Предлагаю обсудить Розкрито специфікації мобільних процесорів Intel Core Ultra 300 (Panther Lake)
Пожаліли xe для бюджеток
Новости
Последние статьи и обзоры
Розкрито специфікації мобільних процесорів Intel Core Ultra 300 (Panther Lake)
-
max1996
Member
-
Iferius
Junior
Тобто Panter lake і nova lake 18a?
-
waryag
Member
В табличці якась маячня: ГПУ с 4 блоками показує таку ж продуктивність, що і з 12, і ТДП ніяк не впливає на продуктивність.
Але де юаовери і де редакторська перевірка новин?
Але де юаовери і де редакторська перевірка новин?
-
alexeygalas
Member
4P ? Boooooooring. Знач беру Lenovo на 9 285H (6+8+2 w/ Arc 140T)
Відправлено через 55 хвилин 30 секунд:
P.S. Хоча може на новому тех процесі цей конфіг 4p8e4LPe може і обскакати 6p8e2LPe на Arrow-Lake-H. Хтозна
Відправлено через 55 хвилин 30 секунд:
P.S. Хоча може на новому тех процесі цей конфіг 4p8e4LPe може і обскакати 6p8e2LPe на Arrow-Lake-H. Хтозна
-
Kashtan
Member
Лептопні 45 ватні та слабші ЦПУ значно легше зробити ніж 125 ватні десктопні, які по факту шістсот ватні в розгоні. Тому пантера так, Нова - не факт.Iferius: ↑ 01.05.2025 14:49 Тобто Panter lake і nova lake 18a?
-
Yalg
Member
Кручу-верчу клиентов наеобмануть хочу.
Есть только одна правоверная формула - 8+0+0. Двухпоточность - обязательна.
-
alexeygalas
Member
Так навіть 1 lpe швидший за вірт поток 1P. Сенс?Yalg: ↑ 02.05.2025 07:368+0+0. Двухпоточность - обязательна.
-
VRoman
Member
Правильная формула - это одно сверхжирное ядро с 16 потоками, которое в многопотоке будет быстрее всех сегодняшних 16-ядерников.Yalg: ↑ 02.05.2025 07:36 Кручу-верчу клиентов наеобмануть хочу.
-
Denvys5
Member
VRoman
IBM Telum II
IBM Telum II
-
Yalg
Member
Расскажи это серии core ultra 200, и всем её "счастливым" покупателям.alexeygalas: ↑ 02.05.2025 08:05Так навіть 1 lpe швидший за вірт поток 1P. Сенс?
-
alexeygalas
Member
Yalg
Тож і розказую. Бо сам маю. E core в 1.5 рази швидший за віртуальний потік. І це на рапторах. А тут е ядра ще трошки швидші.
Я покупкою задоволений на всі сто.
На відміну від тих, хто про арроу тільки на парканах читали і розказують рябої кобили сон ))
Тож і розказую. Бо сам маю. E core в 1.5 рази швидший за віртуальний потік. І це на рапторах. А тут е ядра ще трошки швидші.
Я покупкою задоволений на всі сто.
На відміну від тих, хто про арроу тільки на парканах читали і розказують рябої кобили сон ))