Аудиторія Doom: The Dark Ages уже перевищила три мільйони гравців

Обсуждение статей и новостей сайта
Ответить
Автор
Member

Предлагаю обсудить Аудиторія Doom: The Dark Ages уже перевищила три мільйони гравців

В Game Pass йому й дорога
Последний раз редактировалось Afit 21.05.2025 13:15, всего редактировалось 1 раз.
Beemine
Junior

С момента релиза можно поиграть за 10баксов. 3 Миллиона игроков (не покупок)! Онлайн в стиме в 5 раз меньше! УСПЕШНЫЙ УСПЕХ!
stakanctl
Member

Beemine: 21.05.2025 13:15 С момента релиза можно поиграть за 10баксов. 3 Миллиона игроков (не покупок)! Онлайн в стиме в 5 раз меньше! УСПЕШНЫЙ УСПЕХ!
Онлайн в стиме как-то влияет на успех?
Lekrs
Member

Думаю, варто трішки зачекати патчів оптимізації
Afit
Member

Lekrs: 21.05.2025 14:05 Думаю, варто трішки зачекати патчів оптимізації
Взагалі не бачу проблем з оптимізацією. Навіть на старому R7 3700X все дуже плавно йде 90-110fps. І це на максимальних налаштуваннях з 4070 Super в 1440p. В дуже великих замісах просаджує до 70, але плавність не страждає
erkins007
Member

Lekrs: 21.05.2025 14:05 Думаю, варто трішки зачекати патчів оптимізації
У игры сотка без генерации на абсолютном кошмаре. Куда лучше то?
Devijack
Member

Минула частина літала на майже на будь якому відрі 1050ti давала 60 фпс. А тепер як пише чел више треба 4070 щоб відчути прекрасну оптимізацію.
stakanctl
Member

Devijack: 21.05.2025 16:47 Минула частина літала на майже на будь якому відрі 1050ti давала 60 фпс. А тепер як пише чел више треба 4070 щоб відчути прекрасну оптимізацію.
Тебе нужна как минимум 2060, оптимизатор.
OldGoodGames
Member

Devijack: 21.05.2025 21:06 а ти нічого в 2022 не пам'ятаєш? Нічого в твоєму житті не змінилось? Поважай українців, користуйся перекладачем. Чи дуй назад до своїх, на кацаповери. Особисто мені тут русня огидна.
stakanctl: 21.05.2025 20:26search.php?st=0&sk=t&sd=d&sr=posts&auth ... &start=500
це такий типу натяк шо мова окупанта до того як кацапи почали повномасштабну війну не вважалась якмиось гівном?
воно з ванкувера тут сере

Відправлено через 1 хвилину 17 секунд:
Аудиторія Doom: The Dark Ages уже перевищила три мільйони гравців
мільйони мух не можуть помилятись :facepalm:
Dremjke
Member

Devijack: 21.05.2025 16:47А тепер як пише чел више треба 4070 щоб відчути прекрасну оптимізацію.
TDA побудована на RT*. Без відповідних карт вже не обійтись.
Хоча, як на мене, могли би зробити трасування опціональним.
Ответить