Новости
Последние статьи и обзоры
Вибір відеокарти
-
Moderator
Moderator
Будь-які питання щодо вибору відеокарт. Загальна тема.
Продовження попередньої теми.
Специфікації та порівняння GPU
Огляди та тести відеокарт
Продовження попередньої теми.
Специфікації та порівняння GPU
Огляди та тести відеокарт
-
oh_boy
Member
Може на форумі з'явились нові власники RX 9070 XT/non XT відеокарт. Цікаво почути ваші думки, щодо цього девайсу 
-
taras_cs
Member
Є камрад unique-neon, в нього є, бо він писав в цій темі:oh_boy: ↑ 17.06.2025 14:09 Може на форумі з'явились нові власники RX 9070 XT/non XT відеокарт. Цікаво почути ваші думки, щодо цього девайсу![]()
viewtopic.php?p=3964671#p3964671
Відправлено через 4 хвилини 23 секунди:
Мені теж цікаво почитати. Я собі хочу PowerColor Radeon RX 9070 XT Red Devil купити, але поки що не маю нагоди брати кредити (хоч старі виплачу, нарешті).
-
Striker
Member
Я вже старий власник вважаюсь?oh_boy: ↑ 17.06.2025 14:09Може на форумі з'явились нові власники RX 9070 XT
-
demkin
Junior
А какого вендора лучше взять PowerColor Red Devil или Asus TUF ? Цена практически одинаковая (9070xt)
-
Striker
Member
demkin
З цих двох я би взяв TUF, бо на рік більше гарантія.
З цих двох я би взяв TUF, бо на рік більше гарантія.
-
taras_cs
Member
Навпаки, чим давніший користувач, тим краще. Чекаємо на ваш відгук. А ще цікаво, як вам ваш Aorus Elite, бо на них щось зовсім відгуків не зустрічав.Striker: ↑ 17.06.2025 15:52Я вже старий власник вважаюсь?
-
Striker
Member
taras_cs
Я все розжовував в попередній темі з картинками температур, обертів і т. д.
-
taras_cs
Member
В тій, що на over 2500 сторінок?Striker: ↑ 17.06.2025 16:13 taras_cs
-
Striker
Member
-
taras_cs
Member
Оце розмова! 
Відправлено через 43 секунди:
Я поки що цей фрагмент знайшов
viewtopic.php?p=3970878#p3970878
Відправлено через 43 секунди:
Я поки що цей фрагмент знайшов
viewtopic.php?p=3970878#p3970878
-
oh_boy
Member
Маю одну із найпростіших версій - PowerColor Reaper. Вона надзвичайно маленька по габаритам, мінус звичайно шум. Але в мене сильніше шуміла RX 6900 XT від XFX, модель Merc319. Температури ок, з андервольтом краще. Може буде час, то зроблю тести з фото кому буде цікаво.taras_cs: ↑ 17.06.2025 16:09Навпаки, чим давніший користувач, тим краще. Чекаємо на ваш відгук. А ще цікаво, як вам ваш Aorus Elite, бо на них щось зовсім відгуків не зустрічав.Striker: ↑ 17.06.2025 15:52Я вже старий власник вважаюсь?
Щодо вибору амд відеокарт, то брав би виключно від вендорів XFX, PowerColor та Sapphire. Це виключно моя думка, ні до чого не закликаю
-
Striker
Member
taras_cs
Якщо коротко - мене влаштовує, бо я її цілеспрямовано брав через 4 роки гарантії. І вона красива.
Ще найвищі частоти з коробки.
Red devil чи XFX Mercury буде краще по охолодженню, але там тільки 2 роки.
Якщо коротко - мене влаштовує, бо я її цілеспрямовано брав через 4 роки гарантії. І вона красива.
-
Ektalion
Member
XFX - 3 роки гарантія.Striker: ↑ 17.06.2025 16:30 Якщо коротко - мене влаштовує, бо я її цілеспрямовано брав через 4 роки гарантії. І вона красива.Ще найвищі частоти з коробки.
-
Striker
Member
Ektalion
Нормальної версії взагалі ніде немає, крім підозрілих магазинів.
https://hotline.ua/ua/computer-videokar ... t=priceAsc
Є в нормальних не ОС версія, але кому вона потрібна.
