Тираж ремейка Silent Hill 2 перевищив два мільйони копій

Обсуждение статей и новостей сайта
Ответить
Автор
Member

Предлагаю обсудить Тираж ремейка Silent Hill 2 перевищив два мільйони копій
В тред врываются «радужные» из ЕА и кричат, что два миллиона - это не о чём и отменяют ремейк Dead Space 2
:mad:
gavr
Member

Мою 4080 грузит в порядке. Настройки макс. Без длсс до 60кадров,с длсс качество до 100кадров
Prescott
Member

Отличная игра, прошёл с удовольствием. :up:
VBerezovsky
Member

doc-oc: 29.01.2025 15:08 Предлагаю обсудить Тираж ремейка Silent Hill 2 перевищив два мільйони копій
В тред врываются «радужные» из ЕА и кричат, что два миллиона - это не о чём и отменяют ремейк Dead Space 2
:mad:
Якщо вже мова зайшла про Фейлгард (якщо я правильно зрозумів підтекст), то там в звіті акціонерам вказувалися 1,5 мільйона "engaged players", тобто реальних проданих копій за фулпрайс скоріш за все ще менше. Плюс бюджети на маркетинг та різнокольорових консультантів-активістів розробку між SH2 та Veilguard явно відрізняються на порядки. От і виходить, що 2 мільйони копій SH2 - це успіх, а півтора мільйони "залучених гравців" Вейлгарду - це лютий провал.
Foxgl
Member

Prescott: 29.01.2025 17:03 Отличная игра, прошёл с удовольствием. :up:
Підтримую гра кльова :beer:
MetalistForever
Member

Геймплей устаревший , как с начала 2000х , анимация движений просто дикий фейспалм . И видно, что разрабы не разобрались в инструментах UE 5 , игра лагает и грузит систему невероятно сильно , хотя геймлей медленный и камерный . Похоже на качество Римейков как от Инди студии
nutman
Member

Игра душная, бесцельная нудятина, никому не советую. Хорошо, что играл в пиратку, если бы деньги заплатил - рефанднул бы. НО там как со старфилдом, постоянно думал, что может дальше будет интересно. Так протерпел 9 часов и дропнул, с тех пор не вспоминаю
yariksom
Member

Мені гра не сподобалася, вернув, можливо більше пограти треба було але швидше всього просто не моє. :shuffle:
IronWithin
Member

Движение героя просто мрак, я как запустил и увидел эту анимацию захотелось дропнуть игру сразу, постоянно заставляют бегать дважды по одним и тем же локам но как бы в другом мире, загадки это почти всегда найди 3 вещи, причём именно 3 почему то, враги не то что страшные… они стыдные, я больше смеялся и ловил фейспалмы, боссы… ну как вам сказать… хорошо хоть модельки другие нарисовали(хотя не всем постарались сильно разные сделать), за сюжет судите сами, персонажи - тётя в красном хороша, девочка - мразь мелкая, жирный - мразь, подруга с ножом - мразь, Качество игры СИЛЬНО переоценено, тот же дед спейс и выглядит и играется на голову выше без шансов на конкуренцию за моё время, ну как и любая резьба впринципе(ремейки + 7 + 8), ну и ещё сломанный менеджмент патронов, пол игры по ощущениям дубиной отпинал, арсенала под конец игры на третью мировую хватило бы.
P.s играть было чертовски душно, похожие ощущения были от алана второго, но даже он в моих глазах лучше сделан, хоть глаз от анимаций ходьбы героя не дёргался, хотя мозг тоже насиловали :laugh:
VolandInferno
Member

Зумери в чаті
Порівнювати Dead Space і SH - це тільки геній може, особливо з урахуванням того, що СН2 - 25 років. В той час розробники вашого дедспейсу під себе ходили в кращому випадку. Можна ще з Mario порівняти. Чи з Fortnite.
Гра просто шикарна і атмосфера збережена ідеально. Еталонний ремейк шикарної гри, яку свого часу затер до дірок і підбирав днями той сраний код на замку із-за кривих локалізаторів…)))
IronWithin
Member

