Чутки: Rockstar готує покращене перевидання Red Dead Redemption 2 для сучасних консолей

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

Предлагаю обсудить Чутки: Rockstar готує покращене перевидання Red Dead Redemption 2 для сучасних консолей

ахахахах
вони б ще обнову випустили вже як пс6 вийде :lol:
Lekrs
Member

Невже буде 60 кадрів? :laugh:
Krakrakrya
Member

Круто шо через 5 років після релізу пс5 можна отримать 60 фепесів в грі з пастгена
SKYJAKER
Member

Шо там можна ще покращувать ? скоро будуть покращувать ігри яким 1 рік чи що?
Krakrakrya
Member

SKYJAKER

Вона не юзає мощу пс5, навіть 60 фпс нема для пс4 версії
Lekrs
Member

SKYJAKER: 17.05.2025 12:44 Шо там можна ще покращувать ? скоро будуть покращувать ігри яким 1 рік чи що?
На консолях вона буквально не грабельна з її 30 фпс, цілитись просто ужс....
Georgin
Member

SKYJAKER

Дуже слушна думка. Мабуть, це новий тренд - братимуть ігри ~5-річної давнини, вкручуватимуть їм RayTracing чи апскейлер і на цьому все. Профіт.
Devijack
Member

SKYJAKER: 17.05.2025 12:44Шо там можна ще покращувать ?
геймплей. Наприклад докинути швидкість х2 до усього. Я того вялого, душного діда так і не посилив довести до фіналу. Може і до пів фіналу, чи на чверть... Набрідає гра дуже швидко.
Zzzz
Member

Devijack: 17.05.2025 14:10
SKYJAKER: 17.05.2025 12:44Шо там можна ще покращувать ?
геймплей. Наприклад докинути швидкість х2 до усього. Я того вялого, душного діда так і не посилив довести до фіналу. Може і до пів фіналу, чи на чверть... Набрідає гра дуже швидко.
вам в гта онлайн, пане зумер :gigi:
kairo
Member

Рокстар в своєму репертуарі, робимо обнови для консолей, а ви ПК гравці почекаєте пару років.
Zzzz
Member

kairo: 17.05.2025 15:17 Рокстар в своєму репертуарі, робимо обнови для консолей, а ви ПК гравці почекаєте пару років.
так на пк з моменту релізу можна грати в 60фпс :idea:
DuckRider
Member

SKYJAKER: 17.05.2025 12:44 Шо там можна ще покращувать ? скоро будуть покращувать ігри яким 1 рік чи що?
Таа можно убить, например
_Andrik_
Member

kairo: 17.05.2025 15:17 Рокстар в своєму репертуарі, робимо обнови для консолей, а ви ПК гравці почекаєте пару років.
Ну на ПК вона дуже непогано і зараз виглядає з урахуванням віку , а ось на ПС5 це трешак і кров з очей, і ніякі "покращалки" сучасних тв її не рятують . Як підмітили вище, вона не грабельна на консолі , особливо після ПК це :puke: біль

Часом хочеться поблукати тим світом на великому екрані , але рвотний рефлекс починається хвилин за 15 :insane:
Enjthesilence
Member

_Andrik_: 17.05.2025 16:16
Ну на ПК вона дуже непогано і зараз виглядає з урахуванням віку , а ось на ПС5 це трешак і кров з очей, і ніякі "покращалки" сучасних тв її не рятують . Як підмітили вище, вона не грабельна на консолі , особливо після ПК це :puke: біль

Часом хочеться поблукати тим світом на великому екрані , але рвотний рефлекс починається хвилин за 15 :insane:
компа до тв можна підключити :idea:
Kassatka
Member

_Andrik_: 17.05.2025 16:16 Часом хочеться поблукати тим світом на великому екрані , але рвотний рефлекс починається хвилин за 15 :insane:
Чому не підключите ПК до телевізора через HDMI кабель? А якщо RX 7900XT для 4K не вистачає FPS, то для RDR 2 є можливість увімкнути апскейл FSR через мод, все рівно набагато краще за ту нікчемну в режимі сумісності PS 5 вийде.
_Andrik_
Member

Enjthesilence
Kassatka
Особливості моєї роботи не сильно заохочують до тяганини компа до тв , бо після 2-3 тижнів хочеться просто впасти на диван і взяти геймпад , а не відключати дюжину кабелів і тягнути ПК в іншу кімнату , що б потім коли родина повернеться додому тягнути це все назад.

Мало хто зрозуміє на цьому ресурсі , що це працювати в дальнобої і водночас любити залізяки , ігри і знайти час на покататися в МТБ режимі :shuffle: .

Відправлено через 2 хвилини 9 секунд:
Kassatka: 17.05.2025 16:38
_Andrik_: 17.05.2025 16:16 Часом хочеться поблукати тим світом на великому екрані , але рвотний рефлекс починається хвилин за 15 :insane:
Чому не підключите ПК до телевізора через HDMI кабель? А якщо RX 7900XT для 4K не вистачає FPS, то для RDR 2 є можливість увімкнути апскейл FSR через мод, все рівно набагато краще за ту нікчемну в режимі сумісності PS 5 вийде.
Звісно підключав, і це було прекрасно, і перевершило очікування , але ... описано вище :)
dfcz
Member

Именно для консолей, вообще, вполне разумно. Вот выходит PS6 / новый XBox, и благодаря дополнительной производительности можно делать апскейл не с 720р, а с 864р, или даже с 1080р; плюс отражения и тени "получше" (по-прежнему мыльное нечто, но теперь с лучами), плюс дистанцию отрисовки на 0.5 пунктов поднять, ну и текстуруи можно аналогичные "High" на ПК.
Kullerok
Member

Я не знаю как вы на этих плойках играете в такие игры. Я как увидел пару игр у друга на плойке малость офигел от того насколько убого оно выглядит по сравнению с ПК версиями, когда у тебя фул настройки на 2к оледе 120 фпс + в подобных играх.
Diablique
Member

Моя любимая игрулька! Поки що Артур для мене самий "живий" персонаж.
Enjthesilence
Member

Kullerok: 17.05.2025 21:40 Я не знаю как вы на этих плойках играете в такие игры. Я как увидел пару игр у друга на плойке малость офигел от того насколько убого оно выглядит по сравнению с ПК версиями, когда у тебя фул настройки на 2к оледе 120 фпс + в подобных играх.
ціна питання фулл налаштувань у 2к 120фпс з олед монітором це скільки "плейстешенів" десь 4-5 штук?
Ответить