Нормальної версії взагалі ніде немає, крім підозрілих магазинів.
Є в нормальних не ОС версія, але кому вона потрібна.
-
Nedis
Member
Добрый день. На борту rtx 4060, ryzen 5 5600. Заметил, что в новых проектах генерация кадров часто так себе вывозит, т.к видеопамяти не всегда хватает на это. Подумал, что пока 4060 неплохо на вторичке продается, то может есть смысл до 5060 ti 16gb апгрейднуться? Вторичку сейчас не хочется рассматривать. Рассматривал вариант с ASUS DUAL, такая же сейчас стоит. Вроде один отзыв писал, что до 75 градусов нагревается, но будто не так критично. Ценник, где-то 21-22к. Что скажете?
-
Volodya811
Member
У Вас в конфігурації ПК 1080р монітори (Samsung BX 2350 і LG 23EA53). Невже у якихось іграх не вистачає 4060?Nedis: ↑ 18.06.2025 14:40 Добрый день. На борту rtx 4060, ryzen 5 5600. Заметил, что в новых проектах генерация кадров часто так себе вывозит, т.к видеопамяти не всегда хватает на это. Подумал, что пока 4060 неплохо на вторичке продается, то может есть смысл до 5060 ti 16gb апгрейднуться? Вторичку сейчас не хочется рассматривать. Рассматривал вариант с ASUS DUAL, такая же сейчас стоит. Вроде один отзыв писал, что до 75 градусов нагревается, но будто не так критично. Ценник, где-то 21-22к. Что скажете?
П.С. На мою думку, якщо вийде вигідно продати 4060 і не сильно багато доплатити до 5060Ті, то чому б і ні? Питання в ціні оновлення.
-
oh_boy
Member
Та можна будь-яку брати, асус дуал непоганий варіант, якщо це звісно не EVO версія. А температурний режим складається з багатьох факторів, тож відгук не є об'єктивним.Nedis: ↑ 18.06.2025 14:40 Добрый день. На борту rtx 4060, ryzen 5 5600. Заметил, что в новых проектах генерация кадров часто так себе вывозит, т.к видеопамяти не всегда хватает на это. Подумал, что пока 4060 неплохо на вторичке продается, то может есть смысл до 5060 ti 16gb апгрейднуться? Вторичку сейчас не хочется рассматривать. Рассматривал вариант с ASUS DUAL, такая же сейчас стоит. Вроде один отзыв писал, что до 75 градусов нагревается, но будто не так критично. Ценник, где-то 21-22к. Что скажете?
-
FirstTDM
Member
Да, это имеет смысл - будет лучше с 5060 ti 16gbNedis: ↑ 18.06.2025 14:40Подумал, что пока 4060 неплохо на вторичке продается, то может есть смысл до 5060 ti 16gb апгрейднуться?
Если хорошо продать 4060, то стоит посмотреть на ASUS TUF-RTX5060TI-O16G-GAMINGNedis: ↑ 18.06.2025 14:40Рассматривал вариант с ASUS DUAL, такая же сейчас стоит.
-
Nedis
Member
Да, сталкер, обливион было не прям идеально. Цена вопроса, где-то около 10 тысяч обновление. И да, в точку, сижу на 1080Volodya811: ↑ 18.06.2025 14:43У Вас в конфігурації ПК 1080р монітори (Samsung BX 2350 і LG 23EA53). Невже у якихось іграх не вистачає 4060?Nedis: ↑ 18.06.2025 14:40 Добрый день. На борту rtx 4060, ryzen 5 5600. Заметил, что в новых проектах генерация кадров часто так себе вывозит, т.к видеопамяти не всегда хватает на это. Подумал, что пока 4060 неплохо на вторичке продается, то может есть смысл до 5060 ti 16gb апгрейднуться? Вторичку сейчас не хочется рассматривать. Рассматривал вариант с ASUS DUAL, такая же сейчас стоит. Вроде один отзыв писал, что до 75 градусов нагревается, но будто не так критично. Ценник, где-то 21-22к. Что скажете?
П.С. На мою думку, якщо вийде вигідно продати 4060 і не сильно багато доплатити до 5060Ті, то чому б і ні? Питання в ціні оновлення.