VolandInferno: 29.01.2025 18:47 Зумери в чаті
Порівнювати Dead Space і SH - це тільки геній може, особливо з урахуванням того, що СН2 - 25 років. В той час розробники вашого дедспейсу під себе ходили в кращому випадку.
Гра просто шикарна і атмосфера збережена ідеально. Еталонний ремейк шикарної гри, яку свого часу затер до дірок і підбирав днями той сраний код на замку із-за кривих локалізаторів…)))
Обидва свіжі ремейки, обидва хоррори, в обох ви займаєтесь де-факто тим же(відстріл монстрів, головоломки), тому порівняння коректне, якщо ви фанат то ніякого конструктиву я не чекаю, але називати ремейк еталонним де не змогли навіть анімацію ходьби/бігу гг людську зробити це щось… а на це ви дивитесь приблизно 80% усієї гри
P.s якщо бажаєте подискутувати то будь ласка аргументи, а не просто «Гра просто шикарна і атмосфера збережена ідеально» та «В той час розробники вашого дедспейсу під себе ходили в кращому випадку» ну це ж не серйозно :-/
VolandInferno
Member

IronWithin
Ніяких проблем з анімацією я не побачив, навіть око не зацепилось. Ну і якщо порівнювати Dead Space та SH для вас це нормально, то я тут пас, уви. Це не те, що різні ігри, це просто…я навіть не знаю як описати і як це можна взагалі порівнювати.
Ремейк практично еталонний по відношенню до оригіналу, збереженню атмосфери, наративу, геймплею, сюжету. Я не знаю що тут ще можна додати. І технічно виконаний дуже гарно.
IronWithin
Member

VolandInferno: 29.01.2025 19:13 IronWithin
Ніяких проблем з анімацією я не побачив, навіть око не зацепилось. Ну і якщо порівнювати Dead Space та SH для вас це нормально, то я тут пас, уви. Це не те, що різні ігри, це просто…я навіть не знаю як описати і як це можна взагалі порівнювати.
Ремейк практично еталонний по відношенню до оригіналу, збереженню атмосфери, наративу, геймплею, сюжету. Я не знаю що тут ще можна додати. І технічно виконаний дуже гарно.
Ну давайте останній раз і детально, але поясню як, беремо якийсь аспект гри, та порівнюємо з тим що змогли інші, без оцієї вашої "атмосфери":
1) Анімація пересування, з останніх є ДС, Обителі зла 2,3,4, всі ремейки, свіжі, в усих вид від третьої особи, різниця КОЛЛОСАЛЬНА, не бачу сенсу вставляти відеовставки тому що сайт кривий, і цей процесс мене бісить тут, хто захоче інформації море!
2) Стрільба є в усих цих іграх, і різна зброя,
на стороні сх2 пістолет, дробовик, гвинтівка та безкінечна холодна зброя 1 екземпляр, + як я писав вище недороблена система економії боєприпасів, уся зброя не унікальна і спеціально в грі немає жодного моменту де б вам знадобилася саме гвинтівка або саме дробовик, хоч з 1 пістолетом проходьте!
на стороні ДС 8 видів + майже в будь якої 2 режими, + можна кинути в них майже будь що, навіть прибити до стіни їх же кінцівкою! під різні типи ворогів підходить більше та чи інша зброя, використання тієї чи іншої також залежить від їх кількості!
на стороні резидентів майже традиційно все теж саме але по 2 екземпляри з модифікаціями, + теж вибір залежить від суперників, вона зроблена не просто для галочки!
3) Модель ворогів
на стороні сх можливість вистрілити в коліно ногорукам та поставити їх в стан на декілька секунд
на стороні дс можливість рознести противника буквально на частини і використовувати їх кінцівки як зброю
на стороні резидентів теж можна повалити ворога пострілами в ногам та відстріл кінцівок(в залежності від частин), в 4 наприклад це дає можливість пробити хайкік :D, є також можливість вчасно натискаючи кнопки як парирувати(цілий бій з боссом на цьому зав'язаний), так і навичка усіх сучасних чоловіків України - ухиляння :D
4) Головоломки
На стороні дс прості штуки як то тягати силком батареї на час, налаштовувати лінію зв'язку і тд, нічого особливого але повторів не так і багато
резиденти классика - покрути штуку в руках, встав правильно барельефи, постріл в ціль під кутом, збери пятнашку і тд, теж простота дитяча
СХ2 - меня запам'яталася тільки метелики, пароль про який ви писали це баг оригіналу, в ремейку проста фігня, і з віселицями під кінець, але залізобетонно в кінці кожного рівня є щось що зав'язане на 3 подібних фігні, повтори - не є добре для "еталонної" гри
І це напевно єдиний аспект де сх може хоч поруч стояти з конкурентами, і те тільки через те що в них все погано, а не сх гарна
5) Босси, це більше суб'єктивно, але перший босс сх це просто бігати кругами десь пару хвилин, у босса немає шансів вас наздогнати, у вас немає шансів ніяк на це вплинути... стидоба, в інших випадках треба просто накидати їм зі зброї, ніяких механік окрім одного де треба спочатку по культяпці вистрілити, все...
в інших(Дс, резиденти) тягни час вмикаючи заморозки(обмежені) поки ліфт їде, бій в 4 на ножах з тим бодібілдером, замани гіганта впасти в лаву, кидай прутні в цар-рибу на човні, заманюй боссів під бочки що детонують, стріляй мінами на випередження по немезісу щоб відкрити можливість йому взагалі дмг наносити і так до бескінечності, не сильно краще згоден, але тупо накидати зі зброї це МОВЕТОН в сучасному геймдеві, це ознака творчої імпотенції!!!!
Це я вже не кажу про те що в СХ2 немає взагалі ніякої системи прогрессіїї персонажа, НІЧОГО

