Пропоную обговорити Розкрито специфікації портативної консолі Lenovo Legion Go S на платформі AMD Rembrandt
"Розкрито специфікації портативної консолі" На мій погляд щось не дуже протативна вже. 30 см
Последние статьи и обзоры
Новости
Розкрито специфікації портативної консолі Lenovo Legion Go S на платформі AMD Rembrandt
-
Dr_Earnhardt
Member
-
The_Rusik
Member
Ну тенденция хорошая, больше этих консолей, больше конкуренция, больше вариантов для покупки, и там глядишь и игр больше будет для этих портативок.
Но блин, отдавать больше чем 400 евро за такую игрушку желания нет, чтобы потом не лежала на полке.
Но блин, отдавать больше чем 400 евро за такую игрушку желания нет, чтобы потом не лежала на полке.
-
Skiff93
Member
Чому не 4к 360Hz?
Давай більше маркетингово лайна з цифрами.
К чому не Zen+ і Vega.
АMD може без проблем зробити нормальний SoC для портативок, а не чіпи для ноутів тупо душити.
Юзайте далі дефолтні конвеєрні АПУшки, ідіоти (я про анус, хреново і решту оленів), пихати туди, те що там лише заважає (оті 120+ Гц, роздільну здатність вище FullHD і т.д...). і як вишенька на торті крива і коса вінда, яка жере купу оперативки і проц завантажує всякою фігнею, кошмарить 24/7 кривими обновами і т.д.
Microsoft має шикарну ОСьку для своїх Хкоробок і AMD уміє робити хороші чіпи на замовлення.
А ці ідіоти клепають далі свої недоноутбуки без клавіатур.
Все це сміття! Взагалі не портативні, зовсім не консолі. І AMD (чи у випадку з цим MSI клоун - Intel , який кал)
чи Microsoft не те, щоб винні.
Хоч Nintendo терпіти не можу, краще я Сича візьму ніж ці викидиші. Або китайконсоль для 8 і 16 bit, якої на добу вистачить і ігори там дійсно хороші і уже давно безкоштовні (навіть якби хотів за них заплатити не зміг би - совість моя чиста).
Відправлено через 1 хвилину 17 секунд:
Типу є Steam Deck. Нафіг це сміття.
Давай більше маркетингово лайна з цифрами.
К чому не Zen+ і Vega.
АMD може без проблем зробити нормальний SoC для портативок, а не чіпи для ноутів тупо душити.
Юзайте далі дефолтні конвеєрні АПУшки, ідіоти (я про анус, хреново і решту оленів), пихати туди, те що там лише заважає (оті 120+ Гц, роздільну здатність вище FullHD і т.д...). і як вишенька на торті крива і коса вінда, яка жере купу оперативки і проц завантажує всякою фігнею, кошмарить 24/7 кривими обновами і т.д.
Microsoft має шикарну ОСьку для своїх Хкоробок і AMD уміє робити хороші чіпи на замовлення.
А ці ідіоти клепають далі свої недоноутбуки без клавіатур.
Все це сміття! Взагалі не портативні, зовсім не консолі. І AMD (чи у випадку з цим MSI клоун - Intel , який кал)
чи Microsoft не те, щоб винні.
Хоч Nintendo терпіти не можу, краще я Сича візьму ніж ці викидиші. Або китайконсоль для 8 і 16 bit, якої на добу вистачить і ігори там дійсно хороші і уже давно безкоштовні (навіть якби хотів за них заплатити не зміг би - совість моя чиста).
Відправлено через 1 хвилину 17 секунд:
Хренденція. Древнє залізо, а ціна буде ого-го!The_Rusik: ↑ 25.12.2024 12:40 Ну тенденция хорошая, больше этих консолей, больше конкуренция, больше вариантов для покупки, и там глядишь и игр больше будет для этих портативок.
Типу є Steam Deck. Нафіг це сміття.
-
capacitor440
Member
Ниття про екрани під кожною новиною про портативки. Тепер ще й горящі пукани Дають проц 8/16 - нафіг треба, для нас 4/8 зен2 то еталон. Ставлять екран 2к 120гц - уууу, скількі він жере, ми хатім 720р
В обговорюваного девайсу нехай не найсвіжіше залізо, але новіше за стімдек. Але ніт, в каментах пишуть "древнє залізо" і ставлять в приклад той самий стім дек. Приїхали
В обговорюваного девайсу нехай не найсвіжіше залізо, але новіше за стімдек. Але ніт, в каментах пишуть "древнє залізо" і ставлять в приклад той самий стім дек. Приїхали
-
AFU_power
Member
Хто заважає юзати апскейлер? Він же є в драйвері амдSkiff93: ↑ 26.12.2024 00:26Чому не 4к 360Hz?
А тут, хто заважає юзати не вінду?Skiff93: ↑ 26.12.2024 00:26і як вишенька на торті крива і коса вінда