоманський та мене не зачіпив.
У всіх кодзімівських іграх люта наркоманія відбувається.
fantomrulezz
Member

Перша частина - це єдина гра, яку я "пройшов на ютубі".
Кілька разів намагався пройти, але саме "грати" в це просто неможливо, геймплей відверто нудний і нецікавий.
А жаль, бо графон і артдизайн шикарний, музика крута, живі актори, дорогі катсцени.
Кодзімі треба попустити трохи його его і найняти нормальних геймдизайнерів.
Після уходу на вільні хліба з його ігор геймплей тупо пропав.
В усі МГС-и було цікаво грати, а не лише катсцени дивитись.
Подивимось, як воно в другій частині, наче тут трохи екшону додали.
VovaII
Member

fantomrulezz: 25.06.2025 14:11Перша частина - це єдина гра, яку я "пройшов на ютубі".
Не єдина, але на Ютубі. Коли сам спробував — не хватило терпіння пройти пролог, так і закинув... — Схоже не один я, бо у другій екшон скоріше починається.
Приколи із побудованими дорогами/драбинами, які потрібно самому будувати, також додаються.
kairo
Member

VovaII: 25.06.2025 15:00Приколи із побудованими дорогами/драбинами, які потрібно самому будувати, також додаються.
Я коли почав грати ДС1, там вже за мене все набудували :laugh:
Vladys77
Member

fantomrulezz: 25.06.2025 14:11 Перша частина - це єдина гра, яку я "пройшов на ютубі".
Кілька разів намагався пройти, але саме "грати" в це просто неможливо, геймплей відверто нудний і нецікавий.
А жаль, бо графон і артдизайн шикарний, музика крута, живі актори, дорогі катсцени.
Кодзімі треба попустити трохи його его і найняти нормальних геймдизайнерів.
Після уходу на вільні хліба з його ігор геймплей тупо пропав.
В усі МГС-и було цікаво грати, а не лише катсцени дивитись.
Подивимось, як воно в другій частині, наче тут трохи екшону додали.
А мені перша частина всім сподобалась. А друга - це покращена перша. Тому всім чудова.

Відправлено через 1 хвилину 46 секунд:
kairo: 25.06.2025 15:09
VovaII: 25.06.2025 15:00Приколи із побудованими дорогами/драбинами, які потрібно самому будувати, також додаються.
Я коли почав грати ДС1, там вже за мене все набудували :laugh:
Вони будівлі відкривають по ходу прогресу. Тому все що набудоване до вас стане доступне вам лише коли ви самі зможете таке будувати.

Відправлено через 2 хвилини 27 секунд:
kairo: 25.06.2025 12:37 Пропоную обговорити Death Stranding 2: On The Beach отримує високі оцінки від критиків і перших гравців
Мені якраз не вистачало динамічного геймплею в грі. Аудіо-візуально та в плані сюжету, перша частина топчик. Натомість, МГС5: Фантом Пейн, крута в плані геймплею, але сюжет там наркоманський та мене не зачіпив. Тут наче об'єднали найкраще з обох ігор.
Мені усього вистачало. І не частих зіткнеь з босами, і досить частих зі звичайними тварюками. Бо в мене було завдання побудувати інфраструктуру і з'єднати різні бази швидкічними шляхами.

Відправлено через 4 хвилини 5 секунд:
Якщо коротко, то я просто в афігє від краси графіки та крутості керування на Dual Sense після пекарні з XBOX like контроллером.

І оті всі казки про +100500 кадрів на ПК в порівнянні з сосолькою, на якій лише мило - це все казки від тих, хто ніколи не грав на нормальній PS5 з Dual Sense :D
mycolaevich
Member

На мою думку така оцінка досить закономірна: судячи з рецензій гра як перша частина тільки краще у всіх аспектах. Відповідно гратимуть в неї ті, кому перша частина сподобалась. А ті кому ДС1 не зайшла проходять повз.
VovaII
Member

Вибачаюсь, а вона знов тільки на PS? На ПК "може колись..."? :shuffle:
Ответить