Виявляється можна порівнювати, на цьому все, як фанат теж багато чого я вас розумію, але захищати щось просто так це тупо, вибачте.
VolandInferno
Member

IronWithin: 29.01.2025 20:01але захищати щось просто так це тупо
Тупо - це порівнювати SH2 та Dead Space.
SH2 - це про сюжет, історію, подачу, а не про зброю, шутінг і тп
Не розумію до чого ви ту простиню накатали. Це взагалі все другорядне, я взагалі на те все не звертав уваги. Єдиний момент, на який я звертав увагу - це наскільки якісно/достовірно переданий дух першоджерела. І це виконано на 11 з 10ю А те що там шутінг, зброя і тп фігня - взагалі другорядне. Гра зовсім не про це.
Я не розумію, як можна всерйоз порівнювати Silent Hill 2 та Дед Спейс, та ще й робити якійсь порівняльний аналіз механік? ЯК таке порівняння взагалі в голові могло виникнути?
Ремейк SH2 не треба оцінювати мірилами сучасних ігор. ЦЕ вкорні не вірно. То порівняли б ще з Call Of Duty, хулі там стєсняться.
Скільки вам років? Ви в оригінал грали взагалі? Ви розумієте про що гра?
В мене все.
LetterBee
Member

Лучшее во что играл в 2024 году, сперва прошел на пк на пиратке, а потом сразу купил диск на пс5 в коллекцию за полную стоимость дабы поддержать разрабов. Крайне редко случается такое что в ремейке удается сохранить атмосферу оригинала, а в данном случае ее даже успешно дополнили. После прохождения просто хлопал перед монитором и сразу оформлял заказ диска.
IronWithin
Member

