Zotac показала міні-ПК із повноцінною десктопною GeForce RTX 5060 Ti з енергоспоживанням 180 Вт

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

Предлагаю обсудить Zotac показала міні-ПК із повноцінною десктопною GeForce RTX 5060 Ti з енергоспоживанням 180 Вт

Ругаю за то что припаяли синее недоразумение.
Хвалю за то что память не припаяли.

Предвкушаю цену которая делает покупку бессмысленной, как всегда и бывает, особенно с продуктами которые вместо прилавка попадают на выставку.
Одно дело продемонстрировать на выставке новую технологию в предсерийном образце, другое - всем давно известный и знакомый продукт.
Sensetivity
Junior

Цікаво, я би можливо таке собі купив замість системника.
Питання, яка буд ціна:?
Ektalion
Member

Sensetivity: 27.05.2025 17:12 Цікаво, я би можливо таке собі купив замість системника.
Ремонтопридатність 0%.
General Failure
Member

Sensetivity: 27.05.2025 17:12 Цікаво, я би можливо таке собі купив замість системника.
Навіщо ця байда без монітора, миши та клави?
Якщо є монітор, миша та клава, то навіщо ця байда?

Можна нормальний системник взяти чи моноблок.
dreamcome
Junior

На фото ви бачите прототип хбокс наступного покоління :)
vil2
Junior

Дюже крутецька річ. Була така з rtx2070 8gb. Дуже тихий моленький ігровий компуктер. Відеокарти в цій серії EN не ноутбучні а повноцінні. Добре охолодження всього. 2 вентиляторв на відеокарту, одна турбіна на CPU і одна окремо на ssd та ram. Літак.
Геральт
Active Member

General Failure: 27.05.2025 18:01 Навіщо ця байда без монітора, миши та клави?
Якщо є монітор, миша та клава, то навіщо ця байда?

Можна нормальний системник взяти чи моноблок.
Приставка з норм підтримкою мишо-клави і вінди? Дійсно, і кому воно треба...
alexeygalas
Member

ender: 27.05.2025 16:48Ругаю за то что припаяли синее недоразумение.
Не поділитесь, що б ви припаяли?
ender: 27.05.2025 16:48Хвалю за то что память не припаяли.
А оце навпаки краще було би зробити (економія місця, коротші доріжки=вища швидкість)

Відправлено через 4 хвилини 29 секунд:
Ektalion: 27.05.2025 17:16Ремонтопридатність 0%.
Часто у вас щось в лептопі ламалось?
Всі лептопи, які мав (а їх немало було) - жодних проблем. Нічого не ламалось.
Аціо
Member

Так зберіть собі ІТХ та майте-придбайте. У чому питання? У тому що буде трохи більше у розмірах та не розпаяне? Так то ж ще і перевага - краще охолодження, ремонтопридатність.
Ну а вартість таких виробів зазвичай позбавляє їх сенсу, адже придбати ноутбук з тим самим залізом виходить дешевше.

vil2: 27.05.2025 18:25 Дюже крутецька річ. Була така з rtx2070 8gb. Дуже тихий моленький ігровий компуктер. Відеокарти в цій серії EN не ноутбучні а повноцінні. Добре охолодження всього. 2 вентиляторв на відеокарту, одна турбіна на CPU і одна окремо на ssd та ram. Літак.
Ага тиха 50-60дБ+, холодна так 95с+.
Літак згоден - особливо під час підйому за аналогією виття турбін, та викиду полум'я з турбін літака.
KimRomik
Member

в чому проблема зробити ITX корпус та карту low profile? причому можна від імені свого бренду
ох уж ця пропрієтарщина...
Alligator
Member

Ektalion: 27.05.2025 17:16
Ремонтопридатність 0%.
А що ви там ремонтувати то зібрались?

П.С. повноцінною десктопною GeForce RTX 5060 Ti!!! промовчали: ноутбучний проц, ноубучна ОЗУ, .тдп відеокарти на пару десятків ват більша за ноутбучну :lol:
Rederst
Member

Питання за ціною. Маю сумніви що вона буде адекватна.
cheeseburger
Junior

А, прошли те времена, когда тянуло на компактные поделки. С годами понимаешь, что нет ничего лучше большого фултауэра с мощным железом внутри.
alexeygalas
Member

cheeseburger: 27.05.2025 20:27А, прошли те времена, когда тянуло на компактные поделки. С годами понимаешь, что нет ничего лучше большого фултауэра с мощным железом внутри.
А я кардинально навпаки - від пилососів на пів кімнати прийшов до елегантних міні збірок з потужним залізом всередині.
dext
Member

Ektalion: 27.05.2025 17:16 Ремонтопридатність 0%.
Саме модульність страждає, а от ремонтопридатність - така сама, це рішення для тих, кому потрібна компактність + енергоефективність
Conqistador
Member

ничего не имею против компактных системников с мощной встройкой, мощная дискретка в тесной коробке плохое сочетание, жужалки как в ноутбуках это самый настоящий пылесос по шуму и забиванию тонкого радиатора пылью
AFU_power
Member

Супер компікі, в мене була модель на десктопній 2080. Але з таким охладом проц Інтел буде троттлити. Доречі відяха там слотована, її можна зняти, або поставити іншу з такого же зотака чи приколхозити іншу
Inqizitor2022
Member

Да нафига это нужно, собрать нормальный десктопный ПК в нормальном корпусе с тихой 420 мм водянкой и дело с концом.
cheeseburger
Junior

Inqizitor2022: 27.05.2025 22:01Да нафига это нужно
Людям бывает скучно, хочется чего-то нового. Вот и приходят всякие мысли в голову.
vil2
Junior

Ага тиха 50-60дБ+, холодна так 95с+.
Літак згоден - особливо під час підйому за аналогією виття турбін, та викиду полум'я з турбін літака.
Ви так кажете бо не мали такого гарного комп'ютера. А я мав задоволення, саме задоволення користуватися. Я б і на 4070 її купив, але там біда в процессорах інтел які чомусь в синій екран виплатить що 13та що 14та серія. А ось це покоління думаю придбаю в літку.
Ответить