AMD підтвердила, що графічні процесори RDNA 4 вийдуть на початку 2025-го

Обсуждение статей и новостей сайта
Ответить
Автор
Member

Пропоную обговорити AMD підтвердила, що графічні процесори RDNA 4 вийдуть на початку 2025-го
Дело пахнет аналогом fsr4 онли фор rdna4
Kashtan
Member

8800xt за 700 доларів та продуктивністю
7900хтх/4080. Непогано. Бестбай.
Але рдна5 то бомба обіцяють буде.
IronWithin
Member

Kashtan: 30.10.2024 11:38 8800xt за 700 доларів та продуктивністю
Чутки != обіцянки, та й амд словом не обмовились за 5-ку, а мрії то є мрії, правда на ринку електроніки вони ніколи не збуваються :laugh:
Захар Беркут
Member

Ото дресували Ліза з Хуангом ховрашків, мід карта за ціну топа - їжте аж повилазьте.
От в мене тільки одне питання - коли фекалії як делікатес по 1000+ євро за порцію продавати почнуть?
VovaII
Member

AMD поки не розкриває технічні особливості нової архітектури, але деякі її нововведення було вирішено випробувати на ігровій консолі PlayStation 5 Pro.
Користувачі PlayStation 5 Pro в якості піддослідних? — Щось новеньке. Радість користувачам ПК.
erkins007
Member

Все также без лучей, тензоров и нормального софта?
А потом удивляются что у них доля рынка ГПУ в 7%
vsx
Junior

Жду 8700ХТ. Надеюсь на адекватную цену.
Azerty
Member

erkins007: 30.10.2024 13:50
Все также без лучей, тензоров и нормального софта?
А потом удивляются что у них доля рынка ГПУ в 7%
Адреналин на много лучше чем легаси панель у нвидиа, я сам жду новые карты от амд, буду менять 4070
Борщ
Member

Захар Беркут
Чого ти знов пінишся?
WorthyWizard
Member

erkins007: 30.10.2024 13:50 Все также без лучей, тензоров
Да кому всрались 3,5 игры с path tracing которые вообще стоят того чтоб получить -50% к производительности? Иди смотри последние видосы от Hardware Unboxed, там тебе пояснят за лучи. А вот к FSR по факту притензии, нормальный апскейлер еще вчера нужен
erkins007: 30.10.2024 13:50 и нормального софта
Не знаю о каком софте речь, но тот же adrenalin на голову выше недософта нвидии
Volodya811
Member

vsx: 30.10.2024 14:54 Жду 8700ХТ. Надеюсь на адекватную цену.
Добрих цін не буде. Ліза дуже жадібна, як і Хуанг. У Лізи "жаба" досягла такого рівня, що вона готова взагалі віддати увесь ринок дядьку, аби дешево не продавати. Що ми і бачимо з РДНА 3. АМД вже давно згорнула виробництво чипів для цих карт. Нехай дядько Лізи заробляє. А з фанатів АМД здеруть уже з РДНА 4. Ось і вся логіка.

Відправлено через 2 хвилини 3 секунди:
Біда для Лізи в тому, що фанати АМД зраджують улюблену торгову марку, і, кусаючи лікті, купують Нвідіа. В результаті, уже не буде масової аудиторії для купівлі РДНА4 за дорого. Але, Ліза знову увімкне "жабу" і згорне виробництво, сподіваючись на "прорив" і дуже високі ціни на РДНА5.

Відправлено через 3 хвилини 5 секунд:
Але, тут "на сцену" може вийти Інтел і зламати усі плани Хуанга та його племіниці. Головне, щоб нове покоління дискреток від Інтела було вдалим.

Відправлено через 9 хвилин 34 секунди:
П.С. Я особиство чекаю нові відеокарти від Інтела. Зараз у мене РТХ 2060 Супер. Її для 1080р поки вистчає. Якщо Інтел зробить відеокарту швидшою за мою поточну на 50-100%, то причина для оновлення буде. Так, як себе повели по відношенню до людей, АМД і Нвідіа під час майнінг буму, продаючи усі відеокарти майнерам і кинувши звичайних людей - я не збираюся їм прощати. Якщо хтось звик, коли його "кидають" і випатрошують йому кармани, то це точно не я. Я не фанатик ягось бренду.
daesz
Member

Але, тут "на сцену" може вийти Інтел і зламати усі плани Хуанга та його племіниці. Головне, щоб нове покоління дискреток від Інтела було вдалим.
Зламає, як і з ероу лейком зламав, тільки вийшло повільніше та дорожче за амуде :lol:
oversteve
Member

WorthyWizard: 30.10.2024 16:02 Да кому всрались 3,5 игры с path tracing которые вообще стоят того чтоб получить -50% к производительности?
зараз це вже далеко не 3.5 гри, де РТ досить сильно міняє картинку, та й далі таких буде все більше
Ответить