VolandInferno: 29.01.2025 20:12
IronWithin: 29.01.2025 20:01але захищати щось просто так це тупо
Тупо - це порівнювати SH2 та Dead Space.
SH2 - це про сюжет, історію, подачу, а не про зброю, шутінг і тп
Не розумію до чого ви ту простиню накатали. Це взагалі все другорядне, я взагалі на те все не звертав уваги. Єдиний момент, на який я звертав увагу - це наскільки якісно/достовірно переданий дух першоджерела. І це виконано на 11 з 10ю А те що там шутінг, зброя і тп фігня - взагалі другорядне. Гра зовсім не про це.
Я не розумію, як можна всерйоз порівнювати Silent Hill 2 та Дед Спейс, та ще й робити якійсь порівняльний аналіз механік? ЯК таке порівняння взагалі в голові могло виникнути?
Ремейк SH2 не треба оцінювати мірилами сучасних ігор. ЦЕ вкорні не вірно. То порівняли б ще з Call Of Duty, хулі там стєсняться.
Скільки вам років? Ви в оригінал грали взагалі? Ви розумієте про що гра?
В мене все.
Що таке "дух першоджерела", що таке "атмосфера" поясніть будь ласка, от я написав як порівнював, а ці терміни настільки розпливчасті та всеоб'ємні що слугують тільки відмазкою тим, хто не може аргументувати свої слова, для таких людей є термін - "фанатик".
Вираз "Ремейк SH2 не треба оцінювати мірилами сучасних ігор" взагалі нонсенс, вийшла гра в 2024, гроші вам потрібно заплатити в 2024, а оцінювати по міркам 2001? от напишіть методику як треба її оцінювати, тільки без абстракцій.
Ремейк якщо що на відміну від ремастеру якраз передбачає зміну аспектів гри та механік, та приведення їх до сучасного стану! "Ремейк зачастую путают с ремастером, который не является новой игрой и представляет собой лишь переиздание уже ранее созданной игры, портированное на современные платформы с улучшенной графикой, но без изменения остальных элементов. "(с) Вікі

В мене в профілі вказано скільки мені, а от ви чомусь приховуєте вік :rotate:

Фанатизм - як емоційний прояв характеризується надмірною запопадливістю, ентузіазмом, одержимістю, сліпою вірою у правоту своїх переконань, у перевагу та винятковість предмету свого обожнювання.
Якось сходиться, не знаходите?
doc-oc
Member

VolandInferno: 29.01.2025 18:47 Зумери в чаті
Порівнювати Dead Space і SH - це тільки геній може, особливо з урахуванням того, що СН2 - 25 років. В той час розробники вашого дедспейсу під себе ходили в кращому випадку. Можна ще з Mario порівняти. Чи з Fortnite.
Дядь, какой я тебе зумер!? Мне 39 и сравнение более, чем корректное! Два ремейка старых, хитовых игр и нормальные люди празднуют два проданных миллиона и довольны продажами, а кретины из ЕА такими же продажами остались недовольны и заставили EA Motive пилить всякую шляпу, вместо ремейка Dead Space 2.
Ты же какой-то бред написал и начал сравнивать сами игры, а не описанную ситуацию :lol:
Если для тебя SH2 священная корова, то это только твои проблемы и не нужно в тексте видеть то, чего там не было!
VolandInferno
Member

doc-oc
Мій меседж спочатку був не вам адресований, але тепер бачу що і вам також. Ну це ваше право, порівнювати SH2 та DP. Це вкорні різні ігри, взагалі. Як можна очікувати від ремейка СХ2 динамікі, шутінгу і зброї, якщо в грі це взагалі другорядні речі. Але є один момент:
doc-oc: 30.01.2025 01:36Ты же какой-то бред написал и начал сравнивать сами игры, а не описанную ситуацию
А можна показати де саме я почав порівнювати ігри? Чи можливо ви щось наплутали?
Чи можливо то була реакція на повідомлення камрада IronWithin, який безпосередньо почав порівнювати ці дві гри, на що я йому і відповів.
IronWithin: 29.01.2025 18:41Качество игры СИЛЬНО переоценено, тот же дед спейс и выглядит и играется на голову выше без шансов на конкуренцию за моё время
Ясно короче.
BoKl
Member

Гарна гра, навіть не дивлячись на погану оптимізацію, але треба було слідувати канону і вкластись в 8-10 годин, дуже затягнули.
Ответить