Ремейк Prince Of Persia: Sands Of Time вийде на початку 2026 року

Обсуждение статей и новостей сайта
Ответить
Автор
Member

Пропоную обговорити Ремейк Prince Of Persia: Sands Of Time вийде на початку 2026 року

А принц буде чорним?
Lekrs
Member

Seraphim: 15.05.2025 10:28 Пропоную обговорити Ремейк Prince Of Persia: Sands Of Time вийде на початку 2026 року

А принц буде чорним?
Голубим :banan:
AntonyKandaurov
Member

Чорний голубий :idea:
firestarter256
Member

Спасибо поржал! История творится в Персии (нынешний Иран+Ирак), так что чорным могет быть! А насчет не того цвета вполне могло быть! Исламской культуры еще не было
Alexx-wisa
Member

Щоб розробники почали випускати нові ігри і не робити рімейки треба не купувати ті рімейки, бо інакше це шлях в нікуди.
Scoffer
Member

firestarter256: 15.05.2025 10:54История творится в Персии (нынешний Иран+Ирак), так что чорным могет быть!
У них і в японії всі самураї негри. Але в реальності перси це індо-арійська гілка індо-європейської мовної сім'ї, і згідно з генетичними дослідженнями колись дуже давно виїхали приблизно з території України. Білі вони. Вузьконосі, відносно світловолосі (в сенсі шатени, а не брюнети як їхні сусіди), з блакитними або коричневими очима, а не чорними знову ж як у сусідських семітів чи індусів з нижчих каст і оте все.

Відправлено через 3 хвилини 12 секунд:
Зараз там звісно вже понамішувалось багато всякого, але взагалі перси-арії мають європейське походження з усіма відповідними наслідками.
Tetronga
Member

Alexx-wisa: 15.05.2025 11:13 Щоб розробники почали випускати нові ігри і не робити рімейки треба не купувати ті рімейки, бо інакше це шлях в нікуди.
Цій грі ремейк потрібний, бо там бойовка однокнопочна, кривий паркур і застаріла графіка вже не дають насолодитись хорошою в цілому грою
VirusikZloy
Member

Интересно шахеды с него можно будет запускать ? По иранцам
firestarter256
Member

Scoffer Да я в курсе, у меня обе дочерии на меня не похожиеИзображение
Вложения
E3XISt0eY9o.jpg
Последний раз редактировалось firestarter256 15.05.2025 12:31, всего редактировалось 1 раз.
waryag
Member

Alexx-wisa: 15.05.2025 11:13Щоб розробники почали випускати нові ігри і не робити рімейки треба не купувати ті рімейки, бо інакше це шлях в нікуди.
Ти не туди воююєш! :lol:
На відміну від тримачів консолей з багатократними перевиданнями, юбісофт переважно випускає нові ігри. І навіть не по асасінам і фар край. І не тільки онлайн.
За останні роки це іммортал, метроідванія по принцу, ВД легіон, райдерс репаблік, ігри по ЗВ і аватару, х-ком по маріо і раббідс, зе крю, валіант хартс і інші. Але продаються вони так собі: від великих провалів до невеликих успіхів.
Pavel Lesunov
Member

Ну не знаю хто як, але особисто Я буду її чекати, бо після "два трони", а саме з них мені сподобалась ця серія - піски часу ну дуже вже вирвиочно бачились на той час(хоч і пройшов їх). :shuffle:
Prescott
Member

Эта игра может спасти юбиков если не налажают.
Skiff93
Member

Seraphim: 15.05.2025 10:28 Пропоную обговорити Ремейк Prince Of Persia: Sands Of Time вийде на початку 2026 року

А принц буде чорним?
Чорна лиса товста лезбіянка з протезом
Reinmar
Member

ПП легенда, хоча якимось дивом я цю першу оригінальну частину так і не пройшов, хоча проходив наступні і мобільні версії (ех, скільки нудних пар пройшло весело за цією грою:))
deangelis
Member

Alexx-wisa: 15.05.2025 11:13 Щоб розробники почали випускати нові ігри і не робити рімейки треба не купувати ті рімейки, бо інакше це шлях в нікуди.
чому шлях в нікуди? я б з задоволенням пограв в римейки старих ігор, які колись років 20-30 назад вважалися дуже крутими, але зараз вже безнадійно застаріли, і важко себе заставити в таке грати. Хоча Принц Персії і зараз чудово грається.
Tetronga: 15.05.2025 12:02 бойовка однокнопочна, кривий паркур і застаріла графіка вже не дають насолодитись хорошою в цілому грою
ну от з цим не згоден взагалі...де ти в Принці Персії побачив "однокнопочну бойовку" і "кривий паркур"?? :facepalm: я пару років назад вирішив знову пройти всю трилогію Принца і можу сказати що гра навіть зараз чудово грається...графіка звичайно застаріла, але не настільки щоб це заважало проходженню. Картинка нормальна, геймплей - чудовий. Можу сказати що від проходження Принца 20-річної давності я отримав більше задоволення чим від сучасних розпіарених ааа проектів. Так наприклад можу сказати що Принц мені більше сподобався чим хвалені сучасні Год оф вар чи Хорайзон зеро даун. От якраз геймплей і бойовка мені куди більше зайшли саме в Принці чим в цих ааа проектах.
Tetronga
Member

deangelis: 16.05.2025 13:50
чому шлях в нікуди? я б з задоволенням пограв в римейки старих ігор, які колись років 20-30 назад вважалися дуже крутими, але зараз вже безнадійно застаріли, і важко себе заставити в таке грати. Хоча Принц Персії і зараз чудово грається.
Tetronga: 15.05.2025 12:02 бойовка однокнопочна, кривий паркур і застаріла графіка вже не дають насолодитись хорошою в цілому грою
ну от з цим не згоден взагалі...де ти в Принці Персії побачив "однокнопочну бойовку" і "кривий паркур"?? :facepalm: я пару років назад вирішив знову пройти всю трилогію Принца і можу сказати що гра навіть зараз чудово грається...графіка звичайно застаріла, але не настільки щоб це заважало проходженню. Картинка нормальна, геймплей - чудовий. Можу сказати що від проходження Принца 20-річної давності я отримав більше задоволення чим від сучасних розпіарених ааа проектів. Так наприклад можу сказати що Принц мені більше сподобався чим хвалені сучасні Год оф вар чи Хорайзон зеро даун. От якраз геймплей і бойовка мені куди більше зайшли саме в Принці чим в цих ааа проектах.
Там всі рядові вороги вбиваються однією комбінацією - space+лкм :think:
Паркур кривий після сасасінів, нічого з собою не зроблю
deangelis
Member

Tetronga: 16.05.2025 19:12
Там всі рядові вороги вбиваються однією комбінацією - space+лкм :think:
Паркур кривий після сасасінів, нічого з собою не зроблю
ми напевно різні ігри грали? там є декілька типів ворогів і до кожного треба свій підхід. В чому "кривість" паркуру ти так конкретно і не пояснив... :dontknow:
а з ассасином я б в загалі не порівнював, бо в свій час якось пробував грати один з перших асасинів і якраз там можна було в одиночку перебити всю армію цілого міста плюс повторювальний геймлей з одноманітними місіями і все це розчарувало і взагалі відбило бажання грати асасини і я дропнув того асасина і більше ніколи до них не повертався, можливо нові асасини і кращі, не знаю, бо з того часу не було бажання в них грати. А Принц так і залишається одною з кращих ігор, які я коли небудь грав
Ответить