Пропоную обговорити Nvidia вводить обмеження щомісячного ігрового часу в хмарному сервісі GeForce Now
Цікаво, а чим воно краще за консоль? Бо, очевидно, дорожче. Особливо з врахуванням ринку б/у дисків.
Последние статьи и обзоры
Новости
Nvidia вводить обмеження щомісячного ігрового часу в хмарному сервісі GeForce Now
-
Геральт
Member
-
Евгений King
Member
Ця шляпа всеодно у нас не працює. Нас досі кидає на сервери нвідіа в парашці з пінгом під 20-30ms. Я тестував це роки з 4 тому, тоді до серверів пінг був 7-10ms і затримка була відчутна, картинка плила і сипалась. З 30ms же можна хіба в щось покрокове грати, навіть сінглові ігри будуть відчуватись дуже погано
-
MetalistForever
Member
Какой то "Китай"! Сначала скажут сколько времени играть, потом во что играть , потом во что не играть и т.д. сплошные запреты
-
Lekrs
Member
Сервер можна вибрати, підключаюсь до європи. Сінгли чудово граються, пінг практично не відчутний. Граю під час відключень.Евгений King: ↑ 08.11.2024 12:35 Ця шляпа всеодно у нас не працює. Нас досі кидає на сервери нвідіа в парашці з пінгом під 20-30ms. Я тестував це роки з 4 тому, тоді до серверів пінг був 7-10ms і затримка була відчутна, картинка плила і сипалась. З 30ms же можна хіба в щось покрокове грати, навіть сінглові ігри будуть відчуватись дуже погано
-
n+gibat[]r
Member
Будешь много возмущаться - заберут кошку-жену и последнюю миску риса, ибо недовольным великим Си понижают социальный рейтингMetalistForever: ↑ 08.11.2024 12:48 Какой то "Китай"! Сначала скажут сколько времени играть, потом во что играть , потом во что не играть и т.д. сплошные запреты
Не забывайте кто по национальности Дженсен Хуанг.
-
Евгений King
Member
Який там зараз пінг при підключенні на сервери Європи? Бо лінь перевіряти)Lekrs: ↑ 08.11.2024 13:38Сервер можна вибрати, підключаюсь до європи. Сінгли чудово граються, пінг практично не відчутний. Граю під час відключень.Евгений King: ↑ 08.11.2024 12:35 Ця шляпа всеодно у нас не працює. Нас досі кидає на сервери нвідіа в парашці з пінгом під 20-30ms. Я тестував це роки з 4 тому, тоді до серверів пінг був 7-10ms і затримка була відчутна, картинка плила і сипалась. З 30ms же можна хіба в щось покрокове грати, навіть сінглові ігри будуть відчуватись дуже погано
Мабуть під ті самі 25мс?
-
Lekrs
Member
Близько 33. Граючи на геймпаді, дискомфорту не відчуваю.Евгений King: ↑ 08.11.2024 13:52Який там зараз пінг при підключенні на сервери Європи? Бо лінь перевіряти)Lekrs: ↑ 08.11.2024 13:38
Сервер можна вибрати, підключаюсь до європи. Сінгли чудово граються, пінг практично не відчутний. Граю під час відключень.
Мабуть під ті самі 25мс?
-
KimRomik
Member
Користуватись хмарним гівном = себе не поважати
-
Евгений King
Member
не знаю як у Вас так виходить з 33мс невідчутної затримки грати.Lekrs: ↑ 08.11.2024 13:55Близько 33. Граючи на геймпаді, не вітчутний.Евгений King: ↑ 08.11.2024 13:52
Який там зараз пінг при підключенні на сервери Європи? Бо лінь перевіряти)
Мабуть під ті самі 25мс?
Бо коли я в останнє це юзав - запускав New World і навіть з 10-15мс грати було просто неможливо, а періодичне розсипання картинки, графічні артефакти, замилювання і смикання екрану не додавали геймплею жодної радості.
Треба буде глянути, може воно дійсно так, як ви кажете, що вони вилизали Now до того стану, що 30+ms тепер терпимі, та я в це не вірю.
У мене був колись старенький 30 дюймів Dell, у нього інпутлаг на вивід зображення був під 23ms, це було дууже не приємно, не комфортно. Так от коли я тестував Now він давав більше інпутлагу ніж той старенький Dell + супутні графічні проблеми, особливо якщо гарно крутнути камерою.
-
PCюк
Member
Короче, я так понимаю, что спецом взвинтили цены на комплектуху, чтобы облачный гейминг по подписке казался заманчивым?
-
yupi
Member
На какую "комплектуху" "взвинтили" цены?PCюк: ↑ 08.11.2024 15:22взвинтили цены на комплектуху
-
Alligator
Member
Там куда интересней жабогадюкинг.PCюк: ↑ 08.11.2024 15:22 Короче, я так понимаю, что спецом взвинтили цены на комплектуху, чтобы облачный гейминг по подписке казался заманчивым?
С 2017 Nvidia ЗАПРЕЩАЕТ использовать десктопные видеокарты в датацентрах регламентируя это запретом работы 24/7 и отсутствием оптимизации в серверах.
При этом Nvidia ваще без проблем разрешает майнить на картах 24/7/365 выдавая майнерам прошивки которые куда больше насилуют карты по чипу и памяти.
При этом Nvidia в GeForce Now использует те же "запрещенные" RTX 4080.
Стрелочка не поворачивается, бабло есть бабло, я понимаю, что Nvidia коммерческая корпорация и бабло это основное её предположение но не такими разворотами на 360 в течение потока долларов
-
PCюк
Member
Ну как же, повышение цен на память, диски, видеокарты. То цунами, то пожары, то ещё что-то. Майнинг, шмайниг. Уже все и забыли как под новостями жаловались на повышения цен. Ну правильно. Подымать надо не всё сразу, а постепенно. Так никто не заметит и потом не вспомнит.yupi: ↑ 08.11.2024 15:45На какую "комплектуху" "взвинтили" цены?PCюк: ↑ 08.11.2024 15:22взвинтили цены на комплектуху