Зарядний пристрій TANGSPOWER LiFePO4 14.6V 10A (7.9А реальних).
Зарядка з АліЕкспрес, посилання: https://vi.aliexpress.com/item/1005005929358248.html
Версія EU, XT60 (відрізаний, але за потреби можу припаяти назад).
Зарядка реально стабільно видає 7.9А на заряд протягом всього часу роботи. Вбудований кулер працює лише під час заряду, коли заряд акумулятору завершується і на зарядці загорається зелений діод – кулер вимикається. Кулер трохи шумний.
Головним недоліком зарядки є свист (чи писк, кому як більше подобається) без навантаження. З навантаженням (йде зарядка акумулятору) свисту немає, лише шумить кулер. Акумулятор зарядився – кулер вимикається і починає свистіти трансформатор. Не є несправністю, швидше особливість дешевих зарядок. Не можу сказати, що гучно свистить, але мене воно дратує. Спати з таким в одній кімнаті навряд вийде (якщо зарядка включена в мережу 24/7).
Зарядка має м’який кабель. Розбиралась з метою виявлення джерела писку. Трансформатор. Жодні зміни в конструкцію не вносились, розібрав, подивився, зробив фото, зібрав.
Ціна – 550 грн. Нова пошта. XT60 можу припаяти назад, або додати в комплект пару швидкозажимних клемників.
Последние статьи и обзоры
Новости
[Украина, Київ] Зарядний пристрій TANGSPOWER LiFePO4 14.6V 10A (7.9А реальних)
-
Andrew_XD
Junior
Тема поднималась пользователем Andrew_XD 04.02.2025 10:12.