Capcom офіційно анонсувала Resident Evil Requiem

Обсуждение статей и новостей сайта
Ответить
Автор
Member

Пропоную обговорити Capcom офіційно анонсувала Resident Evil Requiem
Один з найочікуваніших проєктів найближчих 2-3 років для мене :jump:
Головне, щоб цей великий світ було цікаво досліджувати, ну і непогано б було якби нова ГГ стала важливою частиною лору серії, а не персонажем на 1 проєкт.
Якщо вийде покращенний аналог The Evil Within 2 - буде добре.
PC_Gdyn
Member

Предлагаю обсудить Capcom офіційно анонсувала Resident Evil Requiem

Подивився після трейлеру Resident уривок з анонсу Death stranding і до чого ж відрізняється якість анімації та промальовки персонажів. Склалося уявлення що в нову частину Resident понабирали студентів. А так всеодно чекаю на нову частину :rolleyes:
Draqoon
Member

Дивно шо графон кудись дівся. RE ENgine ще круто виглядає :-/
Enjthesilence
Member

з опен ворлдом на цьому рушії великі проблеми
Grava
Member

З цього приводу придбав RE Village за 262грн., зараз найбільша знижка на неї з моменту релізу.
ilcattivo
Member

Спершу подумав, що головною героїнею буде Роза Уінтерс, бо прям дуже на неї схожа.
Очікував також побачити постарілого Леона чи Джілл, але схоже що big reveal приберегли для інших трейлерів
NUN4AG
Member

Draqoon: 07.06.2025 12:01 Дивно шо графон кудись дівся. RE ENgine ще круто виглядає :-/
RE Engine добре виглядає в коридорних проєктах (RE7, RE Village, RE2-4R), але відверто посередньо в опенворлдах (Monster Hunters, Dragons Dogma 2).
MetalistForever
Member

Ну наконец - то и графон приличный и текстуры, лица персонажей приятные и ролики на движке ... как же я обожаю ,когда выходят игры не на вонючем UE 5 . В общем ждем :super:
Lekrs
Member

Нарешті відкритий світ
Dremjke
Member

Відкритий світ? Вибачте, але ні... Такого не треба.
FurryGentleman
Member

Надеюсь в игре будут аванпосты с зомби и вышками которые открывают "части" карты - а потом у тебя будет список "очень сильных" зомбей которых нужно ликвидировать что бы добраться до самого главного зомби - а еще будет прокачка скиллов и от твоего уровня будет зависеть урон по высокоуровневым зомби - и если их уровень слишком высокий ты не будешь наносить им урон а тебя они будут ваншотить - а еще нужна лошадь или мотоцикл который нужно будет постоянно заправлять - ох блин это ж все где то я уже видел :D
kairo
Member

FurryGentleman
Ще в грі має бути 12 різних видів валют, квести по типу - збери 400 шкур вовків і отримай шапку МАГА.
FurryGentleman
Member

kairo: 07.06.2025 17:45 FurryGentleman
Ще в грі має бути 12 різних видів валют, квести по типу - збери 400 шкур вовків і отримай шапку МАГА.
точно - забыл еще про 25 сетов шмоток которые одинаковые на вид - но цвет обводочки у них будет разный :rotate:
waryag
Member

дев’ята частина отримає великий відкритий світ і двох героїв
:censoured:
Я хочу новий резидент, а не клон ГТА! Опенворлд вбиває сурвайвал хоррор.
Pokidok
Member

Якщо вірити даск голему, то там не буде відкритого світу, але будуть просторі локації
Олег963
Member

Ех резік одна з останніх ігор яка ще чипляє і хочеться щось там оновлбвати в пк!
Ответить