Assassin's Creed Mirage стартувала в Steam гірше за Valhalla

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

Пропоную обговорити Assassin's Creed Mirage стартувала в Steam гірше за Valhalla
Денуво+Ubisoft Connect, і чого ж її в стімі брати не хочуть? :)
WorthyWizard
Member

Как начались проблемы с бабками, так сразу прибежали в стим со своим конвеером оригинальных идей (калолаунчер тоже не забыли прихватить)
KimRomik
Member

Це мінуси конвейерного виробництва. А що ще вони хотіли від цього :dontknow:
Alligator
Member

Гра гірша за Valhalla продається гірше.
Ого, хто би міг подумати :shuffle:
Spiryt
Member

На релизе повелся на "возрат к истокам", но на деле это унылый рескин вальгаллы, так что провал не удивителен
maxafon
Member

якби назвали Dust2 може б щось і вийшло
Hotspur
Member

Гра тупо провал
Kashtan
Member

Якщо ви вважаєте що тут не дуже добрий старт та оцінки гри від спільноти (а не "журналістів"), то ви дочекайтесь наступного асасіна, з неграми псевдосамураями та жінками недоніндзя.
Alligator
Member

Kashtan: 18.10.2024 13:39 Якщо ви вважаєте що тут не дуже добрий старт та оцінки гри від спільноти (а не "журналістів"), то ви дочекайтесь наступного асасіна, з неграми псевдосамураями та жінками недоніндзя.
Та ще Себеком) Називалась Assassin's Creed Origins :lol:
Евгений King
Member

Серія Assassin's Creed включає в себе 22 гри вже.
Вона потребує глобального рестарту, бо новим гравцям вона апріорі не цікава, хто буде грати в 22гу гру серії, коли не грав у попередні :gigi:
Я взагалі пограв в першого і другого Ассасіна і на тому все, як на мене Ассасіни на тому і закінчились
Це бляха набагато гірше кінематографу, там хоч штампують серійні фільми не так часто, хоча є одні унікуми - Марвел з таким же підходом як у Уйбісофт
daesz
Member

Гра настільки "проходняк", що рік як вийшла і про неї вже ніхто й не згадує взагалі ніде. Навіть в бенчі не включають (як і аватар, доречі) :lol:
Ще от цікаво - гра стартувала з -50% вартості в стімі - аутлос також відразу -50% буде?

Відправлено через 2 хвилини 39 секунд:
Евгений King: 18.10.2024 15:31 Серія Assassin's Creed включає в себе 22 гри вже.
Вона потребує глобального рестарту, бо новим гравцям вона апріорі не цікава, хто буде грати в 22гу гру серії, коли не грав у попередні :gigi:
Я взагалі пограв в першого і другого Ассасіна і на тому все, як на мене Ассасіни на тому і закінчились
Це бляха набагато гірше кінематографу, там хоч штампують серійні фільми не так часто, хоча є одні унікуми - Марвел з таким же підходом як у Уйбісофт
Я пограв 4, далі пробував але то були "ті ж яйця але в профіль". Після того пограв в оріджинс, який типу був рестартом. Хоча не зовсім рестартом - сюжетна лінія в сучасності начей нова, але для неї треба мінімальне розуміння старої с.жетної лінії. Ну таке - згідний, що це вже задалеко зайшло і нікому це не цікаво, враховуючи що 70% ігор мають геймпейл 1в1, а інші 30% мають новий геймплей, який в принципі то також одне від одного не відрізняється.
Keyser Soze
Member

Если придерживаться чёткой временной и географической линии этой серии игр, то эта часть должна была называться Assassin's Creed Mars или Европа (спутник Юпитера) :lol: :lol: :up:
MAKKACIN
Member

Я був закоханий в цю серію ігр, до ас4 блек флаг, далі серія ігр для мене вмерла :rolleyes:
Проходив Вальхалу недавно - ну таке, на раз пограти, сюжет зовсім не той що в перших серіях... Як на мене оці суперздібності і лвли ворогів це срань повна...
Nehrk
Member

Там кстати сразу скидка 50% была?
С утра рофлю с уесофт т.к. там чуть ли не каждый хентай больше отзывов имеет
brozzy
Member

Гра повністю вторинна і не має жодних нових ідей, це головна проблема, а не денуво. :beer:
Ну і масштаб зовсім маленький поряд з Вальгалою.
Геральт
Member

brozzy: 19.10.2024 10:16 Ну і масштаб зовсім маленький поряд з Вальгалою.
Масштаб Вальгали і не потрібний. Бо то була б нудна рутина, враховуючи якість квестів/активностей від юбі.
AceDeLaeda
Member

Збережіть мої гроші, вона дійсно не схожа на перші атсасіни? Бо дивився лише мувіки то атмосфера ніби така. Хтось грав?

Відправлено через 10 хвилин 7 секунд:
MAKKACIN: 18.10.2024 18:18 Я був закоханий в цю серію ігр, до ас4 блек флаг, далі серія ігр для мене вмерла :rolleyes:
Проходив Вальхалу недавно - ну таке, на раз пограти, сюжет зовсім не той що в перших серіях... Як на мене оці суперздібності і лвли ворогів це срань повна...
Повністю з Вами згоден. Їм потрібно було створювати іншу серію ігор, окрему від атсасінів, і туди сувати усі оці РПГ примочки. І малиб своїх покупців. Але ж набагато легше їздити на старому, колись доброму бренді. Шкода. Вони просто пішли не в ту сторону.
Alligator
Member

AceDeLaeda: 19.10.2024 13:58 Збережіть мої гроші, вона дійсно не схожа на перші атсасіни? Бо дивився лише мувіки то атмосфера ніби така. Хтось грав?

MAKKACIN: 18.10.2024 18:18 Я був закоханий в цю серію ігр, до ас4 блек флаг, далі серія ігр для мене вмерла :rolleyes:
Повністю з Вами згоден. Їм потрібно було створювати іншу серію ігор, окрему від атсасінів, і туди сувати усі оці РПГ примочки. І малиб своїх покупців. Але ж набагато легше їздити на старому, колись доброму бренді. Шкода. Вони просто пішли не в ту сторону.
Пройшов пролог за фул прайс... Двояко, дуже двояко. Як гра для ПК має дитячі хвороби, наприклад, біжиш прямо, пікселем чіпляєш будівлю і ось герой карапкаєтся на неї в той же час як не завжди стрибав туди де це необхідно у тому ж пролозі та за моїм баченням. Дії передбачувані, немає ніякої інтриги. Нічого спільного між цією грою та повноцінними ПК іграми Origin, Odyssey, Valhalla.

А двояко бо Assassin's Creed Mirage на iPad чи iPhone виглядає якраз повністю повноцінною. У мене враження, що гра з початку була для мобільних пристроїв, але її портували і випустили попередньо на ПК.
AceDeLaeda
Member

Alligator: 19.10.2024 14:06
AceDeLaeda: 19.10.2024 13:58 Збережіть мої гроші, вона дійсно не схожа на перші атсасіни? Бо дивився лише мувіки то атмосфера ніби така. Хтось грав?

Пройшов пролог за фул прайс... Двояко, дуже двояко. Як гра для ПК має дитячі хвороби, наприклад, біжиш прямо, пікселем чіпляєш будівлю і ось герой карапкаєтся на неї в той же час як не завжди стрибав туди де це необхідно у тому ж пролозі та за моїм баченням. Дії передбачувані, немає ніякої інтриги. Нічого спільного між цією грою та повноцінними ПК іграми Origin, Odyssey, Valhalla.

А двояко бо Assassin's Creed Mirage на iPad чи iPhone виглядає якраз повністю повноцінною. У мене враження, що гра з початку була для мобільних пристроїв, але її портували і випустили попередньо на ПК.
"Нічого спільного між цією грою та повноцінними ПК іграми Origin, Odyssey, Valhalla" Так це ж доюбре - бо то все зо завгодно але не атсасін. А на що більше схоже 1 2 3 ?
Alligator
Member

AceDeLaeda: 19.10.2024 15:32"Нічого спільного між цією грою та повноцінними ПК іграми Origin, Odyssey, Valhalla" Так це ж доюбре - бо то все зо завгодно але не атсасін. А на що більше схоже 1 2 3 ?
Якщо без сарказму то дуже цікаво дізнатись чому всі питають про Assassin's 1,2,3, потім згадують легендарного Assassin’s Creed IV: Black Flag і після цього кажуть про останні версії. Між назвами з цифр ще були непогані Assassin’s Creed: Brotherhood, Assassin’s Creed: Revelations. Після "піратського" були повноцінні Assassin’s Creed Unity, Assassin’s Creed Rogue, Assassin’s Creed Syndicate. Так вони не в'їдаються в пам'ять, але достойні хоча б одного проходження.

В ремастер не грав, оригіналу Assassin’s Creed 1 буде 18 років у 2025, інші дві версії теж не сказав, би, що молоді і скоріше за все вони просто відклались у спогадах дитинства.

Особисто у мене так:
Assassin’s Creed Origins - 100 годин
Assassin’s Creed Odyssey - 230 годин
Assassin’s Creed Valhalla - 190 годин
Assassin’s Creed Mirage - 39 хвилин

І вартість в стімі це підтверджує, якщо у попередні ігри відголоски асасінів натягували як сову на глобус - вони були доволі цікавими як окрема гра і там кожен вибирав сам, проходити тільки сюжет чи всі додаткові квести (упустимо момент Одісеї де ворог на 2 рівні вище це безсмертний ворого :gigi: ). Вони зараз коштують по 915 грн в стімі, при цьому Mirage майже в половину дешевше.

І повертаючись до вашого питання, я чесно кажучи не розумію, на що схожий Mirage та чому 40 хвилин вистачило для видалення гри коли сумарно більше тисячі год награв в асасинів. Рушій Ubisoft Anvil від Вальхали, історичні рамки напередодні Вальхали бо це взагалі гра по Басім ібн Ісхак, але нічного спільного між Басімом в іграх немає крім опису. Якийсь вор в халаті бігає по вулицям Багдаду та страждає фігнею.
